Γυναίκες στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
margy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από margy »

Εεε... Γιατί του έκλεισα το στόμα εγώ... ; Ή μήπως τον έκλεισα στην φυλακή και δεν μπορεί να μιλήσει... ; άλλωστε δεν είναι και ο Πάσσαρης για να τον εμποδίσω Εικόνα και εγώ την γνώμη μου λέω όπως και αυτός Εικόνα
margy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από margy »

Ίσα ίσα με ενδιαφέρει η γνώμη του ιδιαίτερα για να δώ πως σκέφτεται ο κόσμος για τις γυναίκες στα σώματα ασφαλείας και εάν έχει την γνώμη αυτή από προσωπική εμπειρία Εικόνα
margy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από margy »

Άντε τελικά τον αφήνω να ζήσει Εικόνα Μπορεί να μιλάει και να μην λέω τίποτα εγώ Εικόνα κέρδισε Εικόνα
kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kat »

cristi γνωμη μου : δεν χρειαζεται καν να ασχοληθεις!

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Rafale »

Οκ τωρα. Ολα καλα.Εικόνα
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από V@SILIS »

Γυναικες ακουμπηστε επανω μου... Ειμαι εγω εδω για σας!
kat
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kat »

V@SILIS έγραψε:Γυναικες ακουμπηστε επανω μου... Ειμαι εγω εδω για σας!
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

xrusa

Δημοσίευση από xrusa »

Εγω πάντως έχω παραδειγμα γυναίκας αστυνομικού που οι άντρες κάθονται σουζα ς ελέγχους στο δρόμο. Διαμάντω λέγεται και είναι κάτω στο Γύθειο. Αυτή βάζει κάτω στην κυριολεξία άντρα (έχει κάνει αρκετές συλλήψεις) και είναι τόσο σκληρή που ούτε ο πατέρας της δεν γίτώνει τον έλεγχο (στην κυριολεξία). Την έχουν Έξω με MP-5. Λοιπόν Είναι στον άνθρωπο και όχι στο φύλο. Εγώ προσωπικά κάνω Πολεμικές τέχνες Και προπονούμαι σκληρά κάθε μέρα για να γίνω καλή αστυνομικός και να μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις του επαγγέλματος. Υπάρχουν καλοί και κακοί σε όλα τα επαγγέλματα ανεξαρτήτου φύλου.

kalaxan

Δημοσίευση από kalaxan »

Οταν 10 στις 100 γυναικες ειναι οι μαχιμες (μηπως βαω πολλες) που θελουν να βγουν εξω και να προσφέρουν και 80 στους 100 αντρες ειναι μαχιμοι τοτε μιλαμε για ανθρωπο ή για φύλλο;

Η Διαμαντω και η κάθε διαμάντω ειναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Ας μην κρυβομαστε. Η συντριπτικη πλειοψηφεια των γυναικων μπηκε στην Ελ. Ας για την αποκατασταση στο Δημοσιο-μαγκια τους, αυτο ομως δεν ειναι και οτι καλυτερο για τους συναδελφους τους και πιστευω για τους πολίτες...

Ας μου απαντησει μια γυναικα την παρακατω ερώτηση...
Φανταστείτε η ασφάλεια ή τα ΜΑΤ να αποτελούνταν μονο απο γυναίκες.
. Θα μπορούσαν να δουλεψουν αποτελεσματικά;
Αν ήταν μονο με άντρες θα μπορούσαν να δουλέψουν;
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Giannis Ni »

Οι γυναίκες στα σώματα ασφαλείας είναι μόνον για τα γραφεία και πρέπει να αποτελούν το πολύ το 10 με 15% του σώματος και όχι όπως στο Λ. Σ που το ποσοστό τους φτάνει το 40%. Το καλύτερο βέβαια είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις όπου για γραματείς των επιτελών είναι εξαιτερικές αλλά όχι και για μάχιμες ΕΠΟΠ και δει στις ειδικές δυνάμεις πως όπως είδα στην παρέλαση της 28ης είχαν βάλει και στον λόχο ειδικής συνθέσεως. Δλδ τι κάνει μια γυναίκα στις ειδικές δυνάμεις; Αυτά παθαίνουν όποιοι βλέπουν την ταινία " Η επίλεκτη" και μετά πάνε και τα εφαρμόζουν στην πραγματικότητα. Εκει να κλέβουν μια θέση από έναν άνδα για να μην μας που σεξιστές. Ε ρε που καταντήσαμε...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Giannis Ni έγραψε:Οι γυναίκες στα σώματα ασφαλείας είναι μόνον για τα γραφεία και πρέπει να αποτελούν το πολύ το 10 με 15% του σώματος και όχι όπως στο Λ. Σ που το ποσοστό τους φτάνει το 40%. Το καλύτερο βέβαια είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις όπου για γραματείς των επιτελών είναι εξαιτερικές αλλά όχι και για μάχιμες ΕΠΟΠ και δει στις ειδικές δυνάμεις πως όπως είδα στην παρέλαση της 28ης είχαν βάλει και στον λόχο ειδικής συνθέσεως. Δλδ τι κάνει μια γυναίκα στις ειδικές δυνάμεις; Αυτά παθαίνουν όποιοι βλέπουν την ταινία " Η επίλεκτη" και μετά πάνε και τα εφαρμόζουν στην πραγματικότητα. Εκει να κλέβουν μια θέση από έναν άνδα για να μην μας που σεξιστές. Ε ρε που καταντήσαμε...

εδώ μιλάμε για τα σώματα ασφαλεία για τις ένοπλες δυνάμεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα.
H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
...
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μην μου δίνεις τέτοιες πάσες... Μπαίνω να γράψω.
Σε ευχαριστώ
johnie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από johnie »

Giannis Ni έγραψε:Οι γυναίκες στα σώματα ασφαλείας είναι μόνον για τα γραφεία και πρέπει να αποτελούν το πολύ το 10 με 15% του σώματος και όχι όπως στο Λ. Σ που το ποσοστό τους φτάνει το 40%. Το καλύτερο βέβαια είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις όπου για γραματείς των επιτελών είναι εξαιτερικές αλλά όχι και για μάχιμες ΕΠΟΠ και δει στις ειδικές δυνάμεις πως όπως είδα στην παρέλαση της 28ης είχαν βάλει και στον λόχο ειδικής συνθέσεως. Δλδ τι κάνει μια γυναίκα στις ειδικές δυνάμεις; Αυτά παθαίνουν όποιοι βλέπουν την ταινία " Η επίλεκτη" και μετά πάνε και τα εφαρμόζουν στην πραγματικότητα. Εκει να κλέβουν μια θέση από έναν άνδα για να μην μας που σεξιστές. Ε ρε που καταντήσαμε...

Συμφωνω απολυτα
οι γυναικες ειδικα στην αστυνομια δεν κανουν για μαχιμες υπηρεσιες μην πω δεν κανουν γενικα για τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο
η Διαμαντω και η καθε Διαμαντω ειναι μια στις χιλιες γυναικες
οι 999 το ξυνουν
...
Giannis Ni
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ρε συνονώματε με δουλεύεις; Τώρα σκέφτεσαι με σύναιση και λογική και συμγωνείς μαζί μου και στο θέμα ε. Φ vs αστυφύλακες συμφωνούσες την λύση ενός ανθρώπου που δεν θέλει μάχιμη ΕΛ. ΑΣ αλλά ανακριτκικούς υπαλλήλους. Στη μεν πρώτη περίπτωση είσαι υπερ των light καταστάσεων ενω στην δεύτερη των heavy ας μου επιτραπεί η έκφραση.
...
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Ε τί να κάνω, αφού δεν καταλαβαίνεις την αποψή μου με Δυο γραμμές &Βγάζεις ότι συμπέρασμα θες αναγκάζομαι να γράφω έκθεση όπως λες... Αλλά μάλλον τσάμπα κουράζομαι. Πρέπει να'χεις ένα θέμα με τις γυναίκες΄πάντως...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες