Χρυσή Αυγή
Χρυσή Αυγή
Δεν ισχύουν εδώ τα 3/5 ; Από πότε είναι μέσα ;
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Χρυσή Αυγή
Λογικά ισχύει υπο προϋποθέσεις (διαγωγή κτλ) Τωρα πότε τον έπιασαν δεν θυμάμαι νομίζω πριν 3 χρόνια.
Ας μας πεί ο sasuke πότε τον ρουφιάνεψαν και συνελήφθη στην λατινική αμερική
Ας μας πεί ο sasuke πότε τον ρουφιάνεψαν και συνελήφθη στην λατινική αμερική
Χρυσή Αυγή
Δεν συνελήφθη αλλά παραδόθηκε.
Βγήκε απο την φυλακή πέρσι και έκατσε μέσα 6-7 χρόνια περίπου.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Χρυσή Αυγή
Θυμάμαι τα κανάλια ανέφεραν πως είχε εντοπιστεί και ΣυνελήφθηSasuke έγραψε:Δεν συνελήφθη αλλά παραδόθηκε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
yandr έγραψε:Ξυλοδαρμός η απόπειρα ανθρωποκτονίας;
Μήπως παίζανε απλά μακρυά γαϊδούρα και δεν κατάλαβε ο Άρειος Πάγος; ...
Μηπως τα μηλα αρχηγε;
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Χρυσή Αυγή
Ανάμενόμενο το βρίσκω να πάει καλά στις εκλογές η ΧΑ ...
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Χρυσή Αυγή
Καλημερα σε ολη τη παρεα. Διαβαζοντας τα σχολια σας θα ηθελα να απαντησω κι εγω σε μερικα απο αυτα. Για τη Χρυση Αυγη δεν εχω να σχολιασω κατι διοτι δεν με ενδιαφερει το θεμα και οι αποψεις της. Θα ηθελα να σχολιασω το θεμα ενος φιλου του οποιου ο πατερας οπως εγραψε ειναι εργολαβος οικοδομων και οι Αλβανοι του "χαλανε" το επαγγελμα διοτι δουλευουν με φθηνοτερες τιμες. Θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ απολυτα μαζι του διοτι κι εγω εργολαβος οικοδομων ειμαι και τυγχανω ιδιας μεταχειρισης στη περιοχη μου απο καποιους Αλβανους "που εβαλαν ενα μετρο στη τσεπη τους και εγιναν εργολαβοι απο το πουθενα". Εξασκουν το επαγγελμα του εργολαβου οικοδομων παρανομα διοτι ΔΕΝ παραδιδουν δελτια παροχης υπηρεσιων. Αυτο σημαινει ΜΑΥΡΑ χρηματα. Θα ηθελα να σχολιασω και αλλα πολλα θεματα που διαβασα αλλα θα σας κουρασω. Θα σχολιασω ομως αλλο ενα το οποιο οταν το διαβασα με εξοργισε και απορω πως δεν εχει απαντησει καποιος αλλος πριν απο εμενα σε αυτον που το ποσταρε και αναφερομαι στον GenerX. Αγαπητε μου φορουμοφιλε GenerX. Αναφερθηκες στο I.Q. Του katadromeas261 σε ενα ποστ σου συμπεριλαμβανοντας μαζι και τις Ειδικες Δυναμεις. Εαν δεν συμφωνεις με καποιες αποψεις του katadromeas261 καλα κανεις και ειναι δικαιωμα σου. ΔΕΝ μπορεις ομως να ΜΑΣ χαρακτηριζεις ΟΛΟΥΣ οσους ΕΧΟΥΜΕ υπηρετησει στις Ειδικες Δυναμεις οτι εχουμε χαμηλο I.Q.Oσοι εχουμε υπηρετησει εκει γνωριζουμε με τι Ψυχικο και Σωματικο κοπο αποκτησαμε τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ που ΚΟΣΜΟΥΣΕ τα κεφαλια μας. Θα σε παρακαλουσα λοιπον εαν εχεις καποιο σεβασμο ως ανθρωπος να ζητησεις ενα δημοσιο συγνωμη (εαν δεν θελεις για τον katadromeas261) τουλαχιστον για εμας τους υπολοιπους. ΔΕΝ ειμαι Χρυσαυγιτης και ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχω με αυτους το λεω προς αποφυγην παρεξηγησεων. Υ. Γ. Οσο για τους λαθρομεταναστες/μεταναστες. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ/ΦΑΣΙΣΤΑΣ και δεν ξερω τι αλλο, αλλα αγαπω τους Αλβανους-Πακιστανους-Ρωσοποντιους και δεν ξερω τι αλλο εχουμε στη χωρα μας, αλλα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. Ας ερχονται διακοπες και δεν ξερω τι αλλο να κανουν, αλλα ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ. Αυτα ηθελα να σας πω και σας ευχαριστω.
... ...
... ...
Χρυσή Αυγή
""Οσο για τον Μπουμπούκο τον δωδεκαθεϊστή... """
Ού ψευδομαρτυρήσεις Λέει η Παλαιά διαθήκη σας με τον Θεό των εβραίων, Την οποία μάλιστα την έχετε περί πολλού Εσείς οι χριστιανοί... Δικός σας είναι και Με Μια απλή αναζήτηση Στο yt Μπορούμε όλοι Να θαυμάσουμε Τον μπουμπούκο να κάνει αισχρή χριστιανική πραπαγάνδα.
Ού ψευδομαρτυρήσεις Λέει η Παλαιά διαθήκη σας με τον Θεό των εβραίων, Την οποία μάλιστα την έχετε περί πολλού Εσείς οι χριστιανοί... Δικός σας είναι και Με Μια απλή αναζήτηση Στο yt Μπορούμε όλοι Να θαυμάσουμε Τον μπουμπούκο να κάνει αισχρή χριστιανική πραπαγάνδα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
12θεϊστής έγραψε:""Οσο για τον Μπουμπούκο τον δωδεκαθεϊστή... """
προβοκατσια

Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Χρυσή Αυγή
Ορκίστηκε το νέο ΔΣ του Δήμου Αθηναίων ή όχι ακόμα; Ανυπομονώ να αρχίσουν οι παραστάσεις... 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
Signaller έγραψε:Ορκίστηκε το νέο ΔΣ του Δήμου Αθηναίων ή όχι ακόμα;Ανυπομονώ να αρχίσουν οι παραστάσεις...
με αποσβολωμενους θεατες αυτης, εμας παλι να παρακολουθουμε τα σκουπιδια να γινονται στοιβα, κοκ
Χρυσή Αυγή

ΥΓ η εικονα ειναι απο το site της χρυσης αυγης http://xryshaygh.Wordpress.com/
ΕΛΛΑΣ
Χρυσή Αυγή
ΔΕΙΤΕ: Χειροκροτήματα και συνθήματα από μέλη της Χρυσής ΑυγήςΣτην επίσημη τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη παρευρέθηκε και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος για να ορκιστεί καθώς εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Κατά την αποχώρηση του Ν. Μιχαλολιάκου, μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία βρίσκονταν από νωρίς στο χώρο, χειροκρότησαν το δημοτικό σύμβουλο και φώναξαν συνθήματα όπως «η Ελλάδα ανήκει στου Έλληνες». Απ' ότι φαίνεται στο βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/12/blog-post_4526.html
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Χρυσή Αυγή
Ισχύει ότι η Χ. Α. Ενδέχεται να πάρει και 2ο μέλος στο Δ. Σ. Του Δήμου Αθηναίων ; Κάτι τέτοιο άκουσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης