Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Πώς μπορούμε να ενημερωθούμε σωστά χωρίς παραπληροφόρηση; Υπάρχει κάποια σελίδα ή φόρουμ γιατί εδώ ο καθένας γράφει ότι του κατέβει.
-
AlexaUzidis
Απ’ όσο είδα παραπάνω έγραψε ένας συνυποψήφιος Ότι έχει δημιουργηθεί μία ομάδα στο facebook με όνομα Συνοριοφύλακες 2025 (ΣΦΟΧ)
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Ποτέ αναμένεται να βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα?
-
Επισκέπτης
Όσοι είστε επικουρικό ενδοχώρα μην περιμένετε να έχετε ελπίδες... Στην προκύρηξη για 150 σφοχ Ροδόπη και Καβάλα το 2024 τίγκαρε μόνο απο Κύριο Πίνακα φανταστείτε.
-
Επισκέπτης
Γιατί τρολεράς ρε φιλαράκι; Και εγώ επικουρικό είμαι λες να μην θέλω να πάρουν επικουρικό; Το πάω απλά βάση των παλαιότερων δεδομένων (με την τελευτάια προκύρηξη που είχε παλι Κύριο/Επικουρικό Πίνακα).
Εγώ απλά λέω ότι για να γέμισε μόνο απο Κύριο Πίνακα μία προκύρηξη στη Ροδόπη π.χ. που είναι 30+ φορές μικρότερη απο την Αττική πως περιμένειες Αθήνα να μπούν Επικουρικό; Και ας έχει τις διπλάσιες θεσεις.
-
Lagos
Καμμία πληροφορία τίποτα για αποτελέσματα..τι έγινε κάτι μιλούσαν με υπουργεία κλπ ..ουδείς ξέρει κάτι??
-
Επισκέπτης
Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την έκδοση των αποτελεσμάτων. Είδα ξεκίνησαν καλούνε τους Ειδικούς Φρουρούς. Τις επόμενες μέρες θα περάσουν ΠΚΕ.
-
Lagos
Τα αεροδρόμια πριν το καλοκαίρι λόγου φόρτου εργασίας τουρισμός κλπ πρέπει να ενισχυθούν με αστυνομικούς για έλεγχο διαβατηρίων κλπ...οπότε κατά τέλους μαϊου πρέπει να πιάσουν δουλειά η σφοχ ...άρα μαρτο σχολή Μάιο έξοδο....σεναριο
-
Stepoutofthevehicle
Αρα πιο πριν ομως Εχουμε και2-3 μηνες εκπαίδευση αρα απο φλεβαρη αρχες τιποτα
-
Επισκέπτης
Επόμενη προκήρυξη για συνοριοφυλάκες ποτέ λέτε να βγει επειδή τώρα τελείωσα τον στρατό και δεν πρόλαβα να κάνω αίτηση
-
Lagos
Προεκλογικά λόγια κάτι θα πάρουν..εφ.σφ..αγνωστο όμως ποτέ και τι.
-
Επισκέπτης
-
captainfan
καλησπερα στην ομαδα
καταλαβαινω την αγωνια ολων
ειμαι σφοχ του 21
εμαθα πως εγιναν 1200 αιτησεις συνολο και για την αθηνα συγκεκριμενα 150
οποτε οι θεσεις δε καλυφθηκαν
δυστυχως απο τη μια αλλα απο την αλλη καλυτερα γιατι παιδια κακα τα ψεμματα και εμεις που κλεισαμε πενταετια ακομα περιμενουμεμ την μονιμοποιηση μας
δυστυχως μας ειπαν θα παρουν παραταση τα κονδυλια μας και να παμε επισης σε αλλη υπηρεσια ουτε λογος
αυτα ααπο εμενα
καλη επιτυχια σε ολουσ σας
καταλαβαινω την αγωνια ολων
ειμαι σφοχ του 21
εμαθα πως εγιναν 1200 αιτησεις συνολο και για την αθηνα συγκεκριμενα 150
οποτε οι θεσεις δε καλυφθηκαν
δυστυχως απο τη μια αλλα απο την αλλη καλυτερα γιατι παιδια κακα τα ψεμματα και εμεις που κλεισαμε πενταετια ακομα περιμενουμεμ την μονιμοποιηση μας
δυστυχως μας ειπαν θα παρουν παραταση τα κονδυλια μας και να παμε επισης σε αλλη υπηρεσια ουτε λογος
αυτα ααπο εμενα
καλη επιτυχια σε ολουσ σας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες