Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

ikaros έγραψε:Παιδια, εγω πιστευω οτι με ολα αυτα δεν θα γινει πολεμος μεταξυ Ελλάδας και τουρκιας αλλα οτι θα ξεκινησει ο τριτος παγκοσμιος, αν και εχει αρχισει ηδη.

Σύμφωνω απόλυτα... Μπορει να μην έχει ξεκίνισει επίσημα αλλα προσωπικα πιστεύω οτι εχει αρχίσει απ τον καιρο με το Αμερική-Ιρακ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 19
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ο Τρίτος Παγκόσμιος θα ξεκινήσει από το Αιγαίο και θα τελειώσει στην Ιερουσαλήμ.

Αν σας φαίνονται υπερφυσικά ή "Λιακοπουλέϊκα", ευχαρίστως να το συζητήσουμε μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Τα επεισόδια πρόπερσι με την εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο, ήτανε το ίδιο -αν όχι περισσότερο- σημαντικά. Νάσσο θα ήθελα να μας πεις που τα στηρίζεις αυτά.

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Nassos έγραψε:Ο Τρίτος Παγκόσμιος θα ξεκινήσει από το Αιγαίο και θα τελειώσει στην Ιερουσαλήμ.

Αν σας φαίνονται υπερφυσικά ή "Λιακοπουλέϊκα", ευχαρίστως να το συζητήσουμε μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Πιστεύω οτι το πας θρησκευτικά... Μπορει να είπα βλακείες αλλα αν θες πες κάποια επιχηρήματα οχι γιατί δε σε πιστεύουμε αλλα για να πουμε και εμεις την αποψή μας! Εικόνα
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεκτή πάσα άποψη.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Nassos έγραψε:Ο Τρίτος Παγκόσμιος θα ξεκινήσει από το Αιγαίο και θα τελειώσει στην Ιερουσαλήμ.

Νάσο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και επειδή (πραγματικά λυπάμαι που το λέω γιατί σε γνωρίζω προσωπικά) τα θεωρώ βλακείς αυτά, ευχαρίστως να τα συζητήσουμε αλλά σε ένα άλλο θέμα που θέλω πολύ να ανοίξεις με την άποψη αυτή.
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Είναι βέβαια στην κρίση των συντονιστών, αλλά προσωπικά νομίζω πως είναι εντός θέματος να κάνουμε αυτή την συζήτηση εδώ.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

πειραιωτης έγραψε:Yandr Συμφωνω μαζι σου οτι δε προκειτε να γινει τιποτα! Και αν γινει θα ειναι μικρης εκτασης και διαρκειας γιατι μετα λογικα θα μπουν στην μεση ο οηε και το νατο! Θα γινει ενα μαραθωνιος συνεδριων και διαπραγματευσεων! Πιστευω κατι παρομοιο με την κυπρο την δεκαετια του 60! Και αν γινει κατι θα γινει μετα απο καιρο!

Μόνο που χάσαμε την μισή σχεδόν Κύπρο εν τω μεταξύ.

Δεν ξέρω πόσο μικρή μπορεί να είναι μία σύγκρουση για τον κάτοικο ενός νησιού του Βορειοανατολικού Αιγαίου που από την μία μέρα στην άλλη μπορεί να βρεθεί από την Ελλάδα στην Τουρκία και μετά σε καθεστώς 'διαπραγμάτευσης'.
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Παιδια μη ξεφευγουμε τελειως! Δηλαδη επειδη καποιος ακουσε οτι κατι εγινε ή κατι θα γινει, ξεκινησαμε να λεμε για τον 3ο παγκοσμιο; Μη τρελαθουμε κιολας! Ας λογικευτουμε λιγο!
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Yandr δε μιλησα για συγκρουση πολιτων! Στρατιωτικη συγκρουση! Οπως γινοταν και στην κυπρο! Χαθηκαν καποια παλικαρια και μετα αρχισαν να διαπραγματευονται και μπηκαν εγγυητριες δυναμεις η Ελλάδα, αμερικη και αγγλια! Τελος παντων για να μη ξεφευγουμε απο το θεμα κατα την γνωμη μου(χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν) θα γινει κατι τετοιο γιατι η ιστορια επαναλαμβανεται!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αγαπητοί φίλοι. Από ότι βλέπω στο Forum ανακοινώνετε η αρχή του 3 παγκοσμίου πολέμου! Εικόνα Μήπως ήρθε και η ώρα της δευτέρας παρουσίας ;

Έφτασε μήπως ο Ν Ibiru και θα καταληφθεί η γη από τους Anunnaki ;

Τα 5 χιλιάρικα πυρηνικές κεφάλες να τα πετάξω τώρα η μετά;

Παρόλα αυτά η ετοιμότητα αυτές τις μέρες νομίζω είναι δικαιολογημένη.Τελευταία παίζω το Red Alert 3 .

Μήπως υπάρχει και κανα αιγαίο Mod , να κάνω Install ;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

UFO έγραψε:Αγαπητοί φίλοι. Από ότι βλέπω στο Forum ανακοινώνετε η αρχή του 3 παγκοσμίου πολέμου! Εικόνα

Το forum δεν ανακοινώνει τίποτα.

Τα μέλη εκφράζουν την άποψή τους και συζητάμε επί αυτών.

Αν ενδιαφέρεσαι παλιά είχε βγει το παιχνίδι "Κρίση στο Αιγαίο". Ο θεός να το κάνει παιχνίδι, αλλά πάντως είχε βγει.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

O 3ος Παγκόσμιος έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 10 χρόνια από τους βομβαρδισμούς της Σερβίας και της ΝΑΤΟϊκής παρουσίας στο Κόσοβο.

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ε καλά τώρα νομίζω ότι έχουμε αρχίσει τις υπερβολές. Ένας λέει ότι άρχισε ήδη ο 3ος παγκόσμιος με το Ιράκ, τώρα με την Σερβία...

Μάλλον έχουμε χάσει τον ορισμό του παγκόσμιου πολέμου παντελώς.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μα και εγω απο τα Μελη εννοω.

Οταν και αν αρχισει ο 3 παγκοσμιος... Τοτε θα αρχισει να βρεχει πυρηνικες...

Ο 4 με πετρες και ξυλα...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης