ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
geoman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geoman »

Οκ και ευχαριστω αλλα λεμε οτι Μπαίνω Μονιμος. Έπειτα Απο κει και περα ποια θα ειναι η σταδιοδρομια μου και σε τι θεσεις θα με βαλουν?
Άβαταρ μέλους
geoman
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από geoman »

Και κατι αλλο. Ενας εποπ ΟΥΚας ειναι το ιδιο με εναν ΟΥΚα που εχει βγει απο την ΣΝΔ;
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Ο ΕΠ. ΟΠ από ΟΣΑ ΞΕΡΩ δεν έχει βαθμολογική εξέλιξη και ο βαθμός του είναι "τίποτα" ουσιαστικά. Ο ΟΥΚας από την ΣΝΔ βγαίνει κατ'ευθείαν αξιωματικός!
Άβαταρ μέλους
geoman
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από geoman »

Εγινε ! Εικόνα
πανος

Δημοσίευση από πανος »

ΣΤΑΣ έγραψε:Γινεται απο σμυν να μπεις στα ουκ

Γίνεται να μπεις απο την σμυν στα ουκ. Πιο συγκεκριμένα πρεπει πρώτα να τελειώσεις την διετία στην σμυν και τότε αφού βγεις ως κελευστής βγαίνουν καποίες προκύριξεις για το σχολείο των ουκ. Δηλώνεις και πας για Εκπαίδευση. Πάντως πληροφοριακά επειδή τυχαίνει να ειμαι δόκιμος στην σμυν και βλεπώ τους ουκαδες δεν θα σου πρότινα να πας εκτός και αν το θες πραγματικά. Η Εκπαίδευση Εκπαίδευση Στα ουκ Είναι Υπερβολικά δύσκολη. Θέλει τεράστια σωματική αλλα ειδικά ψυχική αντοχή

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Απο τα ς. μ. υ μπορω να μπω στα ο. υ. κ ;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι, μόνο από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού μπορείς
Άβαταρ μέλους
codename
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από codename »

Βασικα να σας ρωτησω κατι ακομα Αν πανε ολα καλα κ μπω σμυν, μετα μπορω να παροκουλουθησω σχολειο των ο. Υ. Κ ; Κ αν ναι ποσο καιρο θα μ παρει να μπω; Πχ Ειναι 2 χρονια Η σχολη μετα?
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Μόλις τελειώσεις τη σχολή περνάς κάποια εκπαίδευση ακόμα και μετά περνάει κλιμάκιο για στελέχωση ατόμων στις ειδικές δυνάμεις (ανάλογα πόσα άτομα χρειάζονται, δεν παίρνουν πάρα πολλούς). Εκεί δηλώνεις ενδιαφέρον και συνεχίζεις τα διαδικαστικά... Αν τελειώσεις το σχολείο των ΟΥΚ (πράγμα δυσκολο) τοτε παιρνεις τη βατραχοπουλαδα και συνεχιζεις τη σταδιοδρομια σου σαν υπαξιωματικος.
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Χαίρεται!
Θέλω να μάθω πώς μπορώ να μπω στους Ο. Υ. Κ.
Έχω ακούσει ότι αφού μπεις φαντάρος, μετά από μερικές μέρες έρχονται και ρωτάνε που θέλουμε να συνεχίσουμε, απαντάς π. Χ. Ο. Υ. Κ και μπαίνεις. Έχω ακούσει επιπλέον, ότι πια μπαίνεις μόνο μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.
Θέλω απίστευτα να μπω στους Ο. Υ. Κ, είμαι τρελός με την πατρίδα, γουστάρω πολύ ακόμα και να τρώω απίστευτο ξύλο για σκληραγώγηση, και δεν επιρρεάζομαι καθόλου ψυχολογικά.
Τάσος
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Θα διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και θα μάθεις.
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Δεν θέλω να μπω μόνιμος προς το παρόν.
χαρης

Δημοσίευση από χαρης »

Ειμαι 34 χρονων Πρωην πεζοναυτης μπορω Να γινω εποπ μεχρι τι οριο ηλικιας μπορω να γινω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

χαρης έγραψε:Ειμαι 34 χρονων Πρωην πεζοναυτης μπορω Να γινω εποπ μεχρι τι οριο ηλικιας μπορω να γινω.

Δυστυχώς όχι. Αφενός διότι το όριο ηλικίας για τις προκηρύξεις ΕΠΟΠ είναι μέχρι τα 28 και αφετέρου διότι δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον να ξαναβγεί προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες.

Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις Ο. Υ. Κ. Είμαι 16 χρονών μαθητής του 15 έχω καλή φυσική κατάσταση. Παίζω ποδόσφαιρο και έχω καλές αντοχές. Θέλω να ρωτήσω τι είναι προτιμότερο να πάω ΣΣΕ ή ΣΜΥ ; Επίσης κάποιο πρόγραμμα άθλησης για να αναπτύξω καλύτερες αντοχές?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες