Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από greko_27 »

NΑι ρε ***** το!ΕικόναΣου ευχομαι παντως καλη επιτυχια εαν δωσεις... Απλως ρωταω για τον ξαδερφο μου γιατι τον απολυσανε απο την δουλεια του πριν 3 μερες και εχει φρικαρει και θελει να δωσει για ειδικος φρουρος... Εγω παντως βλεπω οτι θα κανουν παρα μα παρα πολλα παιδια τα χαρτια τους. Καλη επιτυχια σε οσους δωσουν και καλο κουραγιο πανω απο ολαΕικόνα
morandi_24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από morandi_24 »

3 χρονια επ. Οπ, απολυτηριο τ. Ε. Ε 16.5, απεριοριστο μηχανης και για 50κ. διπλωμα αυτοκινητου. Το εισιντιελ μετραει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

morandi_24 έγραψε:3 χρονια επ. Οπ, απολυτηριο τ. Ε. Ε 16.5, απεριοριστο μηχανης και για 50κ. Διπλωμα αυτοκινητου. Το εισιντιελ μετραει;

oύτε το ecdl μετράει ούτε παίρνεις μόρια από την θητεία σου σαν ΕΠΟΠ τα μόρια που βγάζεις είναι 2050
morandi_24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από morandi_24 »

Σ'ευχαριστω γκρικ αρμυ. Θα τα κανουμε κι οτι κατσει.[:^:]
Μαγειρας

Δημοσίευση από Μαγειρας »

Ενταξει ρε παιδια εγω που εχω 2460 στην β' τι να πω δηλαδη οι ελπιδες μου πηγανε περιπατο! Εξανεμιστηκε καθε πιθανοτητα να μπω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κάνε τα χαρτιά σου και να σκέφτεσαι θετικά
Μαγειρας

Δημοσίευση από Μαγειρας »

Τα εχω παιξει φιλε μου οπως και οι περισσοτεροι. Εκει που κανεις τα παντα για να περασεις και μαζευεις πολλα μορια και περιμενεις να βγει για 1500 ατομα απο τον φεβρουαριο - μαρτιο και ανακοινωνεται οτι θα βγει για 500 μονο! Ελεος να παρει η ευχη... Ποιος θα πρωτομπει με 500 θεσεις που να γουσταρει αυτην την δουλεια. Θα μεινουν παρα πολλοι εξω που τους αρεσει αυτη η δουλεια και μπορουν να προσφερουν.
teo

Δημοσίευση από teo »

12 του μηνος τελειωνει κ η σειρα που ειναι τωρα μεσα στον στρατο... Κ αλλοι ανταγωνειστες
petros

Δημοσίευση από petros »

Φιλε nic007 σε προσεβαλα η σε ειρωνευτικα?
1988peggy

Δημοσίευση από 1988peggy »

Μια ερωτηση φυσιολογικοτατη εκανα και πεσατε να με Φατε... Τι να πω...

swtos

Δημοσίευση από swtos »

Ρε παιδια η προκηρυξη δεν θα βγει παει περιπατο δεν μας ενημερωνει κ κανεις τι πραγμα ειναι αυτο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1988peggy έγραψε:Μια ερωτηση φυσιολογικοτατη εκανα και πεσατε να με Φατε... Τι να πω...

Ποιο φυσιολογική και αληθινή απάντηση από αυτή που σου έδωσα δεν υπάρχει και δεν σε έφαγε κανένας

Υ. Γ ούτε καν γνωρίζεις πως υπολογίζονται τα μόρια πας να βγεις και από πάνω

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 03, 2010 10:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
swtos

Δημοσίευση από swtos »

Greek_Army έγραψε:
1988peggy έγραψε:Μια ερωτηση φυσιολογικοτατη εκανα και πεσατε να με Φατε... Τι να πω...

Ποιο φυσιολογική και αληθινή απάντηση από αυτή που σου έδωσα δεν υπάρχει και δεν σε έφαγε κανένας
Γυναικες... Τι περιμενεις φιλε μου... Καμια που θελει να βολευτει σαν ειδικος φρουρος θα ειναι...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 03, 2010 10:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1988peggy

Ειμαι βολεμενη που πολυ καλα μαλιστα... αλλα εσεις ειστε και καλα αυτοι που ενδιαφερεστε πραγματικα... τελος παντων! μαλλον εσεισ ειστε αυτοι που θελετε να βολευτειται.
1988peggy

Δειχνετε πολυ επιπεδο εδω μεσα. μπραβο σασ...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες