Αύξηση θητείας (2011)
Αύξηση θητείας (2011)
Τοτε να κανουμε το στρατο 4 χρονια οπως στην Κυπρο και στην Τουρκια και να ειμαστε οκ. Και να μας πληρωνουν και 8.62 ευρω το μηνα. (48 μηνες x 8.62 το μηνα=413 ευρω μολις απολυθεις). Μια χαρα. Και τις διακοπες σου μπορεις να πας και τη δοση για τη Hayabusa μπορεις να ξεπληρωσεις και να βαλεις και μερικα στην τραπεζα για ωρα αναγκης.
ΚΙΝΗΤΡΟ. Ειναι αδυνατον στη σημερινη εποχη να κανεις τον Ελληνα πατριωτη αν καποιος δεν ειναι ηδη. Ο καθενας κοιταει την παρτη του και καλα κανει απο ενα μερος. Εφοσον στρατο δεν εχουμε, λεφτα δεν υπαρχουν για μισθοφορικο στρατο. Αν μπορουσε το κρατος να δωσει χρηματα για μισθοφορικο στρατο, θα βλεπατε ξαφνικα ποσοι πατριωτες θα εμφανιζονταν. Και με το δικιο τους τα παιδια, διοτι αμ σε κραταει σε ενα στρατοπεδο και το μονο που κανει ειναι να σε ταιζει κι αυτο με κακης ποιοτητα φαγητο, αμ σου στερει το δικαιωμα να εργαστεις, να βγαλεις χρηματα, να ζησεις ελευθερος ρε παιδι μου και το μονο που σου απανταει ειναι "για την πατριδα".
ΚΙΝΗΤΡΟ. Ειναι αδυνατον στη σημερινη εποχη να κανεις τον Ελληνα πατριωτη αν καποιος δεν ειναι ηδη. Ο καθενας κοιταει την παρτη του και καλα κανει απο ενα μερος. Εφοσον στρατο δεν εχουμε, λεφτα δεν υπαρχουν για μισθοφορικο στρατο. Αν μπορουσε το κρατος να δωσει χρηματα για μισθοφορικο στρατο, θα βλεπατε ξαφνικα ποσοι πατριωτες θα εμφανιζονταν. Και με το δικιο τους τα παιδια, διοτι αμ σε κραταει σε ενα στρατοπεδο και το μονο που κανει ειναι να σε ταιζει κι αυτο με κακης ποιοτητα φαγητο, αμ σου στερει το δικαιωμα να εργαστεις, να βγαλεις χρηματα, να ζησεις ελευθερος ρε παιδι μου και το μονο που σου απανταει ειναι "για την πατριδα".
Αύξηση θητείας (2011)
Καλησπέρα παιδιά. Το Νοέμβριο μπαίνω διαβιβάσεις Μεσολόγγι. Είμαι Χημικός Μηχανικός του Ε. Μ. Π. Με μεταπτυχιακό στην Ολλανδία. Όλους τους συναδέλφους μου τους έστελναν Υλικού Πολέμου ή Εφοδιασμού Μεταφορών; Είναι καλή ειδικότητα;
Τελικά το Νοέμβριο θα κάνουμε 12μηνό;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Τελικά το Νοέμβριο θα κάνουμε 12μηνό;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Αύξηση θητείας (2011)
Γιατί "πάγωσε" το θέμα αύξησης της θητείας ο Μπεγλίτης. Πηγαινε τωρα το Νοεμβρη οπωσδηοποτε, κι αν πας τωρα, γνωμη μου ειναι οτι "δε σε πιανει". Ωσπου να το αποφασισουν... Αιντε αιντε.
Αύξηση θητείας (2011)
Αν παει 12μηνο οσοι δικαιουνται μειωμενη θητεια ποσο θα υπηρετησουν?
Αύξηση θητείας (2011)
Καλησπερα παιδια
θελω να ρωτησω κατι
τελικα η στρατιωτικη θητεια εγινε 12μηνο;
αν ναι ισχυει με την σειρα του Νοεμβριου η' του Φεβρουαριου;
θελω να ρωτησω κατι
τελικα η στρατιωτικη θητεια εγινε 12μηνο;
αν ναι ισχυει με την σειρα του Νοεμβριου η' του Φεβρουαριου;
Αύξηση θητείας (2011)
ρε παιδια ξερει καποιος τι γινετε σε περιπτωση αυξησης της θητειας ενω ηδη υπηρετουμε; Εγω μπαινω νοεμβριο και λογικα αφου ακομα δεν εχει αυξηθει θα κανω 9, αν ομως οπως ακουγεται εντονα αυξηθει τον φεβρουαριο τι γινετε με εμας;
Αύξηση θητείας (2011)
TΟυ Φεβρουαριου λογικα θα αυξηθει κι αυτο δεν ειναι και εντελως σιγουρο.
Οσοι μπουν Νοεμβρη και τελικα ειναι ακομη 9μηνο, ακομη και αν ΑΛΛΑΞΕΙ το Φλεβαρη, η σειρα του Νοεμβριου θα κανει 9μηνο. Ο, τι αλλο σας πουν, ακουσετε, ειναι ραβιο αρβυλα κανονικοτατα.
Οσοι μπουν Νοεμβρη και τελικα ειναι ακομη 9μηνο, ακομη και αν ΑΛΛΑΞΕΙ το Φλεβαρη, η σειρα του Νοεμβριου θα κανει 9μηνο. Ο, τι αλλο σας πουν, ακουσετε, ειναι ραβιο αρβυλα κανονικοτατα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Αύξηση θητείας (2011)
Παιδια κ εγω Νοεμβριο μπαινω κ ενας φιλος μου που μπηκε τωρα τον Αυγουστο μου ειπε οτι αν αυξηθει η θητεια πριν ορκιστεις σε πιανει κανονικα η αυξηση οποτε και οταν μπουμε μεσα θα πρεπει να περιμενουμε να ορκιστουμε για να ειμαστε χαλαροι κ ωραιοι μετα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αύξηση θητείας (2011)
Κι εγώ Νοέμβριο μπαίνω και φοβάμαι πως θα αυξηθεί μέχρι να μπω με την γκαντεμιά που με δέρνει.
Αν γίνει 12μηνο η μειωμένη θητεία πόσο θα είναι;
Παλιά με το 12μηνο πόσο ήταν;
Αν γίνει 12μηνο η μειωμένη θητεία πόσο θα είναι;
Αύξηση θητείας (2011)
stelios_thess έγραψε:
Αυτοί που τώρα κάνουν 8μηνο, όταν ήταν 12μηνη η θητεία, έκαναν 9 μήνες αλλά χωρίς να γυρίσουν στον τόπο συμφερόντων τους! Απολύονταν από την παραμεθόριο...
Αύξηση θητείας (2011)
Μια ερωτηση παιδες... Επειδη καιρο συζητειται η αυξηση της θητειας, αν τελικα περασει το νομοσχεδειο και εμεις υπηρετουμε θα επιρεασει και τι δικη μας θητεια?
- Gladiatore
- Υποδεκανέας
Αύξηση θητείας (2011)
giwrgos έγραψε:Μια ερωτηση παιδες... Επειδη καιρο συζητειται η αυξηση της θητειας, αν τελικα περασει το νομοσχεδειο και εμεις υπηρετουμε θα επιρεασει και τι δικη μας θητεια;
Όχι, ότι ισχύσει θα ισχύσει απο την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ (ή μεθεπόμενη στην χειρότερη). Το story με την αύξηση θητείας ενώ υπηρετείς είναι παλιό και παραδοσιακή ραδιοαρβύλα εντός στρατοπέδων. Το ίδιο ισχύει για την μείωση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η 2008 Δ' ΕΣΣΟ όπου έχασε την μείωση ενώ υπηρετούσε μόλις 1-2 μηνες αν θυμάμαι καλά όταν ανακοινώθηκε ότι απο την επόμενη ΕΣΣΟ θα ισχύσει το 11μηνο και βαθμωτά θα κατέληγε σε 2 ΕΣΣΟ σε εννιάμηνο.
«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες