Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 19, 2026 4:26 pm άκουσα από εποχικο ότι ο θεσμός των εποχικών θα σταματήσει και θα παίρνει μόνο πεθ από εδώ και πέρα η Πυροσβεστική υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει αναπλήρωση των Απρίλιο και να συνεχίσουν μόνο όσοι έχουν παραμείνει μέχρι να βρεθεί κάποια λύση και για αυτούς πχ στα δασαρχεία που ακούγετε έντονα 

Φίλε μου για τα επόμενα 5 χρόνια η εποχικοί θα είναι 2500 θα γίνεται κανονικά αναπλήρωση κενών...για τα επόμενα 5 χρόνια θα δωσουν βάσει στους ΠΕΘ...από αυτά που βλέπετε να πιστεύετε τα μισά και από αυτά που ακούτε τπτ...!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 19, 2026 4:26 pm άκουσα από εποχικο ότι ο θεσμός των εποχικών θα σταματήσει και θα παίρνει μόνο πεθ από εδώ και πέρα η Πυροσβεστική υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει αναπλήρωση των Απρίλιο και να συνεχίσουν μόνο όσοι έχουν παραμείνει μέχρι να βρεθεί κάποια λύση και για αυτούς πχ στα δασαρχεία που ακούγετε έντονα 

Ήμουν νιος και γέρασα. Αυτά τα ακούμε 50 χρόνια τώρα. Η αρβύλα σε αυτό το σώμα ξεπερνάει κατά πολύ αυτή του στρατού. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 19, 2026 10:53 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 18, 2026 8:14 pm Το πασσυπ εξαφανίστηκε τελείως. Όταν είχαν τις εκλογές έπαιρναν τηλέφωνα και μας έλεγαν μην ψηφίζετε αυτούς ψηφίστε εμάς και τωρα είναι εξαφανισμένοι όλοι. Καινούργιοι και παλιοί. Η μοναδική περίοδος που κουνήθηκε το πασσυπ ηταν τα τελευταία 2 χρονια και πήγατε και τους διώξατε. Ζούμε οτι μας αξίζει τελικά καθίστε με τον κοιμήση μπροστά. Μακάρι να ασχοληθεί ενεργά κανενα άλλο σωματείο να παμε εκεί μπας και δούμε άσπρη μέρα γιατί απο δω και πέρα πασσυπ δεν εχει μελλον

Οι εποχικοι ψήφισαν και επέλεξαν. Ο πρώτος είναι πρώτος ο δεύτερος δεν ειναι τίποτα λένε οι Αμερικάνοι. Και επέλεξαν για πρώτο εναν που μπήκε νέος και δεν κατάφερε τίποτα ούτε για τον εαυτό του ούτε για τους Εποχικούς 7 χρονια στη πυροσβεστικη. Ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε το προηγούμενο διάστημα ψηφίσαμε και θα πορευτουμε με αυτό που έβγαλε η κάλπη δυστυχώς. Το πασσυπ πέφτει σε λήθαργο πάλι

Άστα να πάνε φίλε, κλαφτα Χαράλαμπε. Οτι δουλειά έγινε τα προηγούμενα χρόνια με αυτόν θα παει στράφι. Στα τηλέφωνα που τον παίρνουν για ενημέρωση ούτε που ξέρει τι να πει ιδέα δεν εχει. Κάτι  λέει για πενταετεις αλλά όλοι ξέρουν πως οι πενταετεις δεν υπάρχουν πλέον γι αυτό φτιάχτηκε ο πεθ. Εκτός τόπου και χρόνου μπλέξαμε άστο. 
Επισκέπτης

Δώστε χρόνο προσαρμογής. Δεν εχουν όλοι το χάρισμα του ηγέτη να προσαρμοζονται εύκολα. Σίγουρα δεν έχει γνωριμίες αν ειχε 7 χρονια κατι θα παρουσιαζε. Μην περιμένετε αυτα που έγιναν επι εποχή μπαρδακη αυτα πέρασαν ανεπιστρεπτί. Υπομονή και το σωματείο θα ρολαρει πάλι μέχρι να δικτυωθεί ο καινούργιος. Τωρα βέβαια μας παει πίσω ολο αυτό αλλά όπως είπε και ο φίλος απο πανω οι εποχικοι ψήφισαν και επέλεξαν.
Desperado7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Desperado7 »

Το ΔΣ είναι το ίδιο ούτε προσαρμογή χρειάζεται ούτε τίποτα. Δηλαδή το πρόβλημα που είναι ότι ο αντιπρόεδρος έγινε πρόεδρος και το πρόεδρος αντιπρόεδρος?? Όταν γινόταν δουλειά όπως λέτε αυτός δεν ήταν στο ΔΣ? Η ίδια ομάδα είναι. Κανείς δεν έδιωξε κανεναν. Επίσης ο Μπαρδακης που αναφέρεται η ο Τζελέπης ήταν κάνεις τους πρόεδρος και έκανε κινήσεις?? ΟΧΙ! Άρα λοιπόν η θα συνεχίσουν σαν ομάδα η αλλιώς να τα παρατήσουν. Γιατί από ότι καταλαβαίνω έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα, αλλά να ξέρουν πως έχουν εκλεγεί για να αντιπροσωπεύουν τα δικαιώματα 2500 ανθρώπων και αυτοί οι εγωισμοι δεν χωράνε!
Επισκέπτης

Κι όμως ειναι θέμα! Εσύ σωστά τα λες αλλά υπάρχει ζήτημα. Άλλο τρόπο διοίκησης ειχε ο Μπαρδάκης ο οποίος ειχε τη πλήρη αποδοχή αλλα και να μην την ειχε δεν διασταζε να συγκρουστει γι αυτα που πιστευε και άλλο υπάρχει τωρα. Ο Μπαρδάκης για παράδειγμα ειχε στην επικαιρότητα συνέχεια τους Εποχικούς στη Βουλή, στα κανάλια στα ραδιόφωνα, σε σελίδες στα σοσιαλ παντού. Και αν ψάξεις τις αναρτήσεις των τελευταίων 3 ετών ο σημερινός πρόεδρος δεν ειναι πουθενά. Τη δουλειά την έκαναν 3 άνθρωποι το γνωρίζουμε όλοι αυτό, αυτοί οι 3 πλέον ο ένας ειχε την ηλικία και μπήκε εμοδε και οι άλλοι δύο επέλεξαν με τη ψήφο τους οι εποχικοι πως θέλουν ενα διαφορετικό τρόπο διοίκησης. Εγώ βλέπω πως οι εποχικοι με την επιλογή αυτή αυτοκτόνησαμε και φαίνεται απο το πόση μούγκα έχει πέσει παντού. Ούτε αναρτήσεις ούτε ανακοινώσεις ούτε συναντήσεις ούτε ενημερώσεις όπως ενημέρωνε ο ακης καθημερινά ούτε τίποτα. Και να σου πω και κατι και εγωιστικα να το πάρουν γιατί να ασχοληθούν όπως ασχολούνταν ο Τζελεπης Και ο Ψαροπουλος αφού έκαναν τόσα πράγματα και δεν εκτιμήθηκαν απ οτι φαίνεται απο τη ψήφο των εποχικών. Ας πορευτουμε με οτι διαλέξαμε τωρα Περαστικά μας 
Diamondkan

Δημοσίευση από Diamondkan »

Εγώ ξέρω ότι επι προεδρειας ψαροπουλου έγιναν πράγματα για τους Εποχικούς. Ακόμα και οτι είχε επιλέξει τον μπαρδακη και τον Τζελεπη να ειναι μπροστά και ηταν 3αδα συνέχεια Ακόμα και αυτό το χρεώνω ως επιτυχία σε αυτόν γιατί ξεχώρισε οτι οι άλλοι ήταν για τα πανηγύρια και επέλεξε τους πιο δραστήριους που είχαν και τρελές γνωριμίες και ήξεραν να σταθιυν και να μιλήσουν. Θα δείτε διαφορά απο δω και πέρα ψαροπουλος θα λενε και θα κλαίνε.

Επισκέπτης

Εγω ξερω οτι σε 4 χρονια θα ξανακανουμε τα χαρτια μας για εποχικοι. 
Myk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Myk »

Καλησπέρα συνάδελφοι. Μπήκα στο φόρουμ και εγώ να δω κανένα νέο αλλά βλέπω μόνο αντιπαλότητες μεταξύ συναδέλφων. Πολύ κρίμα πραγματικά. Ευτυχώς έχουμε μία τέλεια ομάδα που τρέχει για όλους μας. ΠΑΣΥΠ. Παιδιά μην τα παρατήσετε ποτέ, ο επιμένω νικά. Μπαρδακης - Τζελέπης- Ψαρόπουλος, πολλά μπράβο τι να πω δίνουν την ψυχή τους. Μέχρι Τέλος πάμε γερά 

Επισκέπτης

Myk έγραψε: Τετ Ιαν 21, 2026 12:27 am Καλησπέρα συνάδελφοι. Μπήκα στο φόρουμ και εγώ να δω κανένα νέο αλλά βλέπω μόνο αντιπαλότητες μεταξύ συναδέλφων. Πολύ κρίμα πραγματικά. Ευτυχώς έχουμε μία τέλεια ομάδα που τρέχει για όλους μας. ΠΑΣΥΠ. Παιδιά μην τα παρατήσετε ποτέ, ο επιμένω νικά. Μπαρδακης - Τζελέπης- Ψαρόπουλος, πολλά μπράβο τι να πω δίνουν την ψυχή τους. Μέχρι Τέλος πάμε γερά 

Τόν επίτιμο ξέχασες αυτό το τόσο λαμπρο νέο χάχα και αυτός αγωνίζεται εναντίον μας όμως 600 συνάδελφοι εκτός και αυτός μέσα και μόρια εθελοντή κ όλας φάτε σανο εποχικοί 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 21, 2026 12:54 am
Myk έγραψε: Τετ Ιαν 21, 2026 12:27 am Καλησπέρα συνάδελφοι. Μπήκα στο φόρουμ και εγώ να δω κανένα νέο αλλά βλέπω μόνο αντιπαλότητες μεταξύ συναδέλφων. Πολύ κρίμα πραγματικά. Ευτυχώς έχουμε μία τέλεια ομάδα που τρέχει για όλους μας. ΠΑΣΥΠ. Παιδιά μην τα παρατήσετε ποτέ, ο επιμένω νικά. Μπαρδακης - Τζελέπης- Ψαρόπουλος, πολλά μπράβο τι να πω δίνουν την ψυχή τους. Μέχρι Τέλος πάμε γερά 

Τόν επίτιμο ξέχασες αυτό το τόσο λαμπρο νέο χάχα και αυτός αγωνίζεται εναντίον μας όμως 600 συνάδελφοι εκτός και αυτός μέσα και μόρια εθελοντή κ όλας φάτε σανο εποχικοί 

Καλημέρα συνάδελφε. Εγώ όσο ηταν στο ΔΣ ο μπαρδακης ψαροπουλος τζελεπης δεν είδα ποτέ να δέχονται καμία παρέμβαση απο κανεναν επιτημο. Ειδικά τον μπαρδακη ξέρουμε όλοι πόσο απόλυτος είναι στις αποφάσεις του και πάντα τον στήριξαν και τον στηρίζουν όλοι. Δεν νομίζω πως θα δεχόταν παρέμβαση ειδικά απο κάποιον που εχει "καει" επικοινωνιακα. Τωρα ο νέος πρόεδρος ίσως να έχεις δίκιο με 0 γνώσεις μάλλον θα στηρίζετε σε αυτόν τον επίτιμο.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 20, 2026 5:55 pm Εγω ξερω οτι σε 4 χρονια θα ξανακανουμε τα χαρτια μας για εποχικοι. 

Κι εγώ σου λέω πως μετα την αντιπυρική θα γίνει ανανέωση της πενταετίας! Trust me bro!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 21, 2026 7:54 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 20, 2026 5:55 pm Εγω ξερω οτι σε 4 χρονια θα ξανακανουμε τα χαρτια μας για εποχικοι. 

Κι εγώ σου λέω πως μετα την αντιπυρική θα γίνει ανανέωση της πενταετίας! Trust me bro!

Πηγή: Trust me bro! Έγινε ρε!  :lol:

Επισκέπτης

Είσαι ελεύθερος να βρεις άλλη δουλειά αν δεν σου αρέσει το 8μηνο . Εποχικός υπέγραψες δεν σου είπε κανείς ότι θα γίνεις μόνιμος σε κόβω για κανένα 40αρη που θυμήθηκε ξαφνικά να γίνει πυροσβέστης στα γεράματα και μπήκε με 2000 μόρια. Εθελοντής δεν ήμουν ποτέ αλλά όσα παιδιά ξέρω στο σταθμό μου είναι το ίδιο άξια με αρκετούς συναδέλφους εποχικούς (και πολλοί είναι καλύτεροι από μερικούς δικούς μας 45+ που νομίζουν ότι τους χρωστάνε και χάρη όλοι μέσα). 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 21, 2026 10:04 pm Είσαι ελεύθερος να βρεις άλλη δουλειά αν δεν σου αρέσει το 8μηνο . Εποχικός υπέγραψες δεν σου είπε κανείς ότι θα γίνεις μόνιμος σε κόβω για κανένα 40αρη που θυμήθηκε ξαφνικά να γίνει πυροσβέστης στα γεράματα και μπήκε με 2000 μόρια. Εθελοντής δεν ήμουν ποτέ αλλά όσα παιδιά ξέρω στο σταθμό μου είναι το ίδιο άξια με αρκετούς συναδέλφους εποχικούς (και πολλοί είναι καλύτεροι από μερικούς δικούς μας 45+ που νομίζουν ότι τους χρωστάνε και χάρη όλοι μέσα). 

Στα 32 το 2020 με 8000 μόρια μπήκα εγώ και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να διαγωνιστω σε προκήρυξη για μονιμοποιηση αν λες για μένα. Αντίθετα με κάποιους άλλους επιλαχόντες που μπήκαν με μια αντιπυρικη επειδή έτυχε εκείνη τη χρονική περίοδο να είναι 35

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες