Προβλήματα στον ελληνικό στρατό

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Προβλήματα στον ελληνικό στρατό

Δημοσίευση από Anonymous »

Ενα εχω να πω η Τουρκια ειναι ποιο καλη απο εμας στην τεχνολογια και οσο παει γιναιτε καλυτερα να ενω εμεις σκατα ντρεπομαι που το λεω οτι ειναι καλυτερη αλα δυστυχως ετσι ειναι.
kwstas

Προβλήματα στον ελληνικό στρατό

Δημοσίευση από kwstas »

Μα ειναι δυνατον να ξερουνε τι να κανουνε σε περιπτωση πολεμου, αφου να κρατατε τα παιδια για τοσο καιρο να κανουνε σκοπιες ασκοπα και να κα8αριζουν τουαλετες, αντι να τους κρατουσατε 1 η2 μηνες για εκπαιδευση Ετσι ωστε να μαθαινανε Τι να κανουνε σε περιπτωση πολεμου , και να μην νιωθανε φυλακισμενοι και να σκεφτονται μονο ποτε θα απολυθουν. Εξαλου ετσι οπως ειναι ο στρατος τωρα πια κανενας δν μαθαινει τιποτα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Δημοσιεύσεις: 11238
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2003 6:55 am
Επικοινωνία:

Προβλήματα στον ελληνικό στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά η άποψή σου είναι ότι πιο άτοπο έχω διαβάσει στο φόρουμ και έχω διαβάσει πάνω από 150 χιλιάδες μηνύματα.
Giannis Ni
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 10, 2010 11:25 pm
Τοποθεσία: Αναλυτης Εν.Δυν
Επικοινωνία:

Προβλήματα στον ελληνικό στρατό

Δημοσίευση από Giannis Ni »

Θα σου απαντήσω σαν συνεγάτης του νέου περιοδικού Στρατιωτική Ισσοροπία και Γεωπολιτική και Ελληνική Άμυνα και Τεχνολογία. Με την ευκαιρία εαν θέλεις στείλε μου το κείμενο σου με ένα e-mail για να το δημοσιεύσουμε. Αναφορικά, με αυτά που προτείνεις Θα σου πω τα εξής:

1ον) Για την εκπαίδευση όντως πρέπει να στέλνονται μονάδες σε διεθνείς ασκήσεις, να Πηγαίνουν αξιωματικοί των Ειδικών Δυνάμεων να παρακαλουούν Επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν αλλά να πάρουμε μέρος στον πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας είναι μια μεγάλη συζήτηση που δεν είναι επι του παρόντος. Μετά το εκπαιδεύονται όλοι στρατιώτες στον αναρθόδοξο πόλεμο είναι εντελώς ουτοπικό καθώς οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν κάποια στάνταρ Φυσικής αγωγής για παράδειγμα Που οφείλεις να ανήκεις σε μια ελίτ του πληθυσμού για να πας. Να μιλήσουμε για μια ποσοτική αύξηση (κατα 2000 άνδρες) Ναι, αλλά να πηγαίνουν όλοι Δυστυχώς δεν γίνεται.

2ον) Για την εφεδρεία έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ απόλυτα! Αλλά βλέπεις στην μπανανία Που΄ζούμε η εφεδρεία θεωρείται παραστρατιωτικός οργανισμός.

3ον) Σωστές οι ιδέες σου αλλά και πάλι το κύριο μας μέλημα θα πρέπει να είναι η πρώτη γραμμή. Αλλωστε, σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύγρουσης δεν μιλάμε για πόλεμο χαρακωμάτων του τέστιν 2 χρόνια αλλά Ένα μήνα το πολύ. Το καλύτερο θα ήταν όλοι οι Έλληνες πολίτες να Είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν μέρος σε εκαπαιδευτικές δραστηριότητες 4 φορές τον χρόνο μέχρι την ηλικία των 45 ετών (για παράδειγμα). Αλλά και πάλι αυτό που λέω είναι Ουτοπικό. Η πολιτική άμυνα είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη λύση, να ξέρουν δλδ τα καταφύγια και τα Βασικά.

4ον) Και εδώ συμφωνώ. Πάντως, εδώ δεν είμαστε ικανοί για την εξασφάλιση των διαθεσιμοτήτων θα είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο αμυντικό σύστημα; Σύμφωνω, πάντως ως επι το πλείστον.

Αγγελος13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: Πέμ Απρ 14, 2011 8:43 pm
Τοποθεσία: Υποστράτηγος
Ενδιαφέροντα: Πολεμικο Ναυτικο-Ενοπλες Δυναμεις-ΠΑΟ-Γυναικες
Επάγγελμα: Μαθητης-Υποψηφιος Ναυτικος Δοκιμος
Επικοινωνία:

Προβλήματα στον ελληνικό στρατό

Δημοσίευση από Αγγελος13 »

Δεν ξερω τι λετε εσεις, το πιο σοβαρο προβλημα του ΕΣ (και κατ'επεκταση ολης της Ελλαδας) ειναι η πολιτικη ηγεσια και καποιοι πουλημενοι ανωτατοι (μειονοτητα ευτυχως). Σε λιγο θα βγαινουν οι στρατηγοι με τα ποτηρακια στην Ομονοια για να βρουν κανα φραγκο μπας και παρουμε πυρομαχικα.
Άβαταρ μέλους
commando96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Τετ Δεκ 28, 2011 11:37 pm
Επικοινωνία:

Προβλήματα στον ελληνικό στρατό

Δημοσίευση από commando96 »

Κοιτάξτε τα πράγματα ελπίζω πως μέσα σε μια πενταετία θα ξαναφτιάξουν ας ελπίζουμε να καλυτερεύσουν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης