Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Λεβεντόπαιδα με παρεξηγήσατε! Δεν είμαι ούτε παράλογος, ούτε εξυπνάκιας, αλλά ούτε και ο δικηγόρος του διαβόλου... Βεβαίως και οι καταδρομείς στις μονάδες δεν είναι όλοι οι ίδιο και δεν αξίζουν τα ίδια μόρια, όπως και στην κοινωνία άλλωστε... Για τους καημένους οι οποίοι αναγκάσθησαν να μετατεθούν κατ'εξαίρεση λόγω οικογενειακών προβλημάτων τους εύχομαι ολόψυχα να περάσουν στην Κομοτηνή και να ευτυχήσουν. Για τους άλλους τους "εξυπνάκηδες" τους κομάντο του... Πεζικού και της Αθήνας όπου χρησιμοποίησαν τις γνωριμίες του μπαμπάκα για μετάθεση στην αυλή του σπιτιού τους, ας τρέξουν τώρα σε αυτούς να παραπονεθούν... Για 'μένα (και συγγνώμη εάν αδικώ κάποια παλικάρια) καλά κάνουν και δεν τους μοριοδοτούν, αφού τόσο θεωρητικά δεν ήταν ειδικοδυναμίτες όσο και πρακτικά όπου απολύθησαν σε στρατόπεδα πεζικού. Εν πάση περιπτώσει, καλή τύχη σ'ολους μας! Γνωρίζει κανείς για τον αριθμό αιτήσεων;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καραϊσκάκης έγραψε:Λεβεντόπαιδα με παρεξηγήσατε! Δεν είμαι ούτε παράλογος, ούτε εξυπνάκιας, αλλά ούτε και ο δικηγόρος του διαβόλου... Βεβαίως και οι καταδρομείς στις μονάδες δεν είναι όλοι οι ίδιο και δεν αξίζουν τα ίδια μόρια, όπως και στην κοινωνία άλλωστε... Για τους καημένους οι οποίοι αναγκάσθησαν να μετατεθούν κατ'εξαίρεση λόγω οικογενειακών προβλημάτων τους εύχομαι ολόψυχα να περάσουν στην Κομοτηνή και να ευτυχήσουν. Για τους άλλους τους "εξυπνάκηδες" τους κομάντο του... Πεζικού και της Αθήνας όπου χρησιμοποίησαν τις γνωριμίες του μπαμπάκα για μετάθεση στην αυλή του σπιτιού τους, ας τρέξουν τώρα σε αυτούς να παραπονεθούν... Για 'μένα (και συγγνώμη εάν αδικώ κάποια παλικάρια) καλά κάνουν και δεν τους μοριοδοτούν, αφού τόσο θεωρητικά δεν ήταν ειδικοδυναμίτες όσο και πρακτικά όπου απολύθησαν σε στρατόπεδα πεζικού.Εν πάση περιπτώσει, καλή τύχη σ'ολους μας! Γνωρίζει κανείς για τον αριθμό αιτήσεων;

Καλά ότι ναναι είσαι μεγάλε

Δεν μου λες εσύ πόσους μήνες υπηρέτησες;

Νικος έγραψε:
KOURSAROS έγραψε:
Νικος έγραψε:Γεια σας παιδια, υπηρετησα Προεδρικη Φρουρα και εχω πτυχιο ξενης γλωσσας επιπεδου B2, έχω ελπίδες;
τσακαλι μου φανταζομαι οτι θα χεις κανα διπλωματακι αυτοκινητου η τιποτα αλλο γιατι μονο αυτα δυσκολακι. Εκτος κ αν εχεις κανα 17-18 απολυτηριο (κ φρικαρω) απο τι λυκειο; Αγγλικα εχεις; ΜΙΛΑ τρελε γιατι προλαβαινεις δε προλαβαινεις τη προκ.

Εχω απολυτηριο ΤΕΕ με 14 βαθμο, διπλωμα αυτοκινητου,lower γερμανικων και θητεια στην προεδρικη φρουρα,

εχω ελπιδες;

με 2100 στην Β δεν έχεις καμία ελπίδα
ΑΓΓΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ »

Ποσο υπολογιζετε ρε παιδια οτι θα ειναι η βαση?
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εσύ πόσους μήνες; Τι δεν κατάλαβες μεγάλε να σου εξηγήσω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καραϊσκάκης έγραψε:Εσύ πόσους μήνες; Τι δεν κατάλαβες μεγάλε να σου εξηγήσω;

Eγώ έκανα 12 με την λογική σου αυτός που έκανε 15 μήνες πρέπει να πάρει παράπανω μόρια και αυτός που έκανε 9 λιγότερα θα μου πεις βέβαια " δεν καθορίζω πόσους μήνες θητεία θα κάνω εγώ " και θα σου απαντήσω ούτε αυτός που παίρνει κατ'εξαίρεση μετάθεση καθορίζει σε ποιο μέρος θα πάει.

Αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει κατ'εξαίρεση μετάθεση;
Γνωρίζεις ότι σε πολλά στρατόπεδα υπηρετούν παρέα πράσινα-μάυροι πεζικάριοι κτλπ;

Για τις Μονάδες Επιστράτευσης έχεις ιδέα;
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καταρχήν greek_army διαπιστώνω ότι όσο ερωταπαντάμε ένθεν και εκείθεν στο τέλος θα τσακωθούμε, οπότε τερματίζω την κόντρα μας εδώ. Όσο για τον ευγενικό σχολιασμό σου "το μυαλό μου είναι ότι να'ναι" έχεις δίκιο ως προς τον λάθος τρόπο συντάξεως του προηγούμενου μηνύματος μου, αλλά και εσύ δεν είσαι καλύτερος. Υποτίθεται πως είσαι ο παλαιότερος εδώ και θα έπρεπε να ευθυγραμμίζεσαι μόνο με το θέμα του φορουμ, και όποιος ξεστρατίζει απ'το θέμα βάσεων-μορίων να τον επαναφέρεις, και όχι να πέφτεις στο επίπεδο το δικό μου και να γεννάς κόντρες στα μυνήματα εκτός θέματος... Τέλος πάντων σου εύχομαι καλή τύχη. Τι κατηγορία και μόρια έχεις;
aekaras

Δημοσίευση από aekaras »

Ρε παιδες γνωριζει κανενας ποσες αιτησεις εχουν γινει για αυτη ην προκυρηξη; Και επισης για τα τατουαζ αν ειναι σε σημειο που δεν φαινεται παλι σε κοβουν; Ευχαριστω εκ των προτερων
Δημος

Δημοσίευση από Δημος »

Γεια σας αδερφια
Εχω
δοκιμος
μοτοποδιλατο
αυτοκ. Β΄κατ.
παιδι τριτεκνης οικ.
9,6 απολ.
Υπαρχει καμια ελπιδα να μπω;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια μη λεμε μλκιες... Ξαδερφος μου ΔΕΑ εκλαιγε στη δραμα και τον στειλανε ΓΕΣ τους τελευταιους 4 μηνες της θητειας του... Τωρα βρισκεται σε ενα τμημα του γκυζι αποτι θυμαμαι...
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Καραϊσκάκης έγραψε:Καταρχήν greek_army διαπιστώνω ότι όσο ερωταπαντάμε ένθεν και εκείθεν στο τέλος θα τσακωθούμε, οπότε τερματίζω την κόντρα μας εδώ. Όσο για τον ευγενικό σχολιασμό σου "το μυαλό μου είναι ότι να'ναι" έχεις δίκιο ως προς τον λάθος τρόπο συντάξεως του προηγούμενου μηνύματος μου, αλλά και εσύ δεν είσαι καλύτερος. Υποτίθεται πως είσαι ο παλαιότερος εδώ και θα έπρεπε να ευθυγραμμίζεσαι μόνο με το θέμα του φορουμ, και όποιος ξεστρατίζει απ'το θέμα βάσεων-μορίων να τον επαναφέρεις, και όχι να πέφτεις στο επίπεδο το δικό μου και να γεννάς κόντρες στα μυνήματα εκτός θέματος... Τέλος πάντων σου εύχομαι καλή τύχη. Τι κατηγορία και Μόρια έχεις;

το χει αυτο το κακο ο φιλος απο δω. Θα τον συνηθισετε ομως. Εμενα με εχει μπλοκαρει καμια δεκαρια φορες. Συνηθεια ειναι
vag_21
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

aekaras έγραψε:Ρε παιδες γνωριζει κανενας ποσες αιτησεις εχουν γινει για αυτη ην προκυρηξη; Και επισης για τα τατουαζ αν ειναι σε σημειο που δεν φαινεται παλι σε κοβουν; Ευχαριστω εκ των προτερων

ειναι πολλες. Πιο πολλες απο περυσι. Δεν σου λεω ποσες και με μπλοκαρει κανενας γκρικ αρμι. Μην σε ταραξω. Τατουαζ = κοψιμο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε καραισκάκι εγώ δεν κοιτάω την πάρτυ μου όπως προφανώς κάνεις εσύ ο φίλος δημήτρης25 στην προκήρυξη του 2010 πήρε κανονικά τα μόρια και τώρα επειδή τους καβλώσανε του τα πήρανε πίσω. Εσένα ας το κάνε αυτό θα σ'άρεσε;

επίσης εγώ δεν δίνω για ε. Φ απλά σου έδωσα ένα πάραδειγμα
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

310LELE έγραψε:Παιδια μη λεμε μλκιες... Ξαδερφος μου ΔΕΑ εκλαιγε στη δραμα και τον στειλανε ΓΕΣ τους τελευταιους 4 μηνες της θητειας του... Τωρα βρισκεται σε ενα τμημα του γκυζι αποτι θυμαμαι...

Για οπλιτες μιλαμε οχι για ΔΕΑ, ουτε για ΕΠΟΠ.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Και; Απολυθηκε απο μοναδα καταδρομων; Γιατι πηρε μορια εδ; Με αυτη τη λογικη θα επρεπε να παρει μονο 500 ως ΔΕΑ
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

310LELE έγραψε:Και; Απολυθηκε απο μοναδα καταδρομων; Γιατι πηρε μορια εδ; Με αυτη τη λογικη θα επρεπε να παρει μονο 500 ως ΔΕΑ

Με την δικια σου λογικη. Μην ξεχνας οτι ενας ΔΕΑ θεωρειται στελεχος και εχει αλλους κανονισμους. Και στην τελικη η προκηρυξη λεει

Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι Αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά και να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Να αναγράφονται επίσης όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές κατά τη διάρκεια της θητείας των υποψηφίων, καθώς και η ειδικότητα με την οποία απολύθηκαν.

Απο την διατυπωση ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις δικαιωμα να ζητησεις μορια στρατιωτικης υπηρεσιας αν δεν σε πιανει καμια απο τις πανω κατηγοριες στην απολυση σου.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες