Από Υ.Ε.Α για ΕΠ.ΟΠ

Υπηρεσίες, αρμοδιότητες, μισθοί, μονιμοποίηση και παραίτηση
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
neos19

Από Υ.Ε.Α για ΕΠ.ΟΠ

Δημοσίευση από neos19 »

καλησπερα, ειμαι 18.5 και απο μερα σε μερα περιμενω και εγω το ''χαρτι'' για να παρουσιαστω. Εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις και σκευτομαι και για ΥΕΑ... εχω να σας κανω μερικες ερωτησεις... σκευτομαι πρωτα απο ολα πολυ σοβαρα για εποπ... ξερετε περιπου ποτε ειναι η επομενη προκυριξη; αν βγει σε σε περιοδο που εκτελω την θητεια μου γινετε να συμετασχω η πρεπει πρωτα να απολυθω?... και κυριως αν εχω δηλωσει ΥΕΑ που σκευτομαι θα εχω προβλημα; και τελος αξιζει κανεις να δηλωσει ΥΕΑ στις ειδικες δυναμεις και γενικα ΥΕΑ στο στρατο; ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Δημοσιεύσεις: 14447
Εγγραφή: Δευ Οκτ 12, 2009 9:37 pm
Επικοινωνία:

Από Υ.Ε.Α για ΕΠ.ΟΠ

Δημοσίευση από Greek_Army »

neos19 έγραψε:καλησπερα, ειμαι 18.5 και απο μερα σε μερα περιμενω και εγω το ''χαρτι'' για να παρουσιαστω. Εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις και σκευτομαι και για ΥΕΑ... εχω να σας κανω μερικες ερωτησεις... σκευτομαι πρωτα απο ολα πολυ σοβαρα για εποπ... ξερετε περιπου ποτε ειναι η επομενη προκυριξη; αν βγει σε σε περιοδο που εκτελω την θητεια μου γινετε να συμετασχω η πρεπει πρωτα να απολυθω?... και κυριως αν εχω δηλωσει ΥΕΑ που σκευτομαι θα εχω προβλημα; και τελος αξιζει κανεις να δηλωσει ΥΕΑ στις ειδικες δυναμεις και γενικα ΥΕΑ στο στρατο; ευχαριστω.


1. Κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει η επόμενη προκήρυξη πάντως ότι νεότερο βγει το γράφουμε στο σχετικό θέμα Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός ξηράς (2011)

2. Αν βγει κατά την διάρκεια της θητεία σου θα μπορείς να κάνεις τα χαρτία σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
3. Για το αν αξίζει η όχι μπορείς να το κοιτάξεις και μόνος σου στα σχετικά θέματα που υπάρχουνε στο φόρουμ
Υποφήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί (ΥΕΑ)
Δόκιμος στις Ειδικές Δυνάμεις

Το θέμα κλειδώνεται, ότι θέλεις υπάρχει στο φόρουμ αρκεί να ψάξεις, σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει και η μηχανή αναζήτησης

...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες