Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
JIM23

Δημοσίευση από JIM23 »

Και πότε θα είναι και αυτοί οι τελικοί πίνακες πια ! ! Τα βγάζουν λίγα λίγα και μας τρελαίνουν !
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μεχρι την κυριακη πιστευω 8α ξερουμε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Κατι ασχετο υπαρχει περιπτοση να παρουν ολους οσους καλεσαν και περασαν;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Alexandros9 »

geo έγραψε:Παιδια εγο που ειμαι στιν 400 θεση απο τεε εχο ελπιδες;

Δύσκολο σε κόβω αδελφέ αλλά υπομονή...

TESIS

Δημοσίευση από TESIS »

Δηλαδή αν έχει το όνομα μας στους πίνακας με τίτλο Πλήρωση θέσεων από επιλαχόντες υποψήφιους ιδιώτες σε θέση διορισμού περάσαμε;
Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από paman »

TESIS έγραψε:Δηλαδή αν έχει το όνομα μας στους πίνακας με τίτλο Πλήρωση θέσεων από επιλαχόντες υποψήφιους ιδιώτες σε θέση διορισμού περάσαμε;

Ναι

chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από chris1561985 »

epilaxwn έγραψε:
chris1561985 έγραψε:Ναι λοιπον για να χαρειτε κιολας ξεκαθαρισαν με την τελεθταια ανακοινωση το τοπιο... Απο την στιγμη που ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ειναι περασμενοι σιγουρα μητσαρα ξεκινα να χορευεις ρε μαν... Αναγνωστου ο τελευταιος μεχρι τωρα θεση 762 γελ. Ετσι παραδειγμα οσοι ειναι περασμενοι απο κατω του ειναι μεσα αφου ειναι αυτος. Παμε παρακατω για τελ. Καταραχιας τελευταιος θεση 305... Οσοι ειναι απο κατω του περασμενοι παρακαλω χορευετε ηδη... Απλα πραματα. Μητσο τι θεση εισαι εσυ.

Ρε αδερφέ τι εννοείς από κάτω του περασμένοι; ΔΕν βγάζει νόημα ! Δηλαδή από 305 έως 407 που έχουν περάσει τα αθλήματα; Θα σκάσω!

αμαν βρε boy... Το κατω του του το καταλαβες αναποδα η εγω το ειπα αναποδα αλλα παλι δεν θελει πολυ λογικη... Μεχρι 305 παραδειγμα που καλεσαν ολοι πιο πανω...304,303,302 κτλ...
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

JIM23 έγραψε:Στους αρχικους πίνακες ήμουν σε θέση πριν απο 200 (τελ) και με κάλεσαν και πήγα να δώσω. Πέρασα ! Ωστόσο δεν είμαι σε κανέναν απο αυτούς τους πίνακες ενώ είναι άλλοι με λιότερα μόρια απο τα δικά μου. Τι ακριβώς έχει παιχτεί ;

... Εξηγησα jim... Δεν καθονται να γραψουν ολους αυτονοητο ειναι ρε παιδια... Γραφουν μεχρι και τους τελευταιους σιγουρα οποτε αν εισαι σε καλυτερη θεση μεχρι τον τελευταιο και περασες τα παντα εισαι μεσα ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. Με κανει παντος και εμενα τρελη εντυπωση πως εφτασε τελικα να μπουν τοσοι επιλαχωντες. Ειναι απιστευτο πραγματικα αν αναλογιστει κανεις ποσοι λιγοι μπαιναν. Οταν απο τους 420 παραδειγμα εχουν μπει 300 επιλαχωντες πανω κατω φανταστειτε ε... Και απο τους 180 σχεδον 180 επιλαχωντες! Κατι με ανησυχει παιδια δεν καθεται καλα...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οταν πηγα να παρω την καρτελα μου προσεξα στην β κατηγορια οτι ηταν πολυ λιγα τα σβησμενα ονοματα! Παρα πολυ λιγα. Κ μην ξεχνας οτι 75 ατομα μετρημενα ηταν επιτυχοντες εφ! Βαλε και 5-6 γυναικες. Βαλε λιμενικο. Βαλε οτι ισως περιμενουν την προκυρηξη για τα 725 ατομα. Βαλε οσους δεν πηγαν γιατι ηταν μακρια, βαλε οσους κοπηκαν στα αθληματα. Θελεις κι'αλλα; Λογικο το βρισκω αδελφε.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Κοιτα αυτα τα πιστευω ειχα και εγω μητσαρα θυμασαι πριν 2 μηνες τα ελεγα και εγω. Αλλα ολοι αυτοι που λεγαμε τελικα δωσαν αθληματα ρε boy. Και παραιτηθηκαν απο ειδικοι φρουροι παραδειγμα. Δεν ξερω τι να πω δεν κοβω τα φτερα σου η κανενος! Μην σκας σας ειπα απο την στιγμη που ανακοινωσαν σιγουρα περασμενους επιλαχωντες τοσο κατω σε θεση εισαι σιγουρα μεσα στην επομενη ανακοινωση.
και τωρα που το θυμηθικα οντος και εγω τοτε που πηγα απο το αρχηγειο να παρω την καρτελα μου παιδια ηταν πραγματικα για γελια. Τα εσβηνε μια κουκλαρα ξανθια δεν το ξεχναω.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα με φοσφορουχο μπλε και ηταν πολυ λιγα τα σβησμενα και μιλαω και για επιτυχοντες που επρεπε να πανε να παρουν καρτελα.ΕικόναΕικόναΕικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι ρε. Γι'αυτο σου λεω! Ειδικα στην β δεν υπηρχε συμμετοχη! Οσο για την ξανθια που λες κανενας δεν μπορει να την ξεχασει. Την ειδα την δευτερα 2-1-12, νομιζω οτι μιλαμε για την ιδια!
geo

Δημοσίευση από geo »

Παιδια και μιν ξεχνατε ομως οτι 100 απο αυτους ειχαν πλαστα χαρτια
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Για την β μιλας η γενικα?
dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Θα βγαλει πινακες σημερα; τη λετε
Άβαταρ μέλους
pakis138
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από pakis138 »

Που το άκουσες αυτό για πλαστα χαρτια ρε geo και το λες με τετοια συγουρια; Καλο θα ειναι να μην αναπαραγουμε οτι ακουμε απο το ραδιο αρβυλα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 9 επισκέπτες