Μην μιλάς γιωτακο μπες πρώτα στο σώμα καί μετά το ξανά συζητάμε είσαι εκτός τόπου και χρόνου αλλά καί αστυνομίαςΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 11:53 pmΕνω εσυ ξερεις....!!! ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ . Αφου εισαι εσυ εντος τοπου και χρονου πες μας τον αριθμο των αιτησεων και μεχρι που θα φτασουν τα μορια . Αντε βρε χαζουλη ξεκινα και λεγε που τα ξερεις ΟΛΑ .Θελουν να σε ακουσουν πολλα παιδια εδω που εχουν αγωνια.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 10:52 pmΕίσαι εκτός τόπου και χρόνου γιατί δεν ξέρεις ότι πλέον έχει πέσει πολύ η ζήτηση για την αστυνομία οπότε προφανώς με τα μόρια σου είσαι μέσα 1000%.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 12:40 pm
ναι εχω τοσα 3040 και ανησυχω ΔΕΝ πρεπει να ανησυχω!! πως εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου!! οταν στις προηγουμενες προκηρυξεις εφτασαν εως τα 3550 μορια . Για να λες σε καποιον οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου μαλλον αυτο ισχυει για σενα .Σιγουρα ισος ειναι καλα μορια οχι ομως οτι με διασφαληζουν σιγουρο....να ειμαι στους επυτηχων. Γιατι θα υπαρξουν αρκετα παιδια οπως εγω που εχουμε πτυχιο παν/μιου -ειδικες δυναμεις-διπλομα οδυγησεις-αγγλικα λοουερ-συν το βαθμο του γενικου λυκιου.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Πόσες πιθανότητες να καλέσει και άλλους μετά από αυτή την προκήρυξη λέτε ;χωρίς να βγάλει άλλη
-
Επισκέπτης
Τα προσωρινά μπορεί να βγουν μετά από 15 μέρες τα τελικά αργούν γενικά αν έχει ενστάσεις ο ΑΣΕΠΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 3:39 pmΣε ευχαριστώ πολύ! Οι πίνακες γνωρίζετε περίπου πόσο θέλουν για να βγουν ; 1-2 βδομαδες ; Και από ότι κατάλαβα καλούν τους πρώτους 600 με βάση τα μόρια;
Έχω την εντύπωση ότι αυτή η προκήρυξη δεν έχει τόσο ενδιαφέρον και αιτήσεις όσο οι προηγούμενες... Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...
-
Alg
Και εγώ ένα τέτοιο προαίσθημα.Vit13 έγραψε: Τρί Μάιος 19, 2026 7:39 pm Έχω την εντύπωση ότι αυτή η προκήρυξη δεν έχει τόσο ενδιαφέρον και αιτήσεις όσο οι προηγούμενες... Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...
-
Jorgre
Οπότε αυτό σημαίνει ότι αν μπουν Σεπτέμβρη θα τους βγάλουν Ιανουαρίου σαν εμάς τους 600 οππι..και αυτό σημαίνει ότι ένα χρόνο θα είναι με 11 μέρες βραχεία αδειαςDPG έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 6:36 pm Γεια χαρά σε όλους!Είμαι φρουρος της τελευταίας σειράς και αυτό που έχω να σας πω τουλάχιστον για να έχετε μια εικόνα είναι ότι τελευταία μέρα πριν φύγουμε από Τρίπολη μας είπαν ότι η επόμενη σειρά θα μπει τον Σεπτέμβριο.Αυτο απλά έτσι για να έχετε μια εικόνα με το χρονοδιάγραμμα να κάνετε τα κουμάντα σας..
-
Jorgre
Αδερφέ άκου να σου πω..είμαι Ε.φ και έχω 4 χρόνια στην υπηρεσια σε τμημα. Αυτή τη στιγμή ο μισθός μου φτάνει με όλα φουλ και γάμο γύρω στα 1350. Δυσκολίες υπάρχουν φυσικά και ανάλογα που είσαι.. πρόγραμμα δεν υπάρχει βγαίνει κάθε μέρα και το ρεπο σου δεν είναι και σίγουρο πολλές φορές. Στην διας έχουν ένα έξτρα επιδομα περίπου 150 ευρώ. Το βασικό θέμα είναι ότι δεν είναι χαμηλός ο μισθός αλλά είναι πολύ ακριβά τα ενοίκια ειδικά για έναν που έρχεται από επαρχίαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 12:52 pm ποιο παλικαρη μπορει να μας πει για μισθους
Αν καποιος εχει ακουσει στη περιοχη του ποσες αιτησεις μπορει να εχουν γινει
Με ποσα μορια μπορει καποιος να ειναι δυνατος... βεβαια αυτο που λεω ειναι σχετικο..
Αν μπορω να παω σε ΔΙΑΣ-ΟΠΚΕ-.....
Αν αυτες οι ομαδες εχουν καποιο επιπλεον επιδομα στο μισθο τους
Τωρα για τα αλλα που διαβαζω για δυσκολιες στο σωμα , θα πω οτι αυτο υπαρχει παντου, το θεμα ειναι ποσο αγαπας αυτο που θελεις να κανεις.
Βεβαια αυτο σε ξεκουραζει ...ειναι ο μισθος στο τελος του μηνα
-
Επισκέπτης
Εχετε ακούσει γενικά αν έχουν γίνει πολλές αιτήσεις; Απο γνωστούς, από τα τμήματα που πήγατε; Να έχουμε μια γενική εικόνα
-
Επισκέπτης
-
episkeptis1
ε καλά είναι 1350...δεν είναι λίγαJorgre έγραψε: Τρί Μάιος 19, 2026 8:21 pmΑδερφέ άκου να σου πω..είμαι Ε.φ και έχω 4 χρόνια στην υπηρεσια σε τμημα. Αυτή τη στιγμή ο μισθός μου φτάνει με όλα φουλ και γάμο γύρω στα 1350. Δυσκολίες υπάρχουν φυσικά και ανάλογα που είσαι.. πρόγραμμα δεν υπάρχει βγαίνει κάθε μέρα και το ρεπο σου δεν είναι και σίγουρο πολλές φορές. Στην διας έχουν ένα έξτρα επιδομα περίπου 150 ευρώ. Το βασικό θέμα είναι ότι δεν είναι χαμηλός ο μισθός αλλά είναι πολύ ακριβά τα ενοίκια ειδικά για έναν που έρχεται από επαρχίαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 12:52 pm ποιο παλικαρη μπορει να μας πει για μισθους
Με ποσα μορια μπορει καποιος να ειναι δυνατος... βεβαια αυτο που λεω ειναι σχετικο..
Τωρα για τα αλλα που διαβαζω για δυσκολιες στο σωμα , θα πω οτι αυτο υπαρχει παντου, το θεμα ειναι ποσο αγαπας αυτο που θελεις να κανεις.
-
Επισκέπτης
Φίλε δεν αντιλέγω ούτε είμαι αρνητικός αλλά το λέω για τα παιδιά που το σκέφτονται. Το παιδί είναι παντρεμένο και παίρνει επίδομα γάμου συν αυτά τα 150 που λέει παραπάνω . Εγώ είμαι υπέρ να κάνει τα χαρτιά του κάποιος αλλά πρέπει να σκεφτεί τα πάντα πριν αποφασίσει να μπει πιο πολύ για να μην φάει την θέση κάποιου παιδιού που το θέλει αρκετά σαν τον φίλο μας τον vit που μας έχει ζαλίσει!episkeptis1 έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 9:07 amε καλά είναι 1350...δεν είναι λίγαJorgre έγραψε: Τρί Μάιος 19, 2026 8:21 pmΑδερφέ άκου να σου πω..είμαι Ε.φ και έχω 4 χρόνια στην υπηρεσια σε τμημα. Αυτή τη στιγμή ο μισθός μου φτάνει με όλα φουλ και γάμο γύρω στα 1350. Δυσκολίες υπάρχουν φυσικά και ανάλογα που είσαι.. πρόγραμμα δεν υπάρχει βγαίνει κάθε μέρα και το ρεπο σου δεν είναι και σίγουρο πολλές φορές. Στην διας έχουν ένα έξτρα επιδομα περίπου 150 ευρώ. Το βασικό θέμα είναι ότι δεν είναι χαμηλός ο μισθός αλλά είναι πολύ ακριβά τα ενοίκια ειδικά για έναν που έρχεται από επαρχίαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 12:52 pm ποιο παλικαρη μπορει να μας πει για μισθους
-
Filalithis
Οκ καλά ακούγονται
Αλλά πρέπει κάποιος να πει με λεπτομέρειες
Πχ 370 καθε μηνα εκπαιδεύσεις
Κάποια στιγμή έρχονται Χ αναδρομικά
Τους πρώτους 2-5-12 μήνες η μισθός αντί για 1000 ας πούμε είναι 700, δώστε εικόνα όσοι είσαστε από χρόνια ΕΦ να προετοιμαστεί ο κόσμος.
Ευχαριστούμε όσους έχουν απαντήσει
Αλλά πρέπει κάποιος να πει με λεπτομέρειες
Πχ 370 καθε μηνα εκπαιδεύσεις
Κάποια στιγμή έρχονται Χ αναδρομικά
Τους πρώτους 2-5-12 μήνες η μισθός αντί για 1000 ας πούμε είναι 700, δώστε εικόνα όσοι είσαστε από χρόνια ΕΦ να προετοιμαστεί ο κόσμος.
Ευχαριστούμε όσους έχουν απαντήσει
-
Επισκέπτης
Ποιά θέση ρε λεβένη? Η λέξη επιλαχών σου λέει κάτι? 'Οσοι είναι να μπούνε θα μπούνεΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 10:51 amΦίλε δεν αντιλέγω ούτε είμαι αρνητικός αλλά το λέω για τα παιδιά που το σκέφτονται. Το παιδί είναι παντρεμένο και παίρνει επίδομα γάμου συν αυτά τα 150 που λέει παραπάνω . Εγώ είμαι υπέρ να κάνει τα χαρτιά του κάποιος αλλά πρέπει να σκεφτεί τα πάντα πριν αποφασίσει να μπει πιο πολύ για να μην φάει την θέση κάποιου παιδιού που το θέλει αρκετά σαν τον φίλο μας τον vit που μας έχει ζαλίσει!episkeptis1 έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 9:07 amε καλά είναι 1350...δεν είναι λίγαJorgre έγραψε: Τρί Μάιος 19, 2026 8:21 pm
Αδερφέ άκου να σου πω..είμαι Ε.φ και έχω 4 χρόνια στην υπηρεσια σε τμημα. Αυτή τη στιγμή ο μισθός μου φτάνει με όλα φουλ και γάμο γύρω στα 1350. Δυσκολίες υπάρχουν φυσικά και ανάλογα που είσαι.. πρόγραμμα δεν υπάρχει βγαίνει κάθε μέρα και το ρεπο σου δεν είναι και σίγουρο πολλές φορές. Στην διας έχουν ένα έξτρα επιδομα περίπου 150 ευρώ. Το βασικό θέμα είναι ότι δεν είναι χαμηλός ο μισθός αλλά είναι πολύ ακριβά τα ενοίκια ειδικά για έναν που έρχεται από επαρχία
-
Alg
Το πιστεύεις ότι θα παίξει μπάλα με τους επιλαχόντες; Θα τους αξιοποιήσει; Γενικά τη λίστα;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 1:53 pmΠοιά θέση ρε λεβένη? Η λέξη επιλαχών σου λέει κάτι? 'Οσοι είναι να μπούνε θα μπούνεΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 10:51 amΦίλε δεν αντιλέγω ούτε είμαι αρνητικός αλλά το λέω για τα παιδιά που το σκέφτονται. Το παιδί είναι παντρεμένο και παίρνει επίδομα γάμου συν αυτά τα 150 που λέει παραπάνω . Εγώ είμαι υπέρ να κάνει τα χαρτιά του κάποιος αλλά πρέπει να σκεφτεί τα πάντα πριν αποφασίσει να μπει πιο πολύ για να μην φάει την θέση κάποιου παιδιού που το θέλει αρκετά σαν τον φίλο μας τον vit που μας έχει ζαλίσει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες