Eτσι ειναι torο. Περυσι τετοια εποχη επικρατουσε αβεβαιοτητα και ανησυχια (οπως και τωρα εξαλλου) για το αν θα βγει προκηρυξη στο τελος ομως βγηκε. Κατι αναλογο ελπιζω να γινει και μεσα στο 2012.toro έγραψε:Συμφωνω κ εγω... Διαβαστε να δειτε τι ελεγαν περυσι τετοιο καιρο.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
MIKE27 έγραψε:Eτσι ειναι torο. Περυσι τετοια εποχη επικρατουσε αβεβαιοτητα και ανησυχια (οπως και τωρα εξαλλου) για το αν θα βγει προκηρυξη στο τελος ομως βγηκε. Κατι αναλογο ελπιζω να γινει και μεσα στο 2012.toro έγραψε:Συμφωνω κ εγω... Διαβαστε να δειτε τι ελεγαν περυσι τετοιο καιρο.
μακαρι να γινει κ φετος με 1200 κ γιατι οχι κ 1500! Υπομονη παιδες... Γερα...
Μην ξεχνατε βεβαια και την αστηφυλακων... Να δουμε ποσα ατομα θα παρει και εκει. Να δουμε αν θα ισχυσει το -70% στους εισακτεους
Και απο την στιγμη που οπως λενε θα μειωσουν τα ατομα στην αστυφυλακων, γιατι να μην αυξησουν τα ατομα στους φρουρους που ειναι και πιο οικονομικοι; Λεω εγω τωρα...
Χαχαχα τα παντα προς ωφελος μας εεε;
toro έγραψε:Μην ξεχνατε βεβαια και την αστηφυλακων... Να δουμε ποσα ατομα θα παρει και εκει. Να δουμε αν θα ισχυσει το -70% στους εισακτεους
λογικα θα ισχυσει γιατι ειναι απαιτηση της τροικα... Οποτε συμφερει εμας...

MIKE27 έγραψε:Και απο την στιγμη που οπως λενε θα μειωσουν τα ατομα στην αστυφυλακων, γιατι να μην αυξησουν τα ατομα στους φρουρους που ειναι και πιο οικονομικοι; Λεω εγω τωρα...
Σωστος... Συμφωνω... !

Νομιζω θα ηταν ευπροσδεκτο ενα τετοιο ενδεχομενοtoro έγραψε:Χαχαχα τα παντα προς ωφελος μας εεε;

-
Jokan
Κυριοι δεν βλεπω να βγαινει προκηρυξη φετος για τον απλουστατο λογο οτι εχουν στεγνωσει τα ταμια περισσοτερο απο ποτε κ αμα σκοπευαν να βγαλουν θα ακουγοταν απο τωρα για ψηφοθυρικους λογους! Κ να βγαλουν δεν βλεπω να ζηταν πανω απο 500 ατομα, αλλα κ παλι να μη στεναχοριεστε διοτι με μισθο 500 το ΠΟΛΥ και ΑΝ δεν ζεις! Καλυτερα να γινεις αγροτης.
Για να λες οτι δε θα βγαλει προκηρυξη μαλλον θα εχεις γνωστο μεσα στο υπουργειο του πολιτη και στο αρχηγειο της ελληνικης αστυνομιαςJokan έγραψε:Κυριοι δεν βλεπω να βγαινει προκηρυξη φετος για τον απλουστατο λογο οτι εχουν στεγνωσει τα ταμια περισσοτερο απο ποτε κ αμα σκοπευαν να βγαλουν θα ακουγοταν απο τωρα για ψηφοθυρικους λογους! Κ να βγαλουν δεν βλεπω να ζηταν πανω απο 500 ατομα, αλλα κ παλι να μη στεναχοριεστε διοτι με μισθο 500 το ΠΟΛΥ και ΑΝ δεν ζεις! Καλυτερα να γινεις αγροτης.
.Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Jokan έγραψε:Κυριοι δεν βλεπω να βγαινει προκηρυξη φετος για τον απλουστατο λογο οτι εχουν στεγνωσει τα ταμια περισσοτερο απο ποτε κ αμα σκοπευαν να βγαλουν θα ακουγοταν απο τωρα για ψηφοθυρικους λογους! Κ να βγαλουν δεν βλεπω να ζηταν πανω απο 500 ατομα, αλλα κ παλι να μη στεναχοριεστε διοτι με μισθο 500 το ΠΟΛΥ και ΑΝ δεν ζεις! Καλυτερα να γινεις αγροτης.
πως εισαι τοσο σιγουρος φιλε μου οτι δεν θα βγει; Ξερεις κατι η το υποθετεις;
MIKE27 έγραψε:Νομιζω θα ηταν ευπροσδεκτο ενα τετοιο ενδεχομενοtoro έγραψε:Χαχαχα τα παντα προς ωφελος μας εεε;
ου ου το συζητας;

-
Lukos thessaloniki
Παιδια θα βγει μην ακουτε το καθενα, οι αναγκες τις ελ. ας πολλες, σχετικα με το λεκανοπεδιο αττικης.. υπαρχουν κενα λογο αποροφησεις στην δι. ας... απο γνωστο ατομο μου στην γαδα θα βγει.. συζηταει το συμβουλιο για το τελικο αριθμο που θα παρουσιασουν σε τροικα και υπουργειο οικονομικων υπολογιζουν γυρω στα 1000 Ατομα.. να ξερετε οτι το πραμα αργει λογο εκλογων ειμαστε ατυχοι εχουν προταιρεοτητα.. για νεοτερα θα σας ενημερωσω. το πραμα παει αυγουστο παλι μου φενετε.. καλη υπομονη σε ολους..
Μακαρι φιλε να ειναι οπως τα λες. Μακαρι. Πιο ρεαλιστικο μου ακουγεται αυτο απο την αποψη του φιλου που ειπε οτι δεν θα βγαλει!
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια και ειναι γεγονος οτι στην περιρρεουσα ατμοσφαιρα ακουγεται η προκηρυξη... Και το 2011 καπως ετσι εξελιχθηκε με την περσινη προκηρυξη. Αντε να δουμε.
Θα φανει... 

Αφιερωμενο εξαιρετικα...Παρης έγραψε:Παιδια δεν υπαρχει σαλιο, ο θεος να με βγαλει ψευτη αλλα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα... Εκοψαν ακομα και το εκλογικο επιδομα απο τους αστυνομικους!
http://www.dikaiologitika.gr/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1-2012-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83.html
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες