Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Εδω παλικαρια που εβγαλαν το διπλωμα πριν ενα 2μηνο δεν εχουν παρει ακομα το πρωτοτυπο θα το παρουν αυτοι τωρα;

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Αυτο με τα διπλωματα ειναι κριμα! Κ εγω βεβαιωση κατεθεσα. Υπομονη μεχρι την τελευταια ημερα κυριοι! Μαριε εσυ στην α εισαι;
PETER

Δημοσίευση από PETER »

JJ έγραψε: Παιδες καλημερα!

Γνωριζει κανεις αν επιτρεπεται η συμμετοχη στο διαγωνισμο πρωην ΕΦ που ειχε παραιτηθει κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης του για προσωπικους λογους η υπαρχει καποιο κωλυμα;

Αληθεια γνωριζει καποιος τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; Ενδιαφερεται καποιος δικος μου.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Οσο για την προθεσμια, η καταθεση δικαιολογητικων ειναι μεχρι 13/09/2010. Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ για την καταθεση των πρωτοτυπων εγγταφων ειναι μεχρι 17/09/2010. Το αναφερει καθαρα μεσα στην προκηρυξη.

Δηλαδη, αν εχεις παρει διπλωμα μηχανης ή αυτοκινητου ή φορτηγου πρόσφατα αλλα ΔΕΝ Εχεις το νεο διπλωμα στα χερια σου, εχεις δικαιωμα να καταθεσεις Βεβαιωση απο το μηχανολογικο οτι εχεις επιτυχει στις προβλεπομενες εξετασεις, μαζι με μια υπευθυνη δηλωση που θα αναφερει τους λογους που δεν κατεθεσες Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο της αδειας οδηγησης. Αλλα μεχρι 17/09/2010 πρεπει να εχεις στα χερια σου το πρωτοτυπο. Το ιδιο ισχυει για παραδειγμα αν εισαι Πανω απο 23, σπουδαζεις ακομα, και θελεις τα μορια της τριτεκνιας. Μεχρι την παραπανω ημερομηνια πρεπει να καταθεσεις βεβαιωση σπουδων αν δεν εχεις στα χερια σου και δεν προλαβαινεις να βγαλεις μεχρι τις 13/09/10.

Ελπιζω να βοηθησα και να λυθηκαν καποιες αποριες.

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Να ρωτησω κατι τ δικαιολογητικα δε πιανουν; Στ διπλωματα; θελουν προτοτυπα;

marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Μεχρι 17εχεις περιθωριο να τα πας αν δεν πας μεχρι εκεινη την ημερομηνια τα πρωτοτυπα δεν πιανουν αλλη μαλακια και αυτη με τους ***** του υπουργειου
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Παιδια εκανα τα χαρτια μου σημερα, ο αστυνομος αφου κατεθεσα τα χαρτια μου δεν μου εδωσε καποια βεβαιωση... Ας μου πει καποιος παιρνουμε καποια βεβαιωση αφου καταθεσουμε τα χαρτια η οχι; Ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολους
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Παιδια εκανα τα χαρτια μου σημερα, ο αστυνομος αφου κατεθεσα τα χαρτια μου δεν μου εδωσε καποια βεβαιωση... Ας μου πει καποιος παιρνουμε καποια βεβαιωση αφου καταθεσουμε τα χαρτια η οχι; Ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολους
κανονικα πρεπει να παρεις τον αριθμο πρωτοκολου... Κατι που να δειχνει οτι εκανες αιτηση...
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Τον ζητησα και μου λεει βυσμα εισαι... Πρεπει να τον παρω οπωσδηποτε; Ετσι και αλλιως βυσμα δεν ειμαι... Αν δεν το παρω τον αριθμο πρωτοκολου θα χω προβλημα. Ευχαριστω
sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Τον ζητησα και μου λεει βυσμα εισαι... Πρεπει να τον παρω οπωσδηποτε; Ετσι και αλλιως βυσμα δεν ειμαι... Αν δεν το παρω τον αριθμο πρωτοκολου θα χω προβλημα. Ευχαριστω
αν 8ελεις κατι; Το οτιδηποτε μεχρι και ενσταση... Θελεις τον αριθμο πρωτοκολου... Αλλα και στη συνεχεια πρεπει να εχεις κατι που να αποδεικνυει την υπαρξη της αιτησης σου!
Politis

Δημοσίευση από Politis »

Μια πληροφορία που αφορά τους υποψηφίους ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ φαίνεται ότι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στη κατηγορία 80% (400 θέσεις) ή την κατηγορία 20% (100 θέσεις)

Στην πρώτη κατηγορία μπορούν να κάνουν χρήση του απολυτηρίου τους.
Στην δεύτερη περίπτωση μπορούν να κάνουν χρήση του πτυχίου τους.

Πάντως και στις δυο περιπτώσεις οι απόφοιτοι του ΕΠΑΛ φαίνονται ότι ευνοούνται γιατί η απόκτηση είτε του απολυτηρίου τους είτε του πτυχίου τους λαμβάνεται ύστερα από συμμετοχή τους σε ενδοσχολικές εξετάσεις και όχι με Πανελλαδικές (όπως ισχύει για τους απόφοιτους Γενικού Λυκείου). Αυτό σημαίνει (θεωρητικά) ότι θα έχουν υψηλότερους βαθμούς.

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

Και εμενα οταν τους ζητησα αριθμο αιτησης η αριθμο πρωτοκολλου δε μου εδωσε;
ατ χαλκιδας
G-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από G-PAP »

ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Παιδια εκανα τα χαρτια μου σημερα, ο αστυνομος αφου κατεθεσα τα χαρτια μου δεν μου εδωσε καποια βεβαιωση... Ας μου πει καποιος παιρνουμε καποια βεβαιωση αφου καταθεσουμε τα χαρτια η οχι; Ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολους

πρεπει να σου δωσει την αιτηση που συμπληρωσες φοτοτυπια και σφραγισμενη... Εμενα αυτο εκαναν... Αριθμο πρςτοκολου δεν δινουν μ ειπαν!
ΜΙΛΤΟΣ

Δημοσίευση από ΜΙΛΤΟΣ »

Καλησπερα το χαρτι απο την στρατολογια το παιρνουμε εμεις ή το ζηταει κατοπιν αιτησης μας το αστυνομικο τμημα που υπαγομαστε ;

ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΙΛΤΟΣ έγραψε:Καλησπερα το χαρτι απο την στρατολογια το παιρνουμε εμεις ή το ζηταει κατοπιν αιτησης μας το αστυνομικο τμημα που υπαγομαστε ;

ευχαριστω

εσύ το παίρνεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης