Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Το εθνος λεει οτι το 60% θα μπουν ατομα με διπλωματα και το υπολοιπα χωρις. Δηλαδη οσοι συγκεντρωνουν τα κρητιρια για το 60% και δεν περασουν στην κατηγορια αυτη θα πανε στην αλλη; Και με τα διπλωματα τι γινεται; Χανουν αυτα τα μορια; Γιατι το 40% ειναι για οσους δεν εχουν διπλωματα. Τι γινεται γνωριζει καποιος;
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:αρβυλας4 έγραψε: /forum/forum_posts.asp?TID=8830&PN=1
ψηφιστε υπεθυνα να βγαλουμε καποια συμπερασματα...
Kανονικα θα πρεπε να ειναι ακριβως το ιδιο γκαλοπ με το ποσο μορια συγκεντρωνουμε κ να επιλεγαμε. Θα χε καποιο στατιστικο νοημα.
/forum/forum_posts.asp?TID=8973&PID=254175#254175
Εδώ έγινε και το γκάλοπ αυτό! Ας ψηφίσουμε υπεύθυνα για τα μόρια μας ώστε να έχουμε μια πρόχειρη εικόνα!

Λετε να ανεβουν τοσο πολυ οι βασεις; Να φτασουν κοντα στα 2900 - 3000 μορια;
GIANNIS έγραψε:Λετε να ανεβουν τοσο πολυ οι βασεις; Να φτασουν κοντα στα 2900 - 3000 μορια;
Οι βάσεις εγώ δεν το πιστεύω! Αλλά ότι υπάρχουν κάποια άτομα με αυτά τα μόρια υπάρχουν... Αλλά πόσοι μπορούν να τα έχουν Είναι το δικό μου ερώτημα... Επίσης θα είναι και οι πρώτοι στα αθλήματα... Οπότε βλέπουμε!
GIANNIS έγραψε:Λετε να ανεβουν τοσο πολυ οι βασεις; Να φτασουν κοντα στα 2900 - 3000 μορια;
Λοιπον, παραθετω ενα σεναριο φανταστικο αλλα ευκολα πραγματοποιησιμο.
Εχουμε δυο προκυρηξεις (του λιμενικου την αποκλειω απο το σεναριο γιατι θα παρει τα μεγαλα απολυτηρια, ξενες γλωσσες, ΕCDL).
Βγαινουν πρωτα τα αποτελεσματα των ειδικων φρουρων και ποιος θα πει θα περιμενω τα αποτελεσματα της πυροσβεστικης (μια και ολοι θα εχουνε κανει τα χαρτια τους συνηθως και στις δυο) και αν στραβωσει κατι στα αθληματα τι γινεται;
Αρα παμε πρωτα για ειδικος φρουρος, περναμε ολη τη διαδικασια, σχολη και μετα για δουλεια με αποτελεσμα να μην μπορουμε να παρετηθουμε για θετικα αποτελεσματα στην πυροσβεστικη.
Πολλα ατομα να εχουν φυγει για ειδικοι φρουροι, κοβονται αρκετοι στα αθληματα και ξαφνικα να ακους να καλουν μεγαλο νουμερο επιλαχοντων με 2.000 ή λιγοτερα και να μπαινουν.
Πρωτροπη μου, καντε ολοι τα χαρτια το πολυ να χασετε 15ευρω.
ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε:GIANNIS έγραψε:Λετε να ανεβουν τοσο πολυ οι βασεις; Να φτασουν κοντα στα 2900 - 3000 μορια;
Εχουμε δυο προκυρηξεις (του λιμενικου την αποκλειω απο το σεναριο γιατι θα παρει τα μεγαλα απολυτηρια, ξενες γλωσσες, ΕCDL).
Βγαινουν πρωτα τα αποτελεσματα των ειδικων φρουρων και ποιος θα πει θα περιμενω τα αποτελεσματα της πυροσβεστικης (μια και ολοι θα εχουνε κανει τα χαρτια τους συνηθως και στις δυο) και αν στραβωσει κατι στα αθληματα τι γινεται;
Αρα παμε πρωτα για ειδικος φρουρος, περναμε ολη τη διαδικασια, σχολη και μετα για δουλεια με αποτελεσμα να μην μπορουμε να παρετηθουμε για θετικα αποτελεσματα στην πυροσβεστικη.
Πολλα ατομα να εχουν φυγει για ειδικοι φρουροι, κοβονται αρκετοι στα αθληματα και ξαφνικα να ακους να καλουν μεγαλο νουμερο επιλαχοντων με 2.000 ή λιγοτερα και να μπαινουν.
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και εγώ φίλε μου!
Λες οι βάσεις της πυροσβεστικής, να είναι πιο κάτω από της αστυνομίας;
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί, απο την εμπειρία του, αν τελικά θα μετρήσει η δεύτερη ξένη γλώσσα.
Θα μου πειτε οτι η προκήρυξη δέν λέει κάτι για αυτό οπότε μάλλον όχι... Αλλά η προκήρυξή δεν λέει και άλλα πράματα και μάλλον θα βρέθούμε προ εκπλήξεως κάποιοι απο εμάς.
Θα μου πειτε οτι η προκήρυξη δέν λέει κάτι για αυτό οπότε μάλλον όχι... Αλλά η προκήρυξή δεν λέει και άλλα πράματα και μάλλον θα βρέθούμε προ εκπλήξεως κάποιοι απο εμάς.
Καλησπερα παιδια. εχω απολυτηριο 19,44, διπλωματα γ και δ κατηγοριας και διπλωμα μοτοσυκλετας. συνολικα βγαζω 2644. καλα ειναι τα μορια μου?
Καλα εισαι για επιλαχων... Φανταζομαι τεε για να μη εχεις ουτε λοουερ...
και μη ξεχνας το διπλωμα δ σε κανει να διεκδικεις το συνολο των 600 θεσεων.
η βαση χλωμο στο 2644 αλλα δε αποκλειεται.
και μη ξεχνας το διπλωμα δ σε κανει να διεκδικεις το συνολο των 600 θεσεων.
η βαση χλωμο στο 2644 αλλα δε αποκλειεται.
ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε:GIANNIS έγραψε:Λετε να ανεβουν τοσο πολυ οι βασεις; Να φτασουν κοντα στα 2900 - 3000 μορια;
Πολύ αισιόδοξο σενάριο. |Μακάρι φίλε Ακρίτα. Αλλά το βλέπω από δύσκολο έως απίθανο... Η σχολη της αστυνομίας θα ξεκινήσει πιθανότατα Ιανουάριο. Οπότε μέχρι τότε σύμφωνα με αυτά που λένε στην Πυροσβεστική Θα έχουν τελειώσει και τις όποιες διαδικασίες σχετικά με την προκήρυξη. Άλλωστε για την Πυροσβεστική ουσιαστικά έχουν να ΄΄ξεσκαρτάρουν΄΄ για 600 άτομα... Οι 3400 εποχικοί οι οποίοι μπαίνουν είναι λίγο πολύ γνωστοί... Θεωρώ ότι αυτοί που μπαίνουν φρουροί εάν μπουν και Πυροσβεστική θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ε ασφάλεια... Μην σου πω και Λιμενικό...
Το δίπωμα ειτε ειναι 125 κυβικα ειτε απεριοριστο είναι κατα το νόμο δίπλωμα μοτοσυκλέτας. Τα μοτοποδίλατα είναι 50κυβικά και κάτω. Η προκύρηξη λέει δίπλωμα μοτοσυκλέτας χωρίς να αναφέρει περιορισμό Α1 κατηγορίας (51-125cc) ή απεριοριστων κυβικών
Ισχυει οτι αυτοι που εχουν διπλωμα Γ κατηγοριας υπολογιζονται κατα προτερεοτητα τα μορια τους; Περνουν προτερεοτητα δλδ σε σχεση με καποιον που ισως εχει παραπανω μορια αλλα οχι διπλωμα Γ κατηγοριας;
Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω το εξης, εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου 16.2 διπλωμα μηχανης, επαγγελματικου γ και ερασιτεχνικο β. Ποσα μορια εχω και αν εχω ελπιδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης