Μονο 3 μερες; Χασανε την αισθηση της εκπαιδευσης στο Πευκο... Και τι σου φωναξε ο εκπαιδευτης σου και σπαστηκες; μην ακουω χαζα! Γυμνοσαλιαγκες, κοκορακια, ηλεκτρονια... και διαφορα αλλα παιχνιδια παιζετε καθολου; τα εληκπτερα απο το ΤΕΑΣ ηρθαν η ακομη; Ελευθερος χρονος; αυτο ειναι ανεκδοτο! οποιος θελει ελευθερο χρονο να παει πεζικο!!! εκει θα εχετε αφθονο.19-20 χρονων εκπαιδευτης... Επρεπε να ειχες εμενα 26 και με πτυχειο Αναποδο Σιτροεν. Εγω φωναζα μεχρι την ορκομοσια... μετα δεν χρειαζοταν να φωναξω. οτι ελεγα γινοταν, αλλιως ελεγε καλημερα στον Λοχαγο και οτι ηταν ανυπακουος.12 με 15 καθε μερα ηταν μονο οι δικοι μου. Και ορθοστασιες και αυπνιες 12 μηνες με 3-4 ωρες καθε μερα και δεν επαθα τιποτα... απλα μολις απολυθηκα κοιμηθηκα ενα ολοκληρο 24ωροHyper έγραψε:Αν προσεξατε μιλησα μονο για το πρωτο 3ημερο. ενα το κρατουμενο και δευτερον για εκπαιδευτες 19-20 χρονων με υπερβολικη καταχρηση εξουσιας δεν ειδατε εσεις; θελετε να μπουμε σε ονοματα δηλαδη; δεν ειπα κατι το τραγικο ναι στην αρχη ειχε συνεχομενες αναφορες στον λοχο μας. πολυ ορθοστασια φωνες ναι επισης ειχαμε απτον εκπαιδευτη της διμοιριας μας κ πολλες. κ καθολου ελευθερο χρονο. ολα αυτα επαναλαμβανω το πρωτο 3ημερο. δεν τραγικοποιω τα πραγματα ουτε ειπα οτι μας βαλανε να φαμε φιδια κ βατραχια ουτε οτι μας μαστιγωναν...
297ΙΜΑΚ έγραψε:Μονο 3 μερες; Χασανε την αισθηση της εκπαιδευσης στο Πευκο... Και τι σου φωναξε ο εκπαιδευτης σου και σπαστηκες; Μην ακουω χαζα! Γυμνοσαλιαγκες, κοκορακια, ηλεκτρονια... Και διαφορα αλλα παιχνιδια παιζετε καθολου; Τα εληκπτερα απο το ΤΕΑΣ ηρθαν η ακομη; Ελευθερος χρονος; Αυτο ειναι ανεκδοτο! Οποιος θελει ελευθερο χρονο να παει πεζικο! Εκει θα εχετε αφθονο.19-20 χρονων εκπαιδευτης... Επρεπε να ειχες εμενα 26 και με πτυχειο Αναποδο Σιτροεν. Εγω φωναζα μεχρι την ορκομοσια... Μετα δεν χρειαζοταν να φωναξω. Οτι ελεγα γινοταν, αλλιως ελεγε καλημερα στον Λοχαγο και οτι ηταν ανυπακουος.12 με 15 καθε μερα ηταν μονο οι δικοι μου. Και ορθοστασιες και αυπνιες 12 μηνες με 3-4 ωρες καθε μερα και δεν επαθα τιποτα... Απλα μολις απολυθηκα κοιμηθηκα ενα ολοκληρο 24ωροHyper έγραψε:Αν προσεξατε μιλησα μονο για το πρωτο 3ημερο. Ενα το κρατουμενο και δευτερον για εκπαιδευτες 19-20 χρονων με υπερβολικη καταχρηση εξουσιας δεν ειδατε εσεις; Θελετε να μπουμε σε ονοματα δηλαδη; Δεν ειπα κατι το τραγικο ναι στην αρχη ειχε συνεχομενες αναφορες στον λοχο μας. Πολυ ορθοστασια φωνες ναι επισης ειχαμε απτον εκπαιδευτη της διμοιριας μας κ πολλες. Κ καθολου ελευθερο χρονο. Ολα αυτα επαναλαμβανω το πρωτο 3ημερο. Δεν τραγικοποιω τα πραγματα ουτε ειπα οτι μας βαλανε να φαμε φιδια κ βατραχια ουτε οτι μας μαστιγωναν...Και που να πατε και στις Μοιρες σας, εκει να δεις γλεντια
μαζι σου τρελε!δημητρης25 έγραψε:Μαγκες εφαγα στο πευκο 3,5 μηνες. Εχω φαει καψονι σε καθε σημειο σε αυτο το στρατοπεδο! Θα ηθελα να ξανα παω στρατο (οχι εποπ, οχι οτι εχω τιποτα με τα παιδια) να περασω παλι αυτους τους 12 μηνες. Στην σκοπια στο ανω κανδυλη ειχε χαραξη καποιος "οτι καιρος περναει η στιγμες μενουν"
Κανδυλι φιλε ειναι πολυ ωραια! Οπως χαρακτηριστικα εχει γινει συνθημα στο πευκο "ζωαρα στο κανδυλι". Κανεις τις σκοπιες σου κ απο κει και περα εισαι χαλαρος. Αλλα εσκασε ο συνταγματαρχης-διοικητης κε. Ε. Δ Στο κανδυλι εφοδο κ βρηκε τους σκοπους στην κεντρικη πυλη να χουν βγαλει αλεξισφαιρα κ να τα χουν παρατημενα να χουν ακουμπισει τα οπλα στους τοιχους κ να κανουν πλακιτσα κ χαβαλε. ε ποτε δεν ειχε καθαριστει το κανδυλι αυτοι καθαρισαν απτο φυλακιο μεχρι εξω κ το πεδιο βολης κ μεχρι πιο κατω καμποσα χιλιομετρα. Κ τσιμπισαν κ απειρες καμψεις απο τον ανθυπολοχαγο που τους συνοδευε γιατι τον εκαναν ρομπα. Η πλακα ειναι οτι 10φ εριξε ο ανθυπολοχαγος κ οχι ο συνταγματαρχης (απλως τους τα χωσε ασχημα αυτος). Μετα απο αυτο ομως ζητησε ο διοικητης να βγαινει προγραμμα ωστε να μην καθοντε καθολου οσοι πανε κανδυλι να χουν συνεχεια κατι να κανουν. Τι να πεις αμα καποιοι ειναι στη κοσμαρα τους κ ζωα.δημητρης25 έγραψε:Μαγκες εφαγα στο πευκο 3,5 μηνες. Εχω φαει καψονι σε καθε σημειο σε αυτο το στρατοπεδο! Θα ηθελα να ξανα παω στρατο (οχι εποπ, οχι οτι εχω τιποτα με τα παιδια) να περασω παλι αυτους τους 12 μηνες. Στην σκοπια στο ανω κανδυλη ειχε χαραξη καποιος "οτι καιρος περναει η στιγμες μενουν"
Εκτος απο αυτους που πανε Ζ' η ΕΤΑHyper έγραψε:Αν ερθεις μεγαλο πευκο σιγουρα δεν θα εισαι χαλαρα. Εχουν ερθει παιδια απο κυπρο τωρα που τελειωνουν την θητεια τους (8μηνοι) σε εμας στο πευκο κ τρωνε εμπλοκη. Κ αμφιβιους που Εχουμε μας λενε οτι πιο καλα περνουσαν στην μοναδα κ παροτι ηρθαν για καλυτερα πισω λογω μεγαλης διαρκειας σε παραμεθωριο περνανε χειροτερα κ ειναι λογικο διοτι δεν υπαρχει καμια οργανωση κ υπαρχουν πολυ λιγα ατομα στο λοχο διοικησεως
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες