Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Διάβασα και για πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου όσο πάει και προς τα πίσω πάλι. Αντε να δούμε μπας και λυθούν όλες οι απορίες τουλάχιστον
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Υπάρχει περίπτωση αν δηλώσει κάποιος για ΔΕ (αλλά έχει στην κατοχή του πτυχίο Α. Ε. Ι) , να του αναγνωρίσουν μετα απο καποιο χρονικό διάστημα το πτυχίο του ως ΠΕ και να πληρώνεται σαν ΠΕ?
Και εγώ την έχω αυτή την απορία αλλά δε νομίζω να γίνεται. Εκτός μετά απο κάποια χρόνια περάσει κάποια τροπολογία
Ο νόμος λέει μετά από 8 χρόνια αναγνώριση για ανέβεις κλιμάκιο κατηγορία σε λεφτά.kpapageor έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 2:45 pm Υπάρχει περίπτωση αν δηλώσει κάποιος για ΔΕ (αλλά έχει στην κατοχή του πτυχίο Α. Ε. Ι) , να του αναγνωρίσουν μετα απο καποιο χρονικό διάστημα το πτυχίο του ως ΠΕ και να πληρώνεται σαν ΠΕ;
Τώρα για τους βαθμούς επειδή είναι καινούριο σώμα θα είναι δύσκολο να ξέρει κάποιος.
Γνωρίζουμε πού θα γίνει η εκπαίδευση, πόσο περίπου θα διαρκεί κλπ; Για αστυνομικό προσωπικό πάντα μιλάω
Ειμαι το 31 χρονων, το οριο ειναι 35 και ανησυχω μηπως δεν προλαβω με τοσες αναβολες
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Και εγώ που είμαι 27 φλερτάρω με το όριο απ' ότι φαίνεται!mrhabuya έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 3:15 pm Ειμαι το 31 χρονων, το οριο ειναι 35 και ανησυχω μηπως δεν προλαβω με τοσες αναβολες
Καλό θα είναι στους Δ. Ε να το χωρίσεις αν γίνεται με εμπειρία κ χωρίς. Μιας κ δεν ξέρουμε τι θα μετρήσει η επιτροπή.
Ενημερώνω ότι το poll αφορά μόρια με εμπειρία.
Όσοι επιθυμούν να αναφέρουν τα μόριά τους ΧΩΡΙΣ εμπειρία, θα πρέπει να το γράψουν από κάτω.
Τα άλλα δύο νήματα που είχαν ανοιχθεί με την μοριοδότηση έχουν κλειδωθεί.
Πλέον ψηφίζουμε και γράφουμε στα 3 παραπάνω νήματα που μόλις ανοίχθηκαν.
Ευχαριστώ.
Όσοι επιθυμούν να αναφέρουν τα μόριά τους ΧΩΡΙΣ εμπειρία, θα πρέπει να το γράψουν από κάτω.
Ευχαριστώ.
Παιδιά απαντήστε μου όποιος πραγματικά γνωρίζει η προκήρυξη θα βγεί με εποπτεία ΑΣΕΠ η εξολοκλήρου ΑΣΕΠ;
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 77
D.Y.K έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 4:37 pm Ενημερώνω ότι το poll αφορά μόρια με εμπειρία.
Ευχαριστώ.
Καταλαθος ψήφισα στους ΠΕ, ενώ δεν έχω εμπειρία, μετά το είδα ότι είναι για έχοντες εμπειρία. Αν μπορεί να ακυρωθεί, καλώς.
Επειδή και εμένα με ανησυχεί το αν θα βγει η προκυρηξη μέχρι το τέλος του έτους καθότι πλέον είμαι τζοβενο 35 χρόνων το 88 γεννηθείς δηλαδή, μπήκα και διάβασα στο ταμείο ανακάμψεις το οποίο λέει ότι όλο αυτό ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 για την ίδρυση της δικαστικής αστυνομίας και έχει ημερομηνία λήξης ώστε να είναι στα χρονικά πλαίσια που πρέπει και να βγει μηδενικό κόστος για το κράτος μέχρι τον 12 του 2023.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες