Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
Το θεωρώ πολύ δύσκολο.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Καλησπερα και απο μενα. Διαβασα αρκετα απο τα προηγουμενα post και ετσι και εγω με την σειρα μου θελω να κανω καποιες ερωτησεις.
1. Εχω αστιγματισμο... Αλλα οχι παρα πολυ μεγαλους βαθμους... Αντε να εχω μεχρι 2 βαθμους στο καθε ματι (διαβασα ποιο πριν οτι το οριο ειναι μεχρι 4,5. Αρα δεν εχω θεμα. Σωστα;)
2. Εχω φυσημα στην καρδια (αλλα αντεχω την ασκηση... Τουλαχιστον στο γυμναστηριο που εκανα και αρκετα βαρη δεν αντιμετωπισα ποτε καποιο προβλημα)
3. Εχω αλεργια στις καμπιες και την ανοιξη αλεργικη ρινιτιδα
και τωρα σας ρωταω με ολα αυτα μπορω να βγω Ι-1 η Ι-2;
Ευχαρητω για τον χρονο σας
1. Εχω αστιγματισμο... Αλλα οχι παρα πολυ μεγαλους βαθμους... Αντε να εχω μεχρι 2 βαθμους στο καθε ματι (διαβασα ποιο πριν οτι το οριο ειναι μεχρι 4,5. Αρα δεν εχω θεμα. Σωστα;)
2. Εχω φυσημα στην καρδια (αλλα αντεχω την ασκηση... Τουλαχιστον στο γυμναστηριο που εκανα και αρκετα βαρη δεν αντιμετωπισα ποτε καποιο προβλημα)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Επικοινωνία:
αλεξανδρος γ. έγραψε:Καλησπερα και απο μενα. Διαβασα αρκετα απο τα προηγουμενα post και ετσι και εγω με την σειρα μου θελω να κανω καποιες ερωτησεις.
1. Σωστά
2-3. Θα το κρίνουν οι ιατροί
Φ. Ε. Κ Σωματικής ικανότητας , δες απο την σελίδα 1673 και μετά
Γεια σας εγω πρι 4 χρονια εκα ενα χειρουεγειο στο γονατο και πριν 2 χρονια στον ωμο και πριν 8 μηνες παλι στο ωμο εχω πλακα και 4 βιδες στην κλειδα με μοσχευμα... Εγω τι θα βγω; Ι5 η Ι4?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
rafail έγραψε:Γεια σας εγω πρι 4 χρονια εκα ενα χειρουεγειο στο γονατο και πριν 2 χρονια στον ωμο και πριν 8 μηνες παλι στο ωμο εχω πλακα και 4 βιδες στην κλειδα με μοσχευμα... Εγω τι θα βγω; Ι5 η Ι4;
Δές το πρόβλημα σου στο ΦΕΚ . Για την τάχιστη εξυπηρέτηση για να μην ψάχνεσαι πολύ, σου έψαξα και βρήκα πως τα ορθοπεδικής φύσεως προβλήματα βρίσκονται στην σελίδα 1677 και μετά.
Αρα το κοβω για αναβολη, η ι4

-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
rafail έγραψε:Αρα το κοβω για αναβολη, η ι4
Κατανοώ πως η αναβολή ίσως σε αφήσει πίσω. Όμως σου προτείνω λύση. Υπάρχει και για αυτό μην απελπίζεσαι. Μπορείς να παρουσιαστείς με το "Ι" που θ σου γνωματεύσουν οι Ιατροί (ας πούμε υποθετικά Ι-4.) αυτό θα το κρίνουν αυτοί πάντα βάση ΦΕΚ όμως. Λίγο πριν απολυθείς μπορείς να ζητήσεις επανεξέταση, και να σου αλλάξουν το "Ι". Έχουμε κ σχετικό θέμα.
Αλλαγή σωματικής ικανότητας (επανεξέταση)
Δεν με πειραζει να βγω Ι4 αλλα με πειραζει να παρω ανβολη. Δηλαδη δυο χρονια δεν θα παω φανταρος; Αμα ειναι ετσι να βγω ι5 τωρα θα περιμενω 2 χρονια να ξαναπαω και αντε παλι απο την αρχη΄; Δεν το βρισκω λογικο. Ενταξει βιδες εχω και μοσχευμα. Το ξερω οτι αοπλος θα μαι αλλα οχι να περιμενω αλλα 2 χρονια... 

- ventic
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Καλησπερα. Απο την ημερα που γεννηθηκα εχω ενα προβλημα στην καρδια. Αν η κανονικη καρδια εχει 3 βαλβιδες εγω εχω 2 και χανω αιμα και δεν κανει να σηκωνω βαρυ. Δεν εχω κανει κανενα χειρουργιο καθως δεν χρειαστηκε και ουτε μπορει να κανω ακομα ισως λεω ισως στα 50 μου και αν. Δεν ειναι κατι τρελα σοβαρο και να τρεξω μπορω απλα μερικες φορες παθαινω ταχυπαλμιες και δεν μπορω να ανασανω καλα.(αυτο το παθαινω οταν αγχωνομαι κιολας)
θα μου αλλαξει σιγουρα το ι τι λετε;
θα μου αλλαξει σιγουρα το ι τι λετε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
Στο ΦΕΚ υπάρχουν όλες οι παθήσεις που δίνουν Ι2, Ι3 κλπ το διαβάζεις και μαθαίνεις αν το πρόβλημα που έχεις επηρεάζει την σωματική σου ικανότητα.
- ventic
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ελπιζω να το βρω. Ευχαριστω
Η καρδιά έχει τέσσερις βαλβίδες. Θα σε δει στρατιωτικός καρδιολόγος.
- ventic
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
εγω εχω διπτυχη αορτικη βαλβιδα, καπως ετσι λεγετεStryg έγραψε:Η καρδιά έχει τέσσερις βαλβίδες. Θα σε δει στρατιωτικός καρδιολόγος.
Αν δεν έχει καθόλου λειτουργικές διαταραχές λέει ο νόμος, η δίπτυχη (διγλώχινα) αορτική βγαίνει Ι2. Εσύ επειδή αναφέρεις λειτουργικές διαταραχές θα τις αναφέρεις στο γιατρό και θα αποφασίσει.
- ventic
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ναι αυτο για ι2 το ειδαStryg έγραψε:Αν δεν έχει καθόλου λειτουργικές διαταραχές λέει ο νόμος, η δίπτυχη (διγλώχινα) αορτική βγαίνει Ι2. Εσύ επειδή αναφέρεις λειτουργικές διαταραχές θα τις αναφέρεις στο γιατρό και θα αποφασίσει.
απλα καμια φορα οταν αγχωνομαι πολυ ή εκει που καθομαι μπορει να με πιασει ταχυπαλμια και να παιρνω μισες ανασες.
επισης δεν κανει να σηκωνω βαρυ ανω των 20 κιλων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες