ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

Kos έγραψε:Και η δευτερη πρκυρηξη ποτε βγαινει γκρεκο, ξερεις;

Μετα την 1η εφ' οσον μεινουν κενες θεσεις απο τις πανελληνιες εξετασεις... Δηλαδη κατα το καλοκαιρακι

john

Δημοσίευση από john »

Τελικα το λοουερ μετραει μονο αν θες να μπεις χωρις πανελ η πχ αμα γραψεις 10 στις πανελλ θα ς δωσει 1000 μορια επιπλεον;
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Alejandro »

Ας απαντησει καποιος που γνωριζει για το LOWER και τα μορια που δινει.. τ εχω κ εγω απορια.. κ οχι μονο των αγγλικων αλλα κ αλλων γλωσσων..
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όλα θα τα βρεις σε προηγούμενες προκηρύξεις

Προκήρυξη εμπορικού ναυτικού 2010
doukis

Δημοσίευση από doukis »

Greek_Army έγραψε:Όλα θα τα βρεις σε προηγούμενες προκηρύξεις

Προκήρυξη εμπορικού ναυτικού 2010

Σύμφωνα με το link η περσινή προκύρηξη βγήκε αρχές Ιουνίου και η 2η είχε βγει τέλη Αυγούστου
john

Δημοσίευση από john »

Την εχω διαβασει τν προκηρυξη αλλα δν εχω καταλαβει αν μετραει στν βαθμο τν πανελλ η του μεσου ορου αμα θες να μπεις χωρισ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

john έγραψε:Την εχω διαβασει τν προκηρυξη αλλα δν εχω καταλαβει αν μετραει στν βαθμο τν πανελλ η του μεσου ορου αμα θες να μπεις χωρισ.

Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκεις πάντως στην προκήρυξη αναφέρει αυτό Οι υποψήφιοι/ες διαχωρίζονται και εντάσσονται στις γενικές υποκατηγορίες της ΤΡΙΤΗΣ Γενικής Κατηγορίας ανάλογα με το Απολυτήριο ή Πτυχίο που κατέχουν.

Στη συνέχεια κατατάσσονται κατά σειρά προτίμησης ειδικοτήτων και αντίστοιχων Σχολών που έχουν δηλώσει και με απόλυτη βαθμολογική σειρά, που προκύπτει από τον τελικό βαθμό κατάταξής τους (ο οποίος προκύπτει από τον Γενικό Βαθμό Απολυτηρίου ή Πτυχίου που κατέχουν προσαυξημένο για τυχόν γνώση της αγγλικής γλώσσας και θαλάσσια υπηρεσία που έχουν πραγματοποιήσει σύμφωνα με τις παραγράφους 7,8,9 και 10 του παρόντος Κεφαλαίου Ζ).

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παιδια το σε ποια πολη θα περασετε εξαρταται απο τα μορια απο τις πανελλαδικες και απο τη σειρα με την οποια θα τις δηλωσετε..
Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kos »

Σε ποια πολη θα περασεις εξαρταται απο τον βαθμο απολυτηριου σου... Αν εχεις καλο βαθμο θα πας στην πολη που εχεις σαν πρωτη επιλογη... Αλλιως σε στελνουν σε αλλη πολη νομιζω με τη σειρα που εχεις επιλεξει.
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φιλε ειχα τη σχετικη απορια και απευθυνθηκα σε καποιον αντιπροσωπο του Υ. Ε. Ν. Μου γνωστοποιησε πως τα μορια που θα συμπληρωσω μεσω των πανελλαδικων θα καθορισουν σε ποια πολη θα περασω. Και συμφωνα παντα με τη σειρα π εχουν δηλωθει απο μενα και απο τον καθενα αντιστοιχα.
Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kos »

Καλως... Ευχαριστω για την ενημερωση... Καλη τυχη στις εξετασεις :P
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ευχαριστω.. επισης αν δινεις κ εσυ...:)
petran

Δημοσίευση από petran »

Φιλε Greko_27 οταν λες οτι μεχρι 26 μπορεί κάποιος να μπει στις σχολές ΑΕΝ, εννοείς ότι μπορεί να έχει κλίσει τα 26 ή όχι; Επίσης κατι ακόμα. Στην προκύριξη του σαιτ yen.gr του 2010-2011 http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974 στο κεφαλαιο Γ΄ λεει οτι ο υποψίφιος δεν πρεπει να εχει συμπληρώσει το 26ο ετος της ηλικίας του. Μήπως δεν είναι καλά διατυπωμένη η εγκύκλιος και ισχύει κάτι άλλο; Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

petran έγραψε:Φιλε Greko_27 οταν λες οτι μεχρι 26 μπορεί κάποιος να μπει στις σχολές ΑΕΝ, εννοείς ότι μπορεί να έχει κλίσει τα 26 ή όχι; Επίσης κατι ακόμα. Στην προκύριξη του σαιτ yen.gr του 2010-2011 http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974 στο κεφαλαιο Γ΄ λεει οτι ο υποψίφιος δεν πρεπει να εχει συμπληρώσει το 26ο ετος της ηλικίας του. Μήπως δεν είναι καλά διατυπωμένη η εγκύκλιος και ισχύει κάτι άλλο; Ευχαριστώ

Η προκήρυξη αναφέρει καθαρά για το όριο ηλικίας
Να μην έχει συμπληρώσει το 26ο έτος της ηλικίας του/της (δηλαδή να έχει γεννηθεί από 1-1-1984
και μετέπειτα)
petran

Δημοσίευση από petran »

Ξέρουμε αν φέτος το όριο ηλικίας θα είναι το ίδιο με πέρυσι δηλαδή 1/1/1984 ή αν θα αλλάξει και θα γίνει 1/1/1985; Επίσης πότε βγαίνει η καινούρια εγκύκλιος;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης