Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Apache »

SELEUKOS έγραψε:
johnkaf έγραψε:Με 2410 να ελπίζω ή μπα; Το σκεφτομαι να δηλώσω αλλά πιο πολύ για να βρω μια δουλειά στους δύσκολους καιρούς μας το θέλω... Τι λετε;

ναι φιλε μπες, και ασε τους αλλους να λενε οτι ειναι λαθος ο σκοπος. Λες και ολοι οι αλλοι μπαινουν για να υπηρετησουν τον πολιτη. Κοροιδευουν τον κοσμο και τον εαυτο τους οι κομπλεξαρες. Αν ηταν το ονειρο του καθενος να γινει αστυνομικος ας γινοταν απο το σχολειο. Τελος τα παπατζιλικια. Ολοι για μια θεσουλα πατε

ακομπλεξαριστος&-
Dinos

Δημοσίευση από Dinos »

Μπορεί κανείς να μου πει, να ξέρει κανένα δικηγόρο Θεσσαλονίκη για να κάνει μετάφραση το πτυχίο Αγγλικών?
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

αυτη π μια ζωη τ θελουν θα τ κανουν τωρα με την κριση... Ο καθενας θελει να μπει για να προστατευση την τσεπη του. Αλλα τα πραγματα δεν ειναι ετσι ευκολα... Αντε εχεις τα μορια μπαινεις... ΜΕΝΕΙΣ; ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ; Και τ χαρτια γ παραιτηση μετα;

Rory
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Rory »

Πας σε ένα γραφείο μεταφράσεων (υπάρχουν άπειρα), σου κάνουν μετάφραση (κόστος γύρω στα 10 ευρώ) και το στέλνουν οι ίδιοι σε δικηγόρο να στο επικυρώσει ή σου λένε σε ποιον δικηγόρο να πας. Αν το πτυχίο είναι του cambridge, μπορείς να το κάνεις εκεί μετάφραση (άκουσα όμως ότι στοιχίζει 40 ευρώ μόνο η μετάφραση) και στο επικυρώνουν οι ίδιοι (κόστος δεν γνωρίζω).

Απο τη στιγμή όμως που θα το κάνεις, το κρατάς, το βγάζεις φωτοτυπίες και μετά το επικυρώνεις στα ΚΕΠ αλλιώς για κάθε προκύρηξη θα πρέπει να πληρώνεις δικηγόρο να στο σφραγίζει. Α ρε Ελλαδάρα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Οταν πηγαινα εγω τεχνικο δεν ειχε την αστυνομια μεσα, ουτε στρατιωτικες σχολες ουτε τιποτα! Το ευκολο ειναι να σκεφτεις ετσι ομως. Αμα εισαι στενομυαλος την θεση θα σκεφτεις. Οτι παει καποιος εφ για το μηνας μπαινει μηνας βγαινει. Υπαρχουν παιδια εδω μεσα που την αστυνομια την βλεπουν σαν λειτουργημα κ οτι σαν δημοσιο. Αυτα τα παιδια νομιζω πρεπει να τα σεβεστε για εμενα χεστηκα στα τετοια μου, δεν με αγγιζουν αυτα. Οτι ο κοσμος που ζουμε ειναι φτιαγμενος απο σκατα δεν παει να πει οτι ολοι ειμαστε φτιαγμενει ετσι ομως.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Πολυ σωστος ο δημητρης χαιρομαι π υπαρχουν ατομα σαν και σενα. Ετσι ακριβως οπως τα λες!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Πιστοποιητικο στρατολογικης καταστατης τυπου Α εκτος απο το Ι πρεπει να γραφει και την ειδικοτητα;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

δ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986,οι άνδρες ότι συγκεντρώνουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στις περιπτώσεις γ΄ έως και ιβ΄ της παραγράφου 1 του κεφαλαίου II της παρούσης, ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, δεν υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και δέχονται να αναγραφεί η σωματική τους ικανότητα στα πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ που θα αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

αυτο ειναι το πιστοποιητικο τυπου Α; Η ειναι μια δηλωση που θα συμπληρωσω εκει εφοσον εχω το χαρτι της στρατολογιας;

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οχι ρε! Λες να τους νοιαζει; Εγω που ημουν γραφεας-στοιχειαρχης σκοπευτης τυπου δελτα λες να μου δωσουν κανενα αντιαεροπορικο κ να κοβω βολτες στην αθηνα; Μακαρι.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Φιλε μου αλλιως τα λεει εδω (μολις το διαβασα)

γ. Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι Αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά και να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Να αναγράφονται επίσης όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές κατά τη διάρκεια της θητείας των υποψηφίων, καθώς και η ειδικότητα με την οποία απολύθηκαν.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αλλο το ενα. Αλλο το αλλο! Στην Υπεύθυνη δηλωση γραφεις οτι εχεις τις προυποθεσεις κ οτι δεν εχεις προβλημα να ζητησουν το πιστοποιητικο στρατολογικής κατάστασης. Τιποτα αλλο που σου ηρθε αποψε;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Η ειδικοτητα ανοικει στις υπηρεσιακές μεταβολές. Θελεις δεν θελεις αναγραφετε στο πιστοποιητικο στρατολογικής κατάστασης τύπου Α. Δεν εχει σημασια για μετα στο σωμα! Αυτο εννοουσα πιο πανω.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

δημητρης25 έγραψε: Η ειδικοτητα ανοικει στις υπηρεσιακές μεταβολές. Θελεις δεν θελεις αναγραφετε στο πιστοποιητικο στρατολογικής κατάστασης τύπου Α. Δεν εχει σημασια για μετα στο σωμα! Αυτο εννοουσα πιο πανω. <
Άντε ρε Μήτσο να μπεις να ησυχάσεις γιατί το θες πολυ.
Μπόης

Δημοσίευση από Μπόης »

Θεωρειται το Α1 διπλωμα μηχανης η οχι?
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από johnkaf »

Κοιταχτε παιδια τομ 98% κατα τη γνωμη μου για το μισθό παει για να έχει κατι να κανει γτ η ανεργια χτυπάει κοκκινο... Απλα ειδικοι φρουροι εχουν μεγάλο ρισκο... Δεν ειναι αστυνόμοι γραφειου και ζωαρα υπαρχουν κινδυνοι... Τα αλλλα ολα για λειτουργήματα και ιστοριες ειναι παπατζιλικια! Και αυτό που λεει αλλος φίλος οτι θα αντεξει καποιος που παει για τα λεφτα ενα μηνα ειναι τελειως λαθος... Αμα εχεις αναγκη ολα τα αντχεις! Αλλαξαν οι καιροι παιδια... Εγω εχω 2 μαθηματα για να τελειωσω οικονομικο ΑΕΙ και το σκεφτομαι για ειδικος φρουρος γτ δεν υπαρχει τπτ μα τπτ ομως!

στη εποχη μας ολα τα σκεφτεσαι!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες