Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

*Διαβάζετε στραβαδια βα μαθαίνετε 
https://www.hellenicparliament.gr/UserF ... -epist.pdf
*Περιμένω λίγο την ψήφιση και μια τροπολογία, αν δεν κατατεθεί, θα έχετε μέλλον αλλά αν τελικά την καταθέσουν, δεν θα έχετε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 3:19 pm Δεν θα υπαρξουν επομενες συναντησεις. Σημερα συζητειται το νομοσχεδιο και ψηφιζεται. 

Τι λες ρε φίλε? Μάλλον ξέχασες πως άλλαξε το όριο στην εμοδε...

Desperado7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Desperado7 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 3:23 pm O κεφαλογιαννης το ξεκαθαρισε στα παιδιά δεν θα ανέβει. Τα παιδια απο το σωματείο προτίμησαν να μη κλείσουν τις.πορτες έχοντας μάθει από την ιστορία με κικιλια και φαίνεται πως προσπαθούν  να βγαλοθν κατι μεγάλο απο αυτή την ήττα. Καλώς ή κακώς το βάρος που σηκώνουν ειναι μεγάλο και εγω προσωπικά τους στηρίζω. Πρόκειται ξεκάθαρα για σκληρό πολιτικό πόκερ αν λάβω υπόψιν απο τη πολυτέλεια που εχω να γνωρίζω εκ των εσω μαξίμου πως έγινε χαμός ανάμεσα σε υπουργειο και Μέγαρο Μαξίμου με το θεμα να φτάνει στα αφτιά του Μητσοτάκη

Εγώ πάντως βλέπω ειδικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις στη διαβούλευση και σήμερα στη ψήφιση ότι χτυπάμε στου κουφού τη πόρτα! 
Επισκέπτης

Δυστυχώς Δύσκολο να αλλάξει το 30....εκτως και γίνει κανένα θαύμα τελευταία στιγμή και το ανεβάσουν 35....!!!!από εκεί και πάνω το ξεχνάμε ..!!!!
Επισκέπτης

Νομίζω ότι η θεωρητική συζήτηση έφτασε στο τέλος της .Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος. ΠΕΘ και DEATH.
Επισκέπτης

Προσωπική πρόβλεψη. Το όριο θα πάει 35 και είναι όλα σχεδιασμένα και προσυμφωνημένα. Θα το πουλήσουν πάλι ότι «να κοιτάξτε τι σας φτιάξαμε πάλι. Το ανεβάσαμε το όριο από 30 σε 35 μέσα σε μια νύχτα». Και ο λόγος; Προφανώς δεν μπορούν να το πάνε παραπάνω και θα το δώσουν έτσι σαν την καλύτερη πιθανή λύση. 
Επισκέπτης

Το όριο ηλικίας δεν πρόκειται να ανέβει διότι η κατηγορία είναι για πολίτες και τόσο που ανέβηκε από τα 26 που είπε η ΕΑΠΣ  στα 30 να συγχωράτε το ΠΑΣΣΥΠ. Το λάθος ήταν ότι το 30 έπρεπε να είναι μόνο για εποχικούς ενώ για πολίτες το 26.

Επισκέπτης

Τελικά θα είναι μόνο για οδηγούς ή θα μπορούν κ οι μάχιμοι να κάνουν τα χαρτιά τους;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης