Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kagoyras

Δημοσίευση από kagoyras »

Καλησπέρα, μια ερώτηση να κάνω.

όσον αφορά τα διπλώματα Γ, Δ, Ε για αυτούς που θα δώσούν τώρα. Έχει ρωτήσει κανείς ή ξέρει κανείς με βεβαιώτητα οτι θα δεχθούν τις βεβαιώσεις. Το ρωτάω γιατί μου είπαν στην σχολή οδηγών οτι θα έρθει το δίπλωμα μέτα απο 2,5 μήνες.

μη μείνουμε με τα @@ (δίπλωμα) στο χέρι.

ΗΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ »

Σε 10 μερες θα τρεχει και η προκυρηξη της πυροσβεστηκησ... και να εισαι σηγουρος οτι πολυ που θα κανουν τα χαρτια τους για ε. φ θα τα κανουν και για πυροσβεστηκη... και σηγουρα αν περασουν και στα δυο θα προτιμισουν να πανε στο δευτερο... και οσο για την ανεργια... οι περισσοτεροι που ειναι ανεργοι δεν εχουν ουτε απολυτηριο λυκειου... και οσοι απολυθηκαν δλδ απο τις δουλειες τους τον τελευταιο χρονο τη σε κανει να πυστευεις οτι εχουν τοσα πολλα μορια...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

kagoyras έγραψε:Καλησπέρα, μια ερώτηση να κάνω.

όσον αφορά τα διπλώματα Γ, Δ, Ε για αυτούς που θα δώσούν τώρα. Έχει ρωτήσει κανείς ή ξέρει κανείς με βεβαιώτητα οτι θα δεχθούν τις βεβαιώσεις. Το ρωτάω γιατί μου είπαν στην σχολή οδηγών οτι θα έρθει το δίπλωμα μέτα απο 2,5 μήνες.

Aν δεν δώσεις δίπλωμα δεν παίρνεις μόρια, το έχουμε πεί πάρα πολλές φορές το λέει και η προκήρυξη...

ΗΛΙΑΣ έγραψε:... Και οσο για την ανεργια... Οι περισσοτεροι που ειναι ανεργοι δεν εχουν ουτε απολυτηριο λυκειου... Και οσοι απολυθηκαν δλδ απο τις δουλειες τους τον τελευταιο χρονο τη σε κανει να πυστευεις οτι εχουν τοσα πολλα μορια...

600.000+ άνεργοι δεν έχουνε ούτε απολυτήριο λυκείου. Μάλλον δεν ζεις σε μεγάλη πόλη όπως είναι η αθήνα και νομίζεις ότι οι άνεργοι είναι και αμόρφωτοι.
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

kagoyras έγραψε:Καλησπέρα, μια ερώτηση να κάνω.

Η βεβαίωση από μόνη της δεν λέει τίποτα. Αν δώσεις την βεβαίωση πρέπει 5 μέρες μετά το τέλος της λήψης των δικαιολογητικών δηλάδη στις 10 Σεπτεμβρίου να έχεις στα χέρια σου το δίπλωμα. Αν δεν το έχεις στα χέρια σου δεν μετράει καθόλου στην μοριοδότηση, το λέει ξεκάθαρα η προκήρυξη

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Greek_Army έγραψε:Τις πυροσβεστικής δεν έχει βγει ακόμα γιατί την μετράτε δεν έχω καταλάβει, επίσης ας έχετε στο μυαλό σας ότι η ανεργία σε σχέση με πέρυσι είναι η διπλάσια. Αλλά τι λέω εγώ ε; Αφού δεν έχουνε γίνει πολλές αιτήσεις.

πες τα χρυσόστομε! Αυτό λέω Κ εγώ τόσες μέρες τώρα
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

Greek_Army έγραψε:Τις πυροσβεστικής δεν έχει βγει ακόμα γιατί την μετράτε δεν έχω καταλάβει, επίσης ας έχετε στο μυαλό σας ότι η ανεργία σε σχέση με πέρυσι είναι η διπλάσια. Αλλά τι λέω εγώ ε; Αφού δεν έχουνε γίνει πολλές αιτήσεις.

Της πυροσβεστικής την μετράμε γιατί μπορεί μεν να μην έχει βγει ακόμα, όταν όμως βγουν τα αποτελέσματα, όσοι έχουνε περάσει και ΕΦ και Πυροσβεστική από αυτά που εγώ βλέπω μέχρι στιγμής θα προτιμήσουν την πυροσβεστική. Αυτό με την σειρά του σημαίνει μεγαλύτερος αριθμός επιλαχόντων στους ΕΦ που θα μπούνε τελικά

ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Μαγκες αυτο που λετε οτι θα επιλεξουν την πυροσβεστικη δεν πολυ ισχυει γιατι ενας που θα κανει τα χαρτια του και στους ειδικους φρουρους και στη πυροσβεστικης τα αποτελεσματα των ειδικων φρουρων θα βγουν νωριτερα γιατι οι αιτησεις εχουν τελειωσει νωριτερα απο την πυροσβεστικη και μετα στην πυροσβεστικη κανεις δεν ειναι σιγουρος οτι θα περασει γιατι το 70% κοβεται στα αθληματα δηλ. θα περασει ειδικος φρουρος και θα πει εγω παω στην πυροσβεστικη και αμα κατι στραβωσει στα αθληματα και δεν περασει θα μεινει απ εξω γιατι τα αθληματα της πυροσβεστικης δεν εχουν καμια σχεση με των ειδικων φρουρων ευχαριστω

δημητρησ86

Δημοσίευση από δημητρησ86 »

Παιδια ξερει κανενας πανω κατω ποσες ειναι οι αιτισεις μεχρι στηγμης; Εγω σιμερα εκανα τα χαρτια μου στην καλλιθεα και μου ειπανε οτι ειναι γυρω στα 60 ατομα μεχρι στιγμης απο καλλιθεα και γυρω περιοχες
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Παιδια τωρα οτι και να λεμε... το μονο ςηγουρο ειναι οτι εχουν γινει λιγοτερες αιτηςεις απο περςυ μεχρι ςτιγμης... και αυτο μας το εχουν πει ςτα α. τ ςε οςους εχουμε κανει τα χαρτια μας... τωρα αν θελεται οι περιςςοτεροι εδω μεςα τοςο πολυ να ανεβουν οι βαςεις... μακαρι να γινει... προςωπηκα το θεωρω παραλογο...

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Παιδιά μην ξεγελιέστε! Χαμός θα γίνει κ φέτος! Οι αιτήσεις θα ειναι ίσως κ παραπάνω από πέρσυ! Υπάρχει τεράστια ανεργεια.
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Μια απαντηση ρε παιδια!
ειμαι 28 χρονον (3αδελφια) με αδελφο 67% αναπηρια
δικαιουμε τα μορια της τριτεκνιας; Βαση αυτα που γραφει στην αρχη της σελιδας 9;
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Οςοι ανεργια και αν υπαρχει ρε παιδια... ολοι οι ανεργοι αυτοι εχουν τοςο πολλα μορια; δλδ ολοι οι ςπουδαγμενοι εμειναν ανεργοι... ;
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KOURSAROS »

PETRAN έγραψε:Παιδιά μην ξεγελιέστε! Χαμός θα γίνει κ φέτος! Οι αιτήσεις θα ειναι ίσως κ παραπάνω από πέρσυ! Υπάρχει τεράστια ανεργεια.
θα συμφωνησω φιλε. Κ περσι τα ιδια λεγαμε κ προπερσι παλι τα ιδια με τις αιτησεις ορισμενοι. Μαγκες, οι αιτησεις θα ναι παλι πολλες οπως καθε χρονια. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ οτι θα απορροφηθουν ατομα κ στο λιμενικο κ στη πυροσβεστικη (γιατι πολλοι εχοθν κανει χαρτια παντου) κ θα παρουν ατομα απο κει που δε το περιμενουν. Ειμαστε ΤΥΧΕΡΟΙ κοπελια. Δε θυμαμαι αλλη χρονια να βγαινουν τοσες προκ. Μαζι. Ειμαι ευνοουμενοι.(γνωμη μου)
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Μην μετρατε την πυροσβεστική!5 του μήνα αρχίζει αυτή!
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Παιδες μην βλεπεται εμας που το θελουμε παρα πολυ να μπουμε εφ! Υπαρχουν πολλοι που λενε σιγα για 900 ευρω μην παω να ρισκαρω την ζωη μ καθε μερα! Παντως ειναι παρα πολυ δυσκολο να πουμε που θα κυμανθει η βαση φετος!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες