Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ναι ρε μάγκα μιλάμε για παιδιά που εάν έβγαινε προκυρηξη θα είχαν μπει το θες να κάνουν να τα παρατήσουν και να ψάχνουν για δουλειά πάλι από την αρχή?Μιλάμε για παιδιά που ήταν 31-32 έως 35 οπότε είναι άδικο και εσύ που λες ποσό είσαι και πόσες αντιπυρικες έχεις?Γιατί πολύ εύκολα λες να φύγουν άτομα που είχαν το όριο αλλά άργησε να βγει η προκυρηξη.Εχουν αφιερώσει 6 καλοκαίρια και σε καλή ηλικία .Εγώ είμαι ήδη μέσα συμφωνώ για τους άνω των 40 ότι ήξεραν αλλά για τους υπόλοιπους είναι άδικο και κατά 90% και τα αθλήματα θα περνούσαν και στην εκπαίδευση θα έκαναν πλάκα.

Επισκέπτης

Μην ασχολείσαι είδαμε και τα παιδάκια κάτω των 30 που φοβούνται να δουν φωτιά όχι να πάνε κιόλας αλλά φταίει η υπηρεσία όταν ο άλλος πάει με 40 να του κάνει μια ωραιότατη εδε.Γιατι με 40 σε συμβάν δεν πάς μόνο εάν το κάνεις επίτηδες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 2:52 pm Ναι ρε μάγκα μιλάμε για παιδιά που εάν έβγαινε προκυρηξη θα είχαν μπει το θες να κάνουν να τα παρατήσουν και να ψάχνουν για δουλειά πάλι από την αρχή?Μιλάμε για παιδιά που ήταν 31-32 έως 35 οπότε είναι άδικο και εσύ που λες ποσό είσαι και πόσες αντιπυρικες έχεις?Γιατί πολύ εύκολα λες να φύγουν άτομα που είχαν το όριο αλλά άργησε να βγει η προκυρηξη.Εχουν αφιερώσει 6 καλοκαίρια και σε καλή ηλικία .Εγώ είμαι ήδη μέσα συμφωνώ για τους άνω των 40 ότι ήξεραν αλλά για τους υπόλοιπους είναι άδικο και κατά 90% και τα αθλήματα θα περνούσαν και στην εκπαίδευση θα έκαναν πλάκα.

Την πραγματικότητα περιγράφω λεβέντη. Τώρα εάν εσύ δεν θες ή δεν μπορείς να την δεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά και απλά ανακυκλώνονται ευσεβείς πόθοι. Κάτι χειροπιαστό έχεις για από εδώ και πέρα ή θα λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια; Και το πόσες αντιπυρικές έχω το ξέρω εγώ πολύ καλά που είμαι από την άλλη πλευρά του ποταμού. Σε αυτούς που είναι ικανοί τα καλοκαίρια και ανίκανοι τους χειμώνες. 
Επισκέπτης

Ηττοπάθεια φίλε αυτή είναι η πραγματικότητα,τι θα χάσετε θα σας διώξουν από εποχικούς ?Το θέμα είναι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.Εχει εξισωθεί ο 50 χρόνων με τον 37-38-39-40 που έχει και 6-7 αντιπυρικες ,εγώ τι θα πρότεινα οι άνω των 40 πάντα εποχικοί και οι υπόλοιποι δοκιμασίες αφαιρούμενες τις αντιπυρικες με όριο τα 35.Μετα στους νέους εποχικούς ούτε γυναίκες και μεγάλους σε ηλικία, μέχρι 35 ετών το όριο και τέλος οι επόμενες προκυρηξεις θα τις κατέβαζα 31 ετών ώστε να έχω νέο προσωπικό και όποιος έμπαινε θα γνώριζε ότι εάν δεν πιάνει το όριο πάντα εποχικός.Απλα είναι τα πράγματα αλλά δεν θα πετάξω έξω ανθρώπους που μπήκαν στο σώμα κάτω των 35 πρόσφεραν τα μέγιστα και τώρα είναι μεγάλοι.Θα τους έδινα μια ευκαιρία και έτσι θα τελείωνε και το πανηγύρι ,οι υπόλοιποι εποχικοί και οι επόμενοι θα γνώριζαν.

Επισκέπτης

Αλλά εδώ έχουν μαζέψει πλέον στους εποχικούς ότι σάπιο υπάρχει κουτσοί στραβοί χοντροί ακατάλληλοι ,τους βλέπουν αυτούς και λέει τι να τους κάνουμε μόνιμους εκτός ότι οι πρόεδροι είναι γερό λύκοι 45+ ,μιλάμε για παρωδία.Μπηκα και γλίτωσα αλλά λυπάμαι τους συναδέλφους που αξίζουν και τους παίρνει η μπάλα μαζί με τη σαβούρα που έχει μαζευτεί.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 4:10 pm Ηττοπάθεια φίλε αυτή είναι η πραγματικότητα,τι θα χάσετε θα σας διώξουν από εποχικούς ?Το θέμα είναι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.Εχει εξισωθεί ο 50 χρόνων με τον 37-38-39-40 που έχει και 6-7 αντιπυρικες ,εγώ τι θα πρότεινα οι άνω των 40 πάντα εποχικοί και οι υπόλοιποι δοκιμασίες αφαιρούμενες τις αντιπυρικες με όριο τα 35.Μετα στους νέους εποχικούς ούτε γυναίκες και μεγάλους σε ηλικία, μέχρι 35 ετών το όριο και τέλος οι επόμενες προκυρηξεις θα τις κατέβαζα 31 ετών ώστε να έχω νέο προσωπικό και όποιος έμπαινε θα γνώριζε ότι εάν δεν πιάνει το όριο πάντα εποχικός.Απλα είναι τα πράγματα αλλά δεν θα πετάξω έξω ανθρώπους που μπήκαν στο σώμα κάτω των 35 πρόσφεραν τα μέγιστα και τώρα είναι μεγάλοι.Θα τους έδινα μια ευκαιρία και έτσι θα τελείωνε και το πανηγύρι ,οι υπόλοιποι εποχικοί και οι επόμενοι θα γνώριζαν.

Εάν δεν μπορείς να διεκδικήσεις 12μηνο διότι όλες οι πόρτες είναι κλειστές, είναι λίγο το να χάσεις ΚΑΙ την εποχικότητα; Εκτός και αν εσύ είσαι large αδερφέ και δεν σε ενδιαφέρει, που δεν νομίζω. Στα υπόλοιπα που γράφεις δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές. Εμείς οι παλιοί που θεωρούμαστε "γέροι" δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία. Πάντως αν θες τη γνώμη μου το 2030 βλέπω πάλι προκήρυξη για 2500 εποχικούς με την ίδια κυβέρνηση. Δεν βλέπω μέλλον. Και δεν είναι ηττοπάθεια αλλά ανάλυση της πραγματικότητας από τη δική μου οπτική πάντα. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 5:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 4:10 pm Ηττοπάθεια φίλε αυτή είναι η πραγματικότητα,τι θα χάσετε θα σας διώξουν από εποχικούς ?Το θέμα είναι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.Εχει εξισωθεί ο 50 χρόνων με τον 37-38-39-40 που έχει και 6-7 αντιπυρικες ,εγώ τι θα πρότεινα οι άνω των 40 πάντα εποχικοί και οι υπόλοιποι δοκιμασίες αφαιρούμενες τις αντιπυρικες με όριο τα 35.Μετα στους νέους εποχικούς ούτε γυναίκες και μεγάλους σε ηλικία, μέχρι 35 ετών το όριο και τέλος οι επόμενες προκυρηξεις θα τις κατέβαζα 31 ετών ώστε να έχω νέο προσωπικό και όποιος έμπαινε θα γνώριζε ότι εάν δεν πιάνει το όριο πάντα εποχικός.Απλα είναι τα πράγματα αλλά δεν θα πετάξω έξω ανθρώπους που μπήκαν στο σώμα κάτω των 35 πρόσφεραν τα μέγιστα και τώρα είναι μεγάλοι.Θα τους έδινα μια ευκαιρία και έτσι θα τελείωνε και το πανηγύρι ,οι υπόλοιποι εποχικοί και οι επόμενοι θα γνώριζαν.

Εάν δεν μπορείς να διεκδικήσεις 12μηνο διότι όλες οι πόρτες είναι κλειστές, είναι λίγο το να χάσεις ΚΑΙ την εποχικότητα; Εκτός και αν εσύ είσαι large αδερφέ και δεν σε ενδιαφέρει, που δεν νομίζω. Στα υπόλοιπα που γράφεις δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές. Εμείς οι παλιοί που θεωρούμαστε "γέροι" δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία. Πάντως αν θες τη γνώμη μου το 2030 βλέπω πάλι προκήρυξη για 2500 εποχικούς με την ίδια κυβέρνηση. Δεν βλέπω μέλλον. Και δεν είναι ηττοπάθεια αλλά ανάλυση της πραγματικότητας από τη δική μου οπτική πάντα. 

ποιοί 2030 κάτσε μην βγάλει των Μάρτιο καμία προκήρυξη με τόσες παρατήσεις που θα έχει και μην ξεχνάμε έρχονται και εκλογές 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 6:27 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 5:29 pm

ποιοί 2030 κάτσε μην βγάλει των Μάρτιο καμία προκήρυξη με τόσες παρατήσεις που θα έχει και μην ξεχνάμε έρχονται και εκλογές 

Δεν έχει κανένα λόγο να πάει σε νέα προκήρυξη. Μια χαρά καλύπτονται οι θέσεις από τις λίστες των επιλαχόντων και στην περίπτωση που εξαντληθούν αυτές, μπορεί να πάει σε πανελλαδικές προσκλήσεις. Άτομα υπάρχουν τουλάχιστον έως το 2030. 
Επισκέπτης

Καταλαβαίνω ότι θέλετε να μπείτε, είναι λογικό. Αλλά δεν γίνεται να πιστεύετε ότι σας λένε. Εχω ακούσει άτομο 50 χρονών να πιστεύει πως θα γίνει ΠΕΘ. Άτομα που πιστεύουν ότι θα μπουν χωρίς αθλήματα και δεν κάνουν καμία προσπάθεια να έχουν μια καλή φυσική κατάσταση. 
Οτι και να νομίζετε, η πυροσβεστική είναι ένα σώμα ασφαλείας που μπαίνεις με κάποιες προϋποθέσεις. Χάρες δεν γίνονται. Οτι και να κάνεις στην ζωή σου πρέπει να το παλέψεις. Είτε αυτό λέγεται πανελλήνιες, σχολές, πτυχία, εργασιακές ευκαιρίες. Εάν είστε μεγάλοι, σίγουρα είχατε τις ευκαιρίες σας. Τα πιτσιρίκια τώρα κάνουν ότι μπορούν για να μπουν και είναι ΛΟΓΙΚΟ. Με το να τα βρίζετε κ να τα λένε άκαπνα και τα σχετικά δεν σας κάνει καλύτερους. Και εσείς άκαπνοι ήσασταν κάποτε. Δεν γεννηθήκατε πυροσβέστες. 
Επισκέπτης

με ποσά μόρια πιστεύετε θα μπει κάποιος πεθ 
Epoxikos5

Δημοσίευση από Epoxikos5 »

Εκτός από τους 150 οδηγούς πεθ, θα πάρουν και μάχιμους πεθ?
Gewrgiadis

Δημοσίευση από Gewrgiadis »

Καλησπέρα ξέρετε πότε θα καλέσουν επιλαχόντες έπιχικους ξανά; κάλεσαν Ιούλιο τους επόμενους επιλαχόντες και πολλοί δεν δέχτηκαν τις θέσεις σε διάφορες διπυ

Επισκέπτης

Epoxikos5 έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 7:10 pm Εκτός από τους 150 οδηγούς πεθ, θα πάρουν και μάχιμους πεθ?

Όχι φίλε μου θα πάρει 150 οδηγούς ΠΕΘ...!!!

Epoxikos5

Δημοσίευση από Epoxikos5 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 9:54 pm
Epoxikos5 έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 7:10 pm Εκτός από τους 150 οδηγούς πεθ, θα πάρουν και μάχιμους πεθ?

Όχι φίλε μου θα πάρει 150 οδηγούς ΠΕΘ...!!!

Ευχαριστώ φίλε μου, εννοώ μετά τους 150, όταν πάρει 600 πεθ αν θα πάρουν και μάχιμους

Επισκέπτης

Κάποιοι από εδώ μέσα έχουν ικανότητες μεταφυσικές! Ακόμα δεν πείρε τους 150 φανταζονται ότι θα πάρει άλλους 600 ΠΕΘ. Περιμένετε λίγους μήνες και θα μάθετέ γιατι εγιναν οι ΠΕΘ. Μάχιμοι μόνο ΕΜΟΔΕ η αλλιώς από πανελληνιες με υποχρεοτικο το υπηρεσιακό δίπλωμα. 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες