Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μάγκες όσο και να αγαπάτε αυτό το επάγγελμα που ίσως διαφέρει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας από την πραγματικότητα, πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο να είσαι Ε.Φ στην Αθήνα (εκτός του τόπου σου) με ότι συνεπάγεται αυτό ή σαν Σ.Ο.Χ αλλά στον τόπο σου πάλι με ότι συνεπάγεται αυτό;
Επισκέπτης

Παίδες θέλω την γνώμη σας επάνω σε κάτι, έχω αρκετά μόρια με πολλές πιθανότητες να είμαι στον τόπο μου σαν ΣΟΧ σε αεροδρόμιο αλλά αυτή την στιγμή είμαι στην ΕΜΟΔΕ και μακριά από το σπίτι, αλήθεια ταλαντεύομαι πολύ ανάμεσα σε αυτά τα δυο γιατί την αστυνομία την έχω καψούρα από μικρός, τι λέτε; ( Ε.Φ με 850 το μήνα σε Αθήνα με τα νοίκια και την βρομιά στα ύψη δεν πήγαινα)
Επισκέπτης

Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος, η μοριοδότηση πως γίνονταν για ΣΟΧ; Εννοώ πόσα μόρια έχει πχ η εντοπιότητα, πόσα οι πολύτεκνοι κτλ; 
Επισκέπτης

Καλησπέρα κανένα νέο για το πότε θα βγεί η προκήρυξη?
Επισκέπτης

Κάπου τον Αύγουστο υπολογίστε προκήρυξη όπως κάνει κάθε φορά σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 2:01 pm Κάπου τον Αύγουστο υπολογίστε προκήρυξη όπως κάνει κάθε φορά σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις 

Έχεις κάποια πηγή ή υποθέτεις?

Giorgoos

Δημοσίευση από Giorgoos »

Παιδιά καλησπέρα μία ερώτηση γνωρίζει κανένας αν κόβουν ποια άτομα με τατουάζ έχω ένα που φαίνεται στο χέρι γι'αυτό ρωτάω 
Ronald2

Δημοσίευση από Ronald2 »

Giorgoos έγραψε: Πέμ Ιούλ 24, 2025 12:41 am Παιδιά καλησπέρα μία ερώτηση γνωρίζει κανένας αν κόβουν ποια άτομα με τατουάζ έχω ένα που φαίνεται στο χέρι γι'αυτό ρωτάω 

Ανάλογα σε ποιο σημείο, τι σχέδιο έχει και τι μέγεθος. Κανονικά δεν πρέπει να φαίνεται κάτω από την θερινή στολή 
Giorgooos

Δημοσίευση από Giorgooos »

Φαίνεται με θερινή στολή είναι χαμηλά στο χέρι πάνω από τόν καρπό μεσαίο μέγεθος λέτε να υπάρχει θέμα 
Επισκέπτης

Giorgooos έγραψε: Πέμ Ιούλ 24, 2025 1:11 am Φαίνεται με θερινή στολή είναι χαμηλά στο χέρι πάνω από τόν καρπό μεσαίο μέγεθος λέτε να υπάρχει θέμα 

Η λογική λέει ότι θα σε κόψουν ναι.

Επισκέπτης

Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτοί για τα αεροδρόμια που είπαν θα βγεί φέτος?
Επισκέπτης

Και αν ναι πότε?
Ronald2

Δημοσίευση από Ronald2 »

Giorgooos έγραψε: Πέμ Ιούλ 24, 2025 1:11 am Φαίνεται με θερινή στολή είναι χαμηλά στο χέρι πάνω από τόν καρπό μεσαίο μέγεθος λέτε να υπάρχει θέμα 

Ποτέ δεν ξέρεις. Αν είναι όντως αυστηροί και το πάνε κατά γράμμα θα κοπείς αλλά κακά τα ψέματα εκεί έξω έχουμε δει ένστολους με τατουάζ. 
Επισκέπτης

Ronald2 έγραψε: Πέμ Ιούλ 24, 2025 2:35 am

Ποτέ δεν ξέρεις. Αν είναι όντως αυστηροί και το πάνε κατά γράμμα θα κοπείς αλλά κακά τα ψέματα εκεί έξω έχουμε δει ένστολους με τατουάζ. 

Τα βαράνε μετά όμως αυτοί αδερφέ. Το 90% κόβεται αν έχει τατουάζ σε εμφανή σημείο. Η μόνη λύση είναι να έχεις κάνα πολύ γερό δόντι.

Ronald2

Δημοσίευση από Ronald2 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 24, 2025 11:59 am
Ronald2 έγραψε: Πέμ Ιούλ 24, 2025 2:35 am

Τα βαράνε μετά όμως αυτοί αδερφέ. Το 90% κόβεται αν έχει τατουάζ σε εμφανή σημείο. Η μόνη λύση είναι να έχεις κάνα πολύ γερό δόντι.

Κανονικά ούτε αυτό επιτρέπεται μιας και κανονικά πάλι περνάς από ΕΔΕ. Λέω για άτομα, κυρίως για ΕΦ που όντως είχαν τατουάζ στο χέρι και πέρασαν ή ήταν της δικαιολογίας θα πάω να το σβήσω και η επιτροπή ήταν ελαστική και τους πέρασε.. Σπάνια θα κοπεί κάποιος στα υγειονομικα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες