Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

με 20 μόρια αν δεν πάω και αφήσω την θέση αυτήν την φορά στην επόμενη του 2027 θα έχω πάλι ελπίδες να μπω τι λέτε
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα, έχει κανένας κανένα νέο εκ των έσω για το πότε θα γίνουν τ αθλήματα; Κ πόσο καιρό θα μας δώσουν για τους γιατρούς γιατί όσοι ήμασταν στ όριο περιμέναμε αποφάσεις γ να ξεκινήσουμε γιατρούς, ευχαριστώ 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 09, 2026 3:16 pm με 20 μόρια αν δεν πάω και αφήσω την θέση αυτήν την φορά στην επόμενη του 2027 θα έχω πάλι ελπίδες να μπω τι λέτε

Για ποιο λόγο έκανες τότε τα χαρτιά και θες να την αφήσεις;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 09, 2026 3:22 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 09, 2026 3:16 pm με 20 μόρια αν δεν πάω και αφήσω την θέση αυτήν την φορά στην επόμενη του 2027 θα έχω πάλι ελπίδες να μπω τι λέτε

για την τοποθέτηση φίλε διότι δεν ξέρω που θα με στείλουν θα μου πεις και στην επόμενη δεν θα ξέρω απλά μπορεί να μην υπάρχουν τόσες θέσεις στα νησιά και να υπάρχουν σε άλλες περιοχές 
Επισκέπτης

Παιδιά για αθλήματα ακούγεται πολύ για τέλη του μήνα , έχει ακούσεις κανένας άλλος κάτι παρόμοιο ; Επίσης με την εκπαίδευση έχει ιδέα κανείς τι θα γίνει ; Κάνουν τίποτα προετοιμασίες σε κανένα χώρο στρατόπεδο ή θα γίνει σε 2-3 σημεία ; 
Επισκέπτης

Κανείς δεν ξέρει. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι πλέον οι διαδικασίες με τις ΠΚΕ θα τρέξουν γρήγορα. 
Alexakosss

Δημοσίευση από Alexakosss »

Γεια σε όλη την παρέα έχω κάνει όλες εξετάσεις απλά αιματολογικές μου δείχνουν τα λευκά χαμηλά υπάρχει περίπτωση να με κόψω γι’ αυτό λέτε να πάω να της ξανά κάνω
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 09, 2026 4:14 pm Κανείς δεν ξέρει. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι πλέον οι διαδικασίες με τις ΠΚΕ θα τρέξουν γρήγορα. 

Μα εννοείται ότι πλέον κινούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε προηγούμενες προκηρύξεις η διαδικασία μετά τις εναστασεις ήθελε 5 μέρες για κληρώσεις και μετά αργούσαν τώρα το πάνε από μέρα σε μέρα , λογικά θα έχουμε πολύ σύντομα ενημέρωση για αθλήματα και θα είναι τέλη του μήνα όπως ακούγεται 
Επισκέπτης

Μπορει και ραδιο αρβυλα αλλα το αναφερω.Γνωστος μου ειχε πει για αθληματα στη βεροια.Ισως να εχει δυο επιτροπες;λεω εγω τωρα..

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 09, 2026 8:15 pm Μπορει και ραδιο αρβυλα αλλα το αναφερω.Γνωστος μου ειχε πει για αθληματα στη βεροια.Ισως να εχει δυο επιτροπες;λεω εγω τωρα..

Τί λες ρε φίλε....
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 09, 2026 3:26 pm

για την τοποθέτηση φίλε διότι δεν ξέρω που θα με στείλουν θα μου πεις και στην επόμενη δεν θα ξέρω απλά μπορεί να μην υπάρχουν τόσες θέσεις στα νησιά και να υπάρχουν σε άλλες περιοχές 

Φίλε να πορεύεσε με την πραγματικότητα, αυτό που έχεις μπροστά σου υπαρκτό. Με τα θα και τα όταν δεν πρόκοψε κανείς. Μην την αφήνεις την ευκαιρία. Έχει αμοιβαίες  έχει μεταθέσεις  εχει ευκαιρίες αλλά να είσαι μέσα. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 09, 2026 3:26 pm

Εσύ θέλεις να είσαι στο κλιμάκιο πού βρίσκεται 1,3 χμ από το σπίτι σου μαλλον

Μόνιμοι με οικογένειες ξεσπιτωνονται, όχι οι νεοπροσληφθεντες πεθ να είναι κοντά...

Guudkjfgxxtud

Δημοσίευση από Guudkjfgxxtud »

Ερώτηση. Οταν μας καλέσουν στα αθλήματα δίνουμε μονο την ιατρική βεβαίωση για τις αθλητικές δοκιμασίες σωστά ; Και άμα περάσουμε τα αθλήματα τότε περνάμε και γιατρούς σωστά ;
Επισκέπτης

Ναι δίνουμε την βεβαίωση ότι μπορούμε να συμμετέχουμε.Εαν περάσουμε , πρώτα ο Θεός,τότε δίνουμε το υγειονομικό δελτίο την επόμενη μέρα 
Επισκέπτης

Εχει ακούσει κανείς πιθανές ημερομηνίες για ΠΚΕ αν έχουν ορίσει αξιωματικούς για επιτροπές κάποιο νεότερο γενικά έχουμε ; 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες