Καλησπέρα σε όλο το forum, έχω μια απορία που λογικά θα έχει απαντηθεί επανειλημμένες φορές εδώ μέσα. Είναι εφικτό κάποιος που έχει μπει ειδικός φρουρός από προκήρυξη να μπεί σε σώματα όπως ΟΠΚΕ; και αν ναι, πόσα χρόνια υπηρεσία χρειαζεται ως Ε.Φ ? Εγώ συγκεκριμένα στοχεύω για ΕΚΑΜ αλλα επειδή χρειάζεται 3 χρόνια υπηρεσία σε μάχιμο σώμα απ ότι έχω διαβάσει γιαυτο ρωτάω για ΟΠΚΕ.
Από Ειδικός Φρουρός σε ΟΠΚΕ ή ΕΚΑΜ
Re: ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ- ΕΚΑΜ , ΟΠΚΕ …
Δεν χρειάζεται να δημιουργείς νέα θέματα, στην υπό ενότητα του φόρουμ αστυνομία-ειδικοι φρουροί υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την ΟΠΚΕ.Unknowner έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλο το forum, έχω μια απορία που λογικά θα έχει απαντηθεί επανειλημμένες φορές εδώ μέσα. Είναι εφικτό κάποιος που έχει μπει ειδικός φρουρός από προκήρυξη να μπεί σε σώματα όπως ΟΠΚΕ; και αν ναι, πόσα χρόνια υπηρεσία χρειαζεται ως Ε.Φ ? Εγώ συγκεκριμένα στοχεύω για ΕΚΑΜ αλλα επειδή χρειάζεται 3 χρόνια υπηρεσία σε μάχιμο σώμα απ ότι έχω διαβάσει γιαυτο ρωτάω για ΟΠΚΕ.
Διάβασε το και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Re: ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ- ΕΚΑΜ , ΟΠΚΕ …
Έψαξα λίγο και είδα κάποιοι το συζητούσαν αλλα είναι παλιο του 2010… γιαυτο και άνοιξα νέο θέμα για να απαντήσει κάποιος που είναι μεσα στην ΕΛ.ΑΣ η γνωρίζει για το τι ισχύει για σήμερα. Ελπιζω να μη γίνομαι κουραστικός.
Re: Από Ειδικός Φρουρός σε ΟΠΚΕ ή ΕΚΑΜ
Να γράφεις στα ήδη υπάρχοντα θέματα και όλο και κάποιος θα σου απαντήσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης