Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

ΤΕΟ έγραψε:Εκεί δεν είχε κατηγορίες φίλε μου! Στο σύνολο μάζευα 2900 μόρια. Έκει όμως τα μόρια ήταν διαφορετικά, για παράδειγμα απο διπλώματα μπορούσες να πάρεις 700 μόρια ενώ σε αυτήν απο διπλώματα στο σύνολο πέρνεις μόνο 150 μόρια οπότε η βάση σε αυτή την προκήρυξη θα είναι πιο χαμηλά. Άποψη μου πάντα!

συμφωνω απολυτα, γιαυτο και εγω σε ρωτησα, οποιος στην προηγουμενη ειχε 2900 σε αυτη εχει σιγουρα 4 με 5 μοναδες κατω... Οπως και εσυ. Επειδη ειναι διαφορετικη η μοριοδοτηση, πιστευω οτι οσοι εχουν 2200 και πανω ειναι σιγουρα επιτυχοντες σε αυτη. Εγω σε μια καλη σχετικα σειρα επιλαχοντων προσδοκω μονο, με 2110 που συγκεντρωνω στην γ κατηγορια.
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

mak έγραψε:
ΤΕΟ έγραψε:Την ειρωνεία πούλα την αλλού φιλαράκο! Έγω απλά το έθεσα έτσι για να καταλάβεις... Αν εσύ επιμένεις στην άποψη σου επειδή σε βολεύει είναι δικό σου θέμα! Εγώ δεν μιλάω στον αέρα με το τι λέει ο ένας και ο άλλος... Βρές μου το αυτό σε ένα σημείο της προκήρυξης γραμμένο για να σε παραδεχτώ!
Δεν πουλάω ειρωνεία αλλα δεν καταλαβαίνεις. Το θεωρείς δίκαιο αν κάποιος στη Γ κατηγορία με διπλώματα (Δ, Ε) που έχουν και επιπλέον μόρια και τυχόν προυπηρεσία να πάει στην Β κατηγορία που ζητουν μονο λυκειο. Ε Τοτε γιατι να υπαρχει η Β κατηγορία ρε παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος.
ρε συ μακ πλακα μας κανεις; Σε μια τετοια περιπτωση δεν μετραει η επαγγελματικη αδεια δ-ε ουτε και η προυπηρεσια. Την προκηρυξη την διαβασες; Δε νομιζω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

mak έγραψε:
ΤΕΟ έγραψε:Την ειρωνεία πούλα την αλλού φιλαράκο! Έγω απλά το έθεσα έτσι για να καταλάβεις... Αν εσύ επιμένεις στην άποψη σου επειδή σε βολεύει είναι δικό σου θέμα! Εγώ δεν μιλάω στον αέρα με το τι λέει ο ένας και ο άλλος... Βρές μου το αυτό σε ένα σημείο της προκήρυξης γραμμένο για να σε παραδεχτώ!
Δεν πουλάω ειρωνεία αλλα δεν καταλαβαίνεις. Το θεωρείς δίκαιο αν κάποιος στη Γ κατηγορία με διπλώματα (Δ, Ε) που έχουν και επιπλέον μόρια και τυχόν προυπηρεσία να πάει στην Β κατηγορία που ζητουν μονο λυκειο. Ε Τοτε γιατι να υπαρχει η Β κατηγορία ρε παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος.

Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δηλώνει συμμετοχή για περισσότερες της μίας κατηγορίες,η σειρά αναγραφής των κατηγοριών ενδιαφέροντος επέχει θέση αίτησης προτίμησης της αντίστοιχης κατηγορίας στην οποία επιθυμεί να καταταγεί

Βέβαια σε κάθε κατηγορία μετράνε άλλα κριτήρια...

c_h_r
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από c_h_r »

DIMITRIS_84 έγραψε:Παιδες ως ουδετερος στην μινι διαμαχη σχετικα με την προτιμηση κατηγοριων η αποψη μου ειναι η εξης. Η αλληλοσυμπληρωση πινακων ειναι ασχετη με την σειρα προτιμησης των κατηγοριων. Επισης οποιος πχ εχει ως προτεραιοτητα την Α΄και δεν μπει, τοτε στην Β΄αν εχει 2.500 μορια προηγειται αυτων που εχουν 2.499 και κατω. Ουσιαστικα θεωρω οτι δινει επιλογη στους υποψηφιους να επιλεξουν την καλυτερη δυνατη κατηγορια (οπως η Α) χωρις αυτο να εχει ως συνεπεια να χασουν την σειρα τους στις υπολοιπες. Σκεφτειτε αν ισχυε κατι τετοιο το μπαχαλο που θα υπηρχε στην καταρτιση πινακων.

Συμφωνω... Αλλο αλληλοσυμπλήρωση που ισχύει όσα λεει στην προκ. Και άλλο αυτο που αναλύουμαι τωρα.

Με λίγα λόγια πχ οι υποψήφιοι της Α θα μπούν στον ίδιο πίνακα με βάση τα μορια τους ασχετα την σειρα προτήμησης που την έχουν βαλει...

αν καποιος υποψήφιος πχ είνια μέσα στους επιτυχόντες και της Α και της Β και της Γ τότε θα παει στην κατηγορία που έβαλε 1η στην αίτησή του

Στην περίπτωση που υπάρξουν κενά τοτε θα εφαρμοστει αυτό που λεει η προκ.

(τουλ ετσι το καταλαναινω και ετσι μου φαίνεται λογικό)

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

c_h_r έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:Παιδες ως ουδετερος στην μινι διαμαχη σχετικα με την προτιμηση κατηγοριων η αποψη μου ειναι η εξης. Η αλληλοσυμπληρωση πινακων ειναι ασχετη με την σειρα προτιμησης των κατηγοριων. Επισης οποιος πχ εχει ως προτεραιοτητα την Α΄και δεν μπει, τοτε στην Β΄αν εχει 2.500 μορια προηγειται αυτων που εχουν 2.499 και κατω. Ουσιαστικα θεωρω οτι δινει επιλογη στους υποψηφιους να επιλεξουν την καλυτερη δυνατη κατηγορια (οπως η Α) χωρις αυτο να εχει ως συνεπεια να χασουν την σειρα τους στις υπολοιπες. Σκεφτειτε αν ισχυε κατι τετοιο το μπαχαλο που θα υπηρχε στην καταρτιση πινακων.

Συμφωνω... Αλλο αλληλοσυμπλήρωση που ισχύει όσα λεει στην προκ. Και άλλο αυτο που αναλύουμαι τωρα.

Με λίγα λόγια πχ οι υποψήφιοι της Α θα μπούν στον ίδιο πίνακα με βάση τα μορια τους ασχετα την σειρα προτήμησης που την έχουν βαλει...

αν καποιος υποψήφιος πχ είνια μέσα στους επιτυχόντες και της Α και της Β και της Γ τότε θα παει στην κατηγορία που έβαλε 1η στην αίτησή του

Στην περίπτωση που υπάρξουν κενά τοτε θα εφαρμοστει αυτό που λεει η προκ.

(τουλ ετσι το καταλαναινω και ετσι μου φαίνεται λογικό)

φιλε και εγω το ιδιο, απλη λογικη. Αν ισχυε κατι διαφορετικo θα επρεπε να αναφερεται στην προκηρυξη
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από john »

Παιδια αφου δεν υπαρχουν επαλ ξεχωριαστα απο ενιαιο με 1900 μορια ειναι καλη θεση για επιλαχοντας?
evaggelos

Δημοσίευση από evaggelos »

Σε κάθε περίπτωση παντως αν κάποιος με 19,5 απολυτηριο υπολογιστές και 2 γλώσσες δεν μπορεί να μπεί ούτε ως πυροσβέστης καταλαβαίνει κανεις ευκολα πόσο πολύ έχουν αγριέψει τα πράγματα. Υπολογίζω 2150 μόρια για Β και όπως καταλαβαίνω δεν πρέπει καν σκέφτομαι ότι έχω ελπίδες. Και να σκεφτεί κανεις ότι στην Α για μηχανικος πολυτεχνειου βγάζω 950 και την δηλωσα δεύτερη γιατί πίστευα ότι δεν έχω ελπίδες ούτε για αυτή-πραγματι πρακτικά Δεν έχω.
vagosm

Δημοσίευση από vagosm »

john έγραψε:Παιδια 1900 θεση και μα αφου δεν υπαρχουν επαλ ξεχωριαστα απο ενιαιο με 1900 μορια ειναι καλη θεση για επιλαχοντας;
θα έλεγα πως όχι αφου 1900 μόρια τα έχει κάποιος με ένα απολυτήριο 19. Βάλε πόσοι θα έχουν Ε. Δ (500 μόρια), πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και πάει λέγοντας. Η γνώμη μου είναι πως κάτω απο 2100 δύσκολα. Αλλά ότι και να σου πούμε εμείς τίποτα δεν είναι απόλυτο.

evaggelos έγραψε:Σε κάθε περίπτωση παντως αν κάποιος με 19,5 απολυτηριο υπολογιστές και 2 γλώσσες δεν μπορεί να μπεί ούτε ως πυροσβέστης καταλαβαίνει κανεις ευκολα πόσο πολύ έχουν αγριέψει τα πράγματα. Υπολογίζω 2150 μόρια για Β και όπως καταλαβαίνω δεν πρέπει καν σκέφτομαι ότι έχω ελπίδες. Και να σκεφτεί κανεις ότι στην Α για μηχανικος πολυτεχνειου βγάζω 950 και την δηλωσα δεύτερη γιατί πίστευα ότι δεν έχω ελπίδες ούτε για αυτή-πραγματι πρακτικά Δεν έχω.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της προκήρυξης αυτής είναι οι Ε. Δ. Και με ένα καλό απολυτήριο έχεις πολλές πιθανότητες.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

evaggelos έγραψε:Σε κάθε περίπτωση παντως αν κάποιος με 19,5 απολυτηριο υπολογιστές και 2 γλώσσες δεν μπορεί να μπεί ούτε ως πυροσβέστης καταλαβαίνει κανεις ευκολα πόσο πολύ έχουν αγριέψει τα πράγματα. Υπολογίζω 2150 μόρια για Β και όπως καταλαβαίνω δεν πρέπει καν σκέφτομαι ότι έχω ελπίδες. Και να σκεφτεί κανεις ότι στην Α για μηχανικος πολυτεχνειου βγάζω 950 και την δηλωσα δεύτερη γιατί πίστευα ότι δεν έχω ελπίδες ούτε για αυτή-πραγματι πρακτικά Δεν έχω.

Αδερφε με 19,5 απολυτηριο υπολογιστες και 2 γλωσσες σιγουρα δεν γινεται να γινεις πυροσβεστης... Γιατρος-δικηγορος επρεπε να γινεις. Σωμα ασφαλειας ειναι η πυροσβεστικη και πρεπει να εχουν προτεραιοτητα τα παιδια των ειδικων δυναμεων, που εχουν περασει και καποιες δοκιμασιες δυσκολες. Φιλικα στο λεω, απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Γιαυτο και δινουν 500 μορια στους ειδικοδυναμιτες. Αν η προκυρηξη ζηταγε δικηγορους η γιατρους, δεν θα μοριοδοτουσαν καθολου τους ειδικοδυναμιτες, παρα πονο τους γλωσσομαθεις, και γενικοτερα τους πτυχιουχους. Τωρα αν περασεις μπραβο σου και μαγκια σου, καλη επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

+1
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
Mixalisfr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mixalisfr »

- 500.000 Κλασικα Τωρα. Ο καθε κλασικος Ελληνας θα αρχισει να τα λεει οπως ειναι το πιο δικαιο απο την μερια του... Παλι μην αρχιζετε να ξεφευγετε απο την ενημερωση της ολης διαδικασιας... Αλλαξτε λιγο σελιδα Στην ζωη σας, εσεις που το παιζετε ''επιτροπη'' Και Κρινετε πως πρεπει να δινονται τα μορια. Ο, τι πηρε ο καθενας, ή οσα αδερφια καποιος, ή ο, τι ξερει να οδηγαει τελοσπαντων... Εχουν αποκτηθει με χρηματα - κοπο- αγωνια Κτλ. Κανεις πιο μαγκας απο τον αλλον. Στο ΕΝΑΑΑ !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Υπενθυμίζω ότι υπάρχει ήδη σχετικό θέμα για τα κριτήρια μοριοδότησης.

Κριτήρια μοριοδότησης Πυροσβεστικής

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Mixalisfr έγραψε:- 500.000 Κλασικα Τωρα. Ο καθε κλασικος Ελληνας θα αρχισει να τα λεει οπως ειναι το πιο δικαιο απο την μερια του... Παλι μην αρχιζετε να ξεφευγετε απο την ενημερωση της ολης διαδικασιας... Αλλαξτε λιγο σελιδα Στην ζωη σας, εσεις που το παιζετε ''επιτροπη'' Και Κρινετε πως πρεπει να δινονται τα μορια. Ο, τι πηρε ο καθενας, ή οσα αδερφια καποιος, ή ο, τι ξερει να οδηγαει τελοσπαντων... Εχουν αποκτηθει με χρηματα - κοπο- αγωνια Κτλ. Κανεις πιο μαγκας απο τον αλλον. Στο ΕΝΑΑΑ !

ναι αδερφε εχεις δικιο η κοινη λογικη αυτο λεει... Οποιος ειναι ειδικοδυναμιτης να εχει απολυτηριο δευτεροβαθμιας να εχει προταιρεοτητα στις προκυρηξεις των δικηγορων-γιατρων... Και αυτος που εχει φαει τα χρονια του πανω στα θρανια και εχει σπουδασει με μεταπτυχιακα να εχει προταιρεοτητα στα σωματα ασφαλειας. Εχεις δικιο φιλε μπραβο!ΕικόναΕικόναΕικόναΚατα την γνωμη μου ετσι πρεπει να βγαινουν ολες οι προκυρηξεις, να ειναι με κατηγοριες, και ο καθενας να συναγωνιζεται τους ομοιους του. Και οποιος ειναι καλυτερος εξ αυτων να περναει.
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από HARMONICA »

Να κάνω κι εγώ Μια ερώτηση που αν θυμάμε καλά είχε ξαναδιατυπωθεί πριν κανα μήνα αλλά δεν είχε κανείς σίγουρη απάντηση. Για να πάρεις τα μόρια απ' το ECDL πρέπει να έχεις και τις 7 ενότητες ή μόνο τις 3 βασικές που θέλει το δημόσιο;
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από john »

Τις 3 βασικες πρεπει να εχει.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες