Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)
Ευχαριστώ φίλε Νάσσο. Προς το παρών πιστεύω οτι δεν έχω άλλες απορίες. Εαν προκύψει ο, τιδήποτε, θα σε ενημερώσω.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα εμένα μου συνέβη το εξής, όταν έκοψα την αναβολή δήλωσα ειδικές δυνάμεις, σήμερα όμως, μπήκα στο site της στρατολογίας και μου έγραφε πως παρουσιάζομαι στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων... Οκ, διάβασα στο Forum πως γενικά δεν παίζει θέμα και ότι στις 7 μέρες έρχονται και εξετάζουν τους εθελοντές. Έχω όμως 2 απορίες.1) Εγώ που θέλω αλεξίπτωτα, θα δώσω τα αθλήματα που είναι για τη ΣΧΑΛ η αυτά που είναι γενικά για τις ειδικές δυνάμεις;2) Θα ήθελα να πάω για έφεδρος στις ειδικές δυνάμεις, τώρα με αυτό που μου έτυχε πως μπορώ να το κάνω; Γενικά θα ήθελα οποίος γνωρίζει να μου πει πως πρέπει να κινηθώ... (Αν η ερώτηση μου έχει απαντηθεί σας παρακαλώ δώστε μου ένα link γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι... ) Ευχαριστώ εκ τον προτερων...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
-
- Στρατιώτης
Greek_Army σε ευχαριστώ... Μήπως μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω για να πάω έφεδρος στις ειδικές δυνάμεις ενώ παρουσιάζομαι στο πεζικό;
-
- Στρατηγός
-
- Στρατιώτης
Σε ευχαριστώ και πάλι...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση. Όταν έκοψα την αναβολή μου δήλωσα ειδικές δυνάμεις. Σήμερα πληροφορήθηκα από το internet από την σελίδα της στρατολογίας ότι παρουσιάζομαι πεζικό στο Μεσολόγγι στις 27/9/11. Ξέρω ότι μπορώ να δηλώσω εκεί ΕΔ. Αλλά δεν ξέρω πότε (πριν ή μετά την ορκωμοσία). Και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλαχτεί τώρα ώστε να πάω κατευθείαν ΕΔ;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
To δηλώνεις και περνάς αθλήματα πριν την ορκομωσία, ποιο αναλυτικά διάβασε εδώ
Τώρα το αλλάζεις μόνο με βύσμα

Τώρα το αλλάζεις μόνο με βύσμα

Λοιπον ηρθε η ώρα.
αυτη την εβδομάδα παω να κόψω την αναβολή μου στο ρουφ. Θαλω μια τελευτάια φορά να επαληθευσω τι ισχύει για να ειμαι οκ και να μην κανω καμια στραβη.
1) ειμαι προστάτης και κανω 8μηνη θητεία, εχω διαβάσει οτι μπορώ να υπηρετήσω Ε. Δ. Εκτος απο αλεξιπτωτα. Σωστα; Αν δεν ισχύει να μην το αναφέρω για να κανω 9;
2) θα πω οτι θελω να κόψω την αναβολή και να παω ειδικές δυνάμεις οκ;
3) εχω ελπίδες να παρουσιαστώ πέυκο κατευθείαν ή θελει μεσον;
4) εφόσον ειμαι προστάτης πρεπει να ζητήσω να συμπληρώσω καποιο εξτρα εντυπο;
ευχαριστω και ελπιζω να πανε ολα καλα.

1) ειμαι προστάτης και κανω 8μηνη θητεία, εχω διαβάσει οτι μπορώ να υπηρετήσω Ε. Δ. Εκτος απο αλεξιπτωτα. Σωστα; Αν δεν ισχύει να μην το αναφέρω για να κανω 9;
2) θα πω οτι θελω να κόψω την αναβολή και να παω ειδικές δυνάμεις οκ;
3) εχω ελπίδες να παρουσιαστώ πέυκο κατευθείαν ή θελει μεσον;
Φιλε μιας και εσπασα αναβολη πριν απο 5-6 μερες θα σου πω τι ειδα εγω. Ουσιαστικα πρεπει να χεις μαζι ταυτοτητα και καποια βεβαιωση για σπουδες η πτυχιου ωστε να επιρεασει την ειδικοτητα που θα λαβεις. Το χαρτι εχει κουτακι που τσεκαρεις ειδικες δυναμεις, πεζοναυτες η και τιποτα αο τα δυο. Αν το χαρτι σου δεν εχει τα κουτακια (σε μενα, Ανατολικη Αττικη δεν ειχε σε αλλα ειχαν, το γραφεις μονος σου, θα σου πουν εκει μην ανησυχεις. Για Πευκο εφοσον εισαι απο Αθηνα ειναι ψιλοσιγουρο, ολοι απο Αθηνα εκει πανε. Αν εισαι απο αλλού γράψε μας απο που μηπως εχει σημασια. Για θέματα προστατη που λες και μηνες στη θητεια δεν μπορω να απαντησω φιλε μου αλλα σιγουρα καποια επιπλεον διαδικασια θα εχεις να κανεις. Παρε ενα τηλεφωνο πρωτα και ρωτησε αν θες τι παιζει με την θητεια σε ειδικες 8μηνου
Χμμμ ειπες στο ρουφ, αρα εισαι απο Αθηνα, βλακεια μου, δεν το προσεξα. Ε Πευκο θα πας!:)
Χμμμ ειπες στο ρουφ, αρα εισαι απο Αθηνα, βλακεια μου, δεν το προσεξα. Ε Πευκο θα πας!:)
-
- Στρατηγός
K.G έγραψε:Λοιπον ηρθε η ώρα.αυτη την εβδομάδα παω να κόψω την αναβολή μου στο ρουφ. Θαλω μια τελευτάια φορά να επαληθευσω τι ισχύει για να ειμαι οκ και να μην κανω καμια στραβη.
Υπάρχουνε ξεχωριστά θέματα και για τα 2 ερωτηματα σου, απλά ψάξε
teolok έγραψε: Για Πευκο εφοσον εισαι απο Αθηνα ειναι ψιλοσιγουρο, ολοι απο Αθηνα εκει πανε. Αν εισαι απο αλλού γράψε μας απο που μηπως εχει σημασια.
Καμία σχέση όλοι πάνε σε όλα τα κέντρα... Μπορεί να είσαι από αθήνα και να παρουσιαστείς άρτα.
Δεν δηλωσα απο την αρχη ειδικες δυναμεις και θα ηθελα να ρωτησω εκει που θα παρουσιαστω θα κανω την βασικη εκπαιδευση και πριν την ορκομωσια θα ερθουν να ζητησουν για ε. Δ; Και ειναι σιγουρο οτι θα ερθουν; Αλλιως θα τρεχω απο εδω και εκει να τους βρω εγω
αα και τελος αν καποιος μπαινει απο την αρχη ειδικες δυναμεις θα εχει την βασικη εκπαιδευση με μενα; Αυτα τα λιγα ευχαριστω!

Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
-
- Στρατηγός
Πάντα έρχονται κλιμάκια απλά φρόντισε να μην είσαι άρρωστος η να μην έχεις υπηρεσία.
Στην αρχή σίγα την εκπαίδευση που κάνουνε. Όταν πας πεύκο θα στρώσεις μην αγχώνεσαι
Στην αρχή σίγα την εκπαίδευση που κάνουνε. Όταν πας πεύκο θα στρώσεις μην αγχώνεσαι
Ευχαριστω τεολοκ!
1) Greek Army, ειμαι τοσο καιρο εδω μεσα! Εχω διαβασει οτι περνουν και 8μηνους απλα ηθελα να ειμουν σιγουρος οτι ισχυει και σημερα... Ισχυει; Εχω διαβασει απο εδω οτι περνουν αλλα αν ισχυει θελω να ξερω!
2) τωρα για το θεμα του προστατη δεν εχω δει εγω κατι εδω αν θες πες μου γιατι θα παω αυριο πρωι!
3) και κατι ακομα που απαντησες στον Ιουλιο πιο πανω, δηλαδη εάν εχεις υπηρεσία και δεν μπορεις να εισαι ελευθερος εκεινη την ωρα χανεις την ευκαιρία να πας ΕΔ... Σοβαρα τωρα; Πανε καλα;
1) Greek Army, ειμαι τοσο καιρο εδω μεσα! Εχω διαβασει οτι περνουν και 8μηνους απλα ηθελα να ειμουν σιγουρος οτι ισχυει και σημερα... Ισχυει; Εχω διαβασει απο εδω οτι περνουν αλλα αν ισχυει θελω να ξερω!
2) τωρα για το θεμα του προστατη δεν εχω δει εγω κατι εδω αν θες πες μου γιατι θα παω αυριο πρωι!
3) και κατι ακομα που απαντησες στον Ιουλιο πιο πανω, δηλαδη εάν εχεις υπηρεσία και δεν μπορεις να εισαι ελευθερος εκεινη την ωρα χανεις την ευκαιρία να πας ΕΔ... Σοβαρα τωρα; Πανε καλα;
-
- Στρατηγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες