Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Προκειμενου να ειμαστε σιγουροι για τις βασεις και τα σχετικα μπορει να γινει το εξηςΟσοι ειναι απο Αθηνα και δεν εχουν δουλεια την Δευτερα ας κανουν μια παλικαρια και να δωσουν το παρον στην κληρωση
Σιγουρα θα τους πουν εκει για πια θεση κληρωνεται ο καθενας και ετσι θα εχουμε την καλυτερη εικονα.
Ασε που πιστευω οτι σιγουρα θα ειναι εκει και ο Ντουμας και θα μας πει με σιγουρια πλεον για το που εχουν φτασει οι βασεις για την α και β κατηγορια
Σιγουρα θα τους πουν εκει για πια θεση κληρωνεται ο καθενας και ετσι θα εχουμε την καλυτερη εικονα.
Ασε που πιστευω οτι σιγουρα θα ειναι εκει και ο Ντουμας και θα μας πει με σιγουρια πλεον για το που εχουν φτασει οι βασεις για την α και β κατηγορια
Πηρα στο τμημα αλλα δε μου λενε για β κατηγορια ποια μορια ισοβαθμουνε... μονο ονοματα υποψηφιων ξερουνε...
Ειδες φιδαρχε που ανησυχουσες; Οταν πας ρωτα κ για βάσεις
Lazaros1985 έγραψε:Προκειμενου να ειμαστε σιγουροι για τις βασεις και τα σχετικα μπορει να γινει το εξηςΟσοι ειναι απο Αθηνα και δεν εχουν δουλεια την Δευτερα ας κανουν μια παλικαρια και να δωσουν το παρον στην κληρωση
Μέχρι την δευτέρα πως την παλεύουμε όμωσ...

άγχος. Αγονία...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Παιδιά οι αξιολογήσεις των αιτήσεων τελείωσαν την Πέμπτη βράδυ, και κατά 99,99% η βάση στην Β' κατηγορία είναι 2645 μόρια. Υπάρχει όμως και ο LEW όμως που λέει πως είναι αυστηρά μεταξύ 2700-2750
Καλημέρα και απο μένα! Όπως είπα και χθές δεν θέλω να αμφισβιτήσω καινένα παιδί σχετικά με τις βάσεις! Και ο Παναγιώτης και ο Lew έχουνε τις πηγές τους όπως όλοι πανω κάτω προσπαθούμε να μάθουμε τις βάσεις! Μην αγχώνεστε, ακόμα και αυτοί που έχουνε 2300-2290-2280-2270 δεν πρέπει να απογοητεύονται. Αν θυμάμαι καλά πέρσυ ο τελευταίος επιλαχών πέρασε με 2390 Α ενώ η βάση ήταν στα 2450! Σκεφτείτε πόσα άτομα δεν πήγανε καν για αθλήματα η κοπήκανε λόγω κακών επιδόσεων! Όπως και να έχει εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε όσο μπορει ο καθένας σύμφωνα με αυτα που μαθαίνει αλλα μην το δένουμε και κόμπο μέχρι να βγεί η τελική κατατάξη επίσημα!
Σιμεων εγω τρελαθηκα οταν ακουσα για τον αριθμο αθτον που λενε στους ισοβαθμουντες 1500κατι 1600 κατι νομιζα ειναι η σειρα και λεω... Ουτε επιλαχων! Τελος. Αλα αποτι καταλαβα δν ισχυει αυτο, τωρα για βαση πιστευω αυτο που επικρατει ειναι 2360 οποτε επιλαχοντες μεχρι 2290 ανετα. Το θεμα ειναι ποσους θα παρουν... ;
Καραϊσκάκησ έγραψε:Παιδιά οι αξιολογήσεις των αιτήσεων τελείωσαν την Πέμπτη βράδυ, και κατά 99,99% η βάση στην Β' κατηγορία είναι 2645 μόρια. Υπάρχει όμως και ο LEW όμως που λέει πως είναι αυστηρά μεταξύ 2700-2750
Ελα ρε Καραισκάκης που άκουσες για 2645 και κατα 99.99% ... ; Μιλάς για επιτυχόντες η επιλαχών... ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
χαχαχα υπομονηΚαραϊσκάκησ έγραψε:Παιδιά οι αξιολογήσεις των αιτήσεων τελείωσαν την Πέμπτη βράδυ, και κατά 99,99% η βάση στην Β' κατηγορία είναι 2645 μόρια. Υπάρχει όμως και ο LEW όμως που λέει πως είναι αυστηρά μεταξύ 2700-2750
περασε τοσος καιρος στην μια μερα θα κολλησουμε

Ρε μαγκες οποις ρωτησε σε καποιο τμημα για β κατηγορια ας μας πει. μην λετε δικα σας λογια...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Ο πρώτος που μίλησε για κλειδωμένη βάση ήταν LEW για την Α' κατηγορία και είναι σίγουρο 100%. Ο στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης θα πεί η βάση στην Β' κατηγορία είναι κλειδωμένη στα 2645 μόρια κατά 99,999%. Οι επεξεργασία των αιτήσεων τελείωσε Πέμπτη βράδυ και οι επίσημοι πίνακες θα ανακοινωθούν σε 5 ημέρες από τώρα. Το θέμα για τις βάσεις θεωρείται πλέον λήξαν και αναμένονται οι υπογραφές του ΑΣΕΠ και του Αρχηγού ο οποίος έως την Δευτέρα θα είναι στην Κρήτη. Στις 5,6 ή 7 Οκτώβρη θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των βάσεων. Ξαναλέω Β' κατηγορία 2645 μόρια
Εγω πιστευω παιδια οτι η βασεις θα ειναι στα 2300 και οχι τοσο υψηλες εγω εχω 2290 και το νιωθω οτι ειμαι μεσα μην σας περνει απο κατω 2 μερες εμειναν μακαρι να ειμαστε ολοι μεσα...
Ρε παιδιά κανένας με πολλά μόρια 2500+ στην Α' που να τον πήραν; Γιατί βλέπω μόνο 2300-2400?
Γτ εκει σηνηθως γινεται το μπουγιο... Και ενας με 2500++ δν μπαινει στο φορουμ να δει αν περασε απλα το ξερει. Εμεις βραζουμε τωρα με τα 2300-2400
Κυριε καραισκακη εχω 2400 στην α και ειδικες δυναμεισ... Πηγα και υπεγραψα το πρωι... Να ελπιζω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 8 επισκέπτες