Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε μην απογοητεύεσαι από αυτά που βλέπεις εκεί μια χαρά θα τα πας όταν πας εκεί.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ
Guestfromavillage

Δημοσίευση από Guestfromavillage »

Καλή επιτυχία παιδιά 
Ενημερώστε μας για αποχή και πόσοι κόπηκαν, να έχουμε εικόνα παρακαλώ!
Επισκέπτης

Ξέρει κανείς μέσα στην σχολή αν τα μαθήματα είναι δύσκολο και γενικά κόβουν;
User100

Δημοσίευση από User100 »

Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν. Πόση ώρα περίπου κρατάνε οι διαδικασίες κάθε μέρα ; Επίσης όσο αναφορά τη μετακίνηση για το 4ημερο, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τις περιοχές να μου πει που βολεύει να μείνω και αν υπάρχουν λεωφορεία, μετρό κλπ που να εξυπηρετούν τις περιοχές που δίνουμε 
Alexs

Δημοσίευση από Alexs »

Καλημέρα παιδιά, αν έχω συμπληρωμένη την καρτέλα υποψήφιου με σφραγίδες αλλά δεν έχω γνωμάτευση από καρδιολόγο θα έχω θέμα;
Kalathes

Δημοσίευση από Kalathes »

Καλησπέρα, καλή επιτυχία !
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει για αποχές , να μας δώσει μια εικόνα από τις σημερινές ΠΚΕ.
Rpl

Δημοσίευση από Rpl »

Υπήρχε λίγο αποχή,δεν γνωρίζω ακριβές αριθμό επίσης τα ψυχοτεχνικα τεστ ήταν δυσκολα 4 ήταν συνολικά+1 με 60 ερωτησεις για τον εαυτό σου.Επισης ντυθείτε καλά έχει ψοφόκρυο εκεί πάνω 
Επισκέπτης

Rpl έγραψε: Σάβ Ιαν 17, 2026 2:01 pm Υπήρχε λίγο αποχή,δεν γνωρίζω ακριβές αριθμό επίσης τα ψυχοτεχνικα τεστ ήταν δυσκολα 4 ήταν συνολικά+1 με 60 ερωτησεις για τον εαυτό σου.Επισης ντυθείτε καλά έχει ψοφόκρυο εκεί πάνω 

Δύσκολα του τύπου;
User100

Δημοσίευση από User100 »

Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν και έδωσαν. Πόση ώρα περίπου κρατάνε οι διαδικασίες κάθε μέρα ; Επίσης όσο αναφορά τη μετακίνηση για το 4ημερο, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τις περιοχές να μου πει που βολεύει να μείνω και αν υπάρχουν λεωφορεία, μετρό κλπ που να εξυπηρετούν τις περιοχές που δίνουμε 

Επισκέπτης

User100 έγραψε: Σάβ Ιαν 17, 2026 2:44 pm Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν και έδωσαν. Πόση ώρα περίπου κρατάνε οι διαδικασίες κάθε μέρα ; Επίσης όσο αναφορά τη μετακίνηση για το 4ημερο, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τις περιοχές να μου πει που βολεύει να μείνω και αν υπάρχουν λεωφορεία, μετρό κλπ που να εξυπηρετούν τις περιοχές που δίνουμε 

Μπορείς να δεις στο Google maps που είναι οι περιοχές αφού το γραφείο στο πρόγραμμα που θα παρουσιαστείς. Με βάση αυτό μπορείς να ψάξεις. ( Όχι ούτε εγώ ξέρω που είναι οι πιο κοντινές περιοχές )

Επισκέπτης

Rpl έγραψε: Σάβ Ιαν 17, 2026 2:01 pm Υπήρχε λίγο αποχή,δεν γνωρίζω ακριβές αριθμό επίσης τα ψυχοτεχνικα τεστ ήταν δυσκολα 4 ήταν συνολικά+1 με 60 ερωτησεις για τον εαυτό σου.Επισης ντυθείτε καλά έχει ψοφόκρυο εκεί πάνω 

Όταν λες δύσκολα ; Έχουν λογική ή είναι τελείως κουφά ;
αν μπορείς αδερφέ δώσε μας μια εικόνα να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στο περίπου 
Rpl

Δημοσίευση από Rpl »

Φίλε μου ήταν 4 διαφορετικά τεστ στην αρχή είναι νορμαλ οι ερωτήσεις αλλά σε συνδυασμό και με την πίεση του χρόνου κάποιες ερωτήσεις εμένα προσωπικά με κούφαναν είχε κατι ερωτήσεις με άκυρους αριθμούς και κουτάκια και δεν μπορούσα να καταλάβω πιο πρέπει να βάλω και κάτι περίεργα σχήματα με χρώματα που έπρεπε να βρεις το σωστό και έμοιαζαν όλα μεταξύ τους.Μετα σου έδινε κάτι λέξεις με συνώνυμα αντώνυμα και έπρεπε να βρεις την λέξη που ταιριάζει 
Επισκέπτης

Rpl έγραψε: Σάβ Ιαν 17, 2026 6:28 pm Φίλε μου ήταν 4 διαφορετικά τεστ στην αρχή είναι νορμαλ οι ερωτήσεις αλλά σε συνδυασμό και με την πίεση του χρόνου κάποιες ερωτήσεις εμένα προσωπικά με κούφαναν είχε κατι ερωτήσεις με άκυρους αριθμούς και κουτάκια και δεν μπορούσα να καταλάβω πιο πρέπει να βάλω και κάτι περίεργα σχήματα με χρώματα που έπρεπε να βρεις το σωστό και έμοιαζαν όλα μεταξύ τους.Μετα σου έδινε κάτι λέξεις με συνώνυμα αντώνυμα και έπρεπε να βρεις την λέξη που ταιριάζει 

Πόσο χρόνο σας πήρε όλο αυτό σαν πρώτη μέρα;; Σας ανακοινώνουν επιτόπου ποιοι συνεχίζουν ;;

Rpl

Δημοσίευση από Rpl »

Συνολικά 4-4μιση ώρες πήρε όλη η διαδικασία,δεν κόπηκε κανένας είπαν ότι αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία για τα ψυχολογικά η οποία θα είναι μόνο προφορικά.Και εκεί λογικά θα σου λένε αν συνεχίζεις ή κόβεσαι.
Επισκέπτης

Καλησπέρα οι ερωτήσεις για τον εαυτό σου τι περιλάμβαναν? Μπορείς να μας πεις λίγο σε παρακαλώ πολύ?

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες