Δεν νομιζω να ειναι λόγος αποκλεισμού
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Mitsoss
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
-
Mitsoss
-
User100
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Μια ερώτηση για όσους ξέρουν, δεν γνωρίζω καλά τις περιοχές της αττικής και θέλω να μάθω που βολεύει να μείνω το 4ημερο των πκε ώστε να μπορώ να μετακινηθώ με ταξί-συγκοινωνίες
-
Επισκέπτης
Παιδιά έχετε καμία ιδέα τι παίζει με την υγειονομική επιτροπή; Ξεψαχνίζουν τα πάντα και σε παίρνουν για εξετάσεις και εκείνοι εκεί στο νοσοκομείο ή είναι γενικά ελαστικοί και πάνε με βάση τι γράφει το δελτίο υγειονομικής εξέτασης σου ;
-
Επισκέπτης
Με βάση την λογική χωρίς να ξέρω πιστεύω θα ήταν παράλογο να ξαναπεράσουμε ένα σωρό εξετάσεις. Ήδη κάποιοι γαργαληθήκαμε στο πλήρωσε για ιδιωτικούς με αυτό το χάος στα νοσοκομεία. Αν ήταν έτσι ας τις κάναμε μια και καλή εκεί. Τι τρέχουμε τσάμπα εδώ;
-
Επισκέπτης
Αδερφέ ρωτάω γιατί όπως είπες και εσύ ‘ γαργαληθήκαμε ‘ με ιδιώτες , πήρα στο κεντρικό ιατρείο Αθηνών της αστυνομίας, μήπως μπορούσα να πάω εκεί να της κάνω και ρώτησα , εκτός ότι μου είπαν όχι εάν δεν είσαι τέκνο αστυνομικού , ρώτησα απορίες για το δελτίο , και μου είπαν να το συμπληρώσεις όλο με γνωματεύσεις , εξάλλου σε κάποιες ιδιότητες θα σας ελέγξουν και εδώ όταν θα έρθετε για την επιτροπή . Βάση λογικής όντως δεν στέκει
-
Επισκέπτης
Παιδιά δεν ξανά εξετάζεστε μέσα στην σχολή αυτό είναι σίγουρο
-
Επισκέπτης
Στην σχολή δεν ξανά εξετάζουν, στην υγειονομική επιτροπή δεν γνωρίζω
-
Επισκέπτης
Στην υγειονομική επιτροπή το μόνο που κάνουν είναι να σε ελέγξουν σωματικά από πάνω μέχρι κάτω μόνο άμα δουν κάτι περίεργο στις εξετάσεις σου θα σου κάνουν έναν επανέλεγχο
-
Επισκέπτης
Παιδια η υγεινομοκη επιτροπη ελεγχει τις εξετασεις που της παρουσιαζετε απ το γιατρο δηλ αν οι γιατροι σας εχουν βρει ικανους να μην εχετε καμια σοβαρη παθηση και απλα κοιταει αν ειστε αρτημελεις η υπερβαροι ξερετε το δεικτη μαζας. Απλα αυτο γινετε γιατι καποιος μπορει σε ενα ιδιωτη γιατρο καποιο σωματικο θεμα να μην το βεβαιωσε.
-
Diogenis123
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 17
Καλησπέρα παιδιά θέλω να επιμείνω σε ένα ερώτημα που έκανα προχθές. Απ' ότι με είπαν κάποια άτομα εδώ στο φόρουμ ότι στους χρόνους των αθλημάτων είναι αυστηροί οι εξεταστές, ακόμα κ τώρα που έχει τόσες πολλές ελλείψεις η αστυνομία όντως θα σε κόβουν κ για 1 δευτερόλεπτο; Κ κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω αν εγώ μέχρι κ μια μέρα πριν κατέβω Αθήνα για πκε κάνω το χιλιαρι σε 4.53 κ το κατοσταρι σε 19-20 δευτερόλεπτα όπως κάνω μέχρι κ σήμερα μήπως δεν αξίζει να πάω Αθήνα κ να φάω όλη αυτή την ταλαιπωρία τι λέτε;;
-
Diogenis123
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 17
Καλησπέρα παιδιά θέλω να επιμείνω σε ένα ερώτημα που έκανα προχθές. Απ' ότι με είπαν κάποια άτομα εδώ στο φόρουμ ότι στους χρόνους των αθλημάτων είναι αυστηροί οι εξεταστές, ακόμα κ τώρα που έχει τόσες πολλές ελλείψεις η αστυνομία όντως θα σε κόβουν κ για 1 δευτερόλεπτο; Κ κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω αν εγώ μέχρι κ μια μέρα πριν κατέβω Αθήνα για πκε κάνω το χιλιαρι σε 4.53 κ το κατοσταρι σε 19-20 δευτερόλεπτα όπως κάνω μέχρι κ σήμερα μήπως δεν αξίζει να πάω Αθήνα κ να φάω όλη αυτή την ταλαιπωρία τι λέτε;;
-
Επισκέπτης
Αξιζει να ερθεις να προσπαθησειςDiogenis123 έγραψε: Παρ Ιαν 16, 2026 5:14 pm Καλησπέρα παιδιά θέλω να επιμείνω σε ένα ερώτημα που έκανα προχθές. Απ' ότι με είπαν κάποια άτομα εδώ στο φόρουμ ότι στους χρόνους των αθλημάτων είναι αυστηροί οι εξεταστές, ακόμα κ τώρα που έχει τόσες πολλές ελλείψεις η αστυνομία όντως θα σε κόβουν κ για 1 δευτερόλεπτο; Κ κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω αν εγώ μέχρι κ μια μέρα πριν κατέβω Αθήνα για πκε κάνω το χιλιαρι σε 4.53 κ το κατοσταρι σε 19-20 δευτερόλεπτα όπως κάνω μέχρι κ σήμερα μήπως δεν αξίζει να πάω Αθήνα κ να φάω όλη αυτή την ταλαιπωρία τι λέτε;;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες