Συναντήσεις - 625 Μ/Κ ΤΠ "Κατσιμήτρου" (Ιωάννινα)
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
2011 Α ΕΣΣΟ - 625 ΤΠ Γιάννενα
politis1988 έγραψε:Βρε παιδια βραδυατικα θα πατε την κυριακη. Και την δευτερα θα κουτουλατε... Απο την νυστα μεχρι να πατε θα παει 5 και μισι η ωρα...08:00 μας ανοιγουν της πυλες και κλεινουν στης 13:00. Πως θα αντεξετε... Παντως κακως που τα κλεισατε κυριακη επρεπε απο το σαββατο...
Εσύ τι λες, ψήνεσαι να ανέβουμε Απο σήμερα Γιάννενα για να δούμε και τα αξιοθέατα;
-
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
o trelos tou xwriou έγραψε:politis1988 έγραψε:Βρε παιδια βραδυατικα θα πατε την κυριακη. Και την δευτερα θα κουτουλατε... Απο την νυστα μεχρι να πατε θα παει 5 και μισι η ωρα...08:00 μας ανοιγουν της πυλες και κλεινουν στης 13:00. Πως θα αντεξετε... Παντως κακως που τα κλεισατε κυριακη επρεπε απο το σαββατο...
Εσύ τι λες, ψήνεσαι να ανέβουμε Απο σήμερα Γιάννενα για να δούμε και τα αξιοθέατα;
φιλε δεν με καταλαβες τι ειπα. Διαβασε πρωτα τι ειπα και μετα ελα Και γραψε. Αν πας κυριακη οπως κανανε και τα παιδια καλα και κανανε αλλα να φτασεις γιαννενα 5 και μισι και να εχεις 3 ωρες για να ανοιξουν η πυλες ασε που εχει και κρυο αυτες της 3 ωρες τι θα κανεις... Ασε που θα εισαι πτωμα απο το ταξιδι. Θα θες και να κοιμηθεις και αν δεν εχεις κλεισει ξενδοχειο τοτε ειναι δραμα η κατασταση... Θα σκουντουφλας απο τον υπνο... Καλο ειναι οταν γραφουμε να διαβαζεται τι λενε τα προηγουμενα θεματα και οχι μονο να την λετε σε καποιους.
Ρε κουκουρουκου οταν λες να παρουμε μονο το απολυτιριο μας ενοεις πως ολες οι αλλες οι παπαγιες ποθ γραφει δεν χρειαζονται; γτ ελεγα να παω ςημερα να βγαλω τιν ακτινογραφια να πουμε αλλα βαριεμαι, και ειδα και το μηνημα ςου και διεροταμαι τωρα, να παω η να μιν παω; ειδου η απορια οεο.
-
- Πολίτης
- Επικοινωνία:
Μαγκες ειναι κανεις να φευγει με κτελ απο κηφισσο κυριακη βραδυ; Να κανουμε μαζι το ταξιδι. Γτ θα παω μονος μου.
Μητσάκο άμα ρίξεις μια ματία στη προηγούμενη σελίδα είναι αρκετά παιδιά να φύγουν για Κυριακή βράδυ από Κηφισσό, οπότε θα τα πούμε εκεί ;) έτσι και αλλιώς τί άλλο να κάνουμε 6 ώρες εκεί μέσα... Το πολύ πολύ να ρίξουμε και καναν ύπνάκο
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Εδώ μιλάμε για συναντήσεις πριν τη κατάταξη!
Καλησπερα παιδες ειμαι απο αθηνα/τερψιθεα και μπαινω 08/02 στο 625 ΤΠ/ΕΟΔ τεθωρακισμενα οδηγος ενω ειμαι μαγειρας τεσπα μπορω μετα απο την ορκομοσια να μεινω σε καπια μοναδα στα γιαννενα επιδει εχω γνωστους; Καλη θητεια σε ολους μας και καλο μηνα!
Παιδια εχει καποιος να πρωτινει κανα μαγαζι για στρατιωτικα ειδη στην Αθηνα;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Βάλε στο Google "στρατιωτικά είδη Αθήνα" και θα σου βγάλει ολόκληρο κατάλογο.
Αν θές δώσε μου e-mail για να σου δώσω συγκεκριμένες ιστοσελίδες.
Αν θές δώσε μου e-mail για να σου δώσω συγκεκριμένες ιστοσελίδες.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Ωραίος, στο έστειλα τώρα. Πές μου αν θές να σβήσω το e-mail σου
Άντε 5 μέρες μείνανε για να δούμε τι παίζει στη παράσταση ''στρατός''... Χαχαχαχα Εγώ έρχομαι από λίμνη Πλαστήρα. Δευτέρα πρωί πρωί θα είμαι απάνω. Παίζει κανείς από Καρδίτσα?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Μαγειρακος έγραψε:Καλησπερα παιδες ειμαι απο αθηνα/τερψιθεα και μπαινω 08/02 στο 625 ΤΠ/ΕΟΔ τεθωρακισμενα οδηγος ενω ειμαι μαγειρας τεσπα μπορω μετα απο την ορκομοσια να μεινω σε καπια μοναδα στα γιαννενα επιδει εχω γνωστους; Καλη θητεια σε ολους μας και καλο μηνα!
Θα φάμε καλά δηλαδη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης