Πάντως επειδή και εγώ έχω τα ίδια από στρατό , εφ αξιωματικός και σώματα ασφαλείας στην προηγούμενη προκήρυξη που είδα τους πίνακες δεν τα μετρούσαν και τα δύο όπως έκανα σε σώματα και ειδικές . Μακάρι να αλλάξει γτ υπάρχει θέμα ερμηνεύσεις το συγκεκριμένοΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 6:32 pm400 σαν ΕΔΑ και 400 η προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας.Episkeptis1 έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 2:49 pmΚαι γιατί έφυγες από σφοχ ρε φίλε?Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 28, 2025 10:25 pm Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Κατέθεσα τα χαρτιά μου και ήθελα μια διευκρίνιση. Υπηρέτησα ως δόκιμος διαβιβάσεων και ήμουν ΣΦΟΧ για 3 χρόνια. Πήρα βεβαίωση προϋπηρεσία από γραφείο ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ.Συνολικά πόσα μόρια παίρνω από τα συγκεκριμένα προσόντα;
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Παίρνεις τα 400 μόρια είτε απο έφεδρος είτε από Σώμα ασφαλείας όπως στην προηγούμενη δυστυχώς δεν μετράνε και τα δύο
-
Επισκέπτης
Τι εννοείτε δεν μετράνε και τα δύο ;;; Δηλαδή εγώ που έχω ειδικές δυνάμεις και σώματα ασφαλείας θα πιάσουν το ένα από τα δύο ;;;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες