Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Diogenis123 »

Καλημέρα παιδιά εγώ είχα κάνει τα χαρτιά μου για την προκήρυξη των ειδικών φρουρών το 24 κ την περασμένη εβδομάδα με καλέσανε από το αστυνομικό τμήμα της Έδεσσας να πάω να πάρω χαρτιά κ ένα έντυπο για ιατρικές εξετάσεις κλπ. Εγώ είμαι στο νούμερο 3003 από τις 3250 αιτήσεις που γίνανε στην τότε προκήρυξη κ επίσης με είπαν να περάσω από γιατρούς να με εξετάσουν, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής
1 Λόγω της πολύ χαμηλής θέσης που είμαι στον πίνακα αξίζει να πάω η εν τέλει ακόμα κ να περάσω τις πκε κ τα αθλήματα θα έχω πιθανότητες να μπω;
2 Χθες πήγα κ έκανα χιλιαρι αλλά το έκανα σε χρόνο 4 λεπτά κ 55 δευτερόλεπτα ενώ πρέπει να γίνει σε 4 λεπτά κ 20 δευτερόλεπτα αν πάω κ δώσω τα αθλήματα κ κάνω το 1000αρι σε χρόνο παραπάνω από 4 κ 20 κόβομαι απευθείας η μπορεί να είναι επιεικής;;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στα αθλήματα δεν χαρίζονται καθόλου αν έστω και δεν περάσεις ένα πάει κόπηκες προσπάθησε περισσότερο και θα το καταφέρεις θα δεις καλό θα είναι να πας για πκε γιατί εγώ πιστεύω προσωπικά όλους όσους περάσουν πκε με επιτυχία θα τους πάρουν 
Επισκέπτης

Diogenis123 έγραψε: Πέμ Ιαν 15, 2026 10:42 am Καλημέρα παιδιά εγώ είχα κάνει τα χαρτιά μου για την προκήρυξη των ειδικών φρουρών το 24 κ την περασμένη εβδομάδα με καλέσανε από το αστυνομικό τμήμα της Έδεσσας να πάω να πάρω χαρτιά κ ένα έντυπο για ιατρικές εξετάσεις κλπ. Εγώ είμαι στο νούμερο 3003 από τις 3250 αιτήσεις που γίνανε στην τότε προκήρυξη κ επίσης με είπαν να περάσω από γιατρούς να με εξετάσουν, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής
1 Λόγω της πολύ χαμηλής θέσης που είμαι στον πίνακα αξίζει να πάω η εν τέλει ακόμα κ να περάσω τις πκε κ τα αθλήματα θα έχω πιθανότητες να μπω;
2 Χθες πήγα κ έκανα χιλιαρι αλλά το έκανα σε χρόνο 4 λεπτά κ 55 δευτερόλεπτα ενώ πρέπει να γίνει σε 4 λεπτά κ 20 δευτερόλεπτα αν πάω κ δώσω τα αθλήματα κ κάνω το 1000αρι σε χρόνο παραπάνω από 4 κ 20 κόβομαι απευθείας η μπορεί να είναι επιεικής;;

Αδερφέ θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου…
1)γενικά αξίζει να παίρνεις ότι ευκαιρία σου δίνετε , όσο για το εάν έχει πιθανότητες πιστεύω θα εξαντλήσουν όλο τον πίνακα οπότε θεωρητικά ναι 

2) εάν είσαι διατεθειμένος για τον μισθό που θα παίρνεις να έρθεις Αθήνα (γιατί κατά 90% οι θέσεις θα καλυφθούν σε αττική ) ίσως και το 100% θα καλυφθούν αττική λόγο ανάγκης στελέχωσης 

3) εμψυχώνουν αρκετά τους υποψηφίους , αλλά όσο αφορά χρόνους , δεν χαρίζουν σε κανέναν 

User5000
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μηχανικός

Δημοσίευση από User5000 »

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ όλους όσους μου απάντησαν και με βοήθησαν σε αυτό το φόρουμ έχω να πω πως ήθελα πολύ να μπω στο σώμα αλλά θα κοπώ στα υγειονομικά λόγο τατουάζ οπότε σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία και να κάνετε αυτό που αγαπάτε καλή συνέχεια αλάνια μου και καλές υπηρεσίες με προσοχή 🙏
Petros098

Δημοσίευση από Petros098 »

Παιδιά καλησπέρα, εγώ έχω τον αδερφό μου στο σώμα. Με πήραν κ μένα τηλέφωνο να πάω να πάρω καρτέλες κ τα σχετικά από τα χαρτιά που είχα κάνει τότε, είμαι Αθηναίος τονίζω και δεν αλλάζει κάτι με κάποιον από επαρχία διότι και εγώ ενοίκιο πληρώνω. Ωστόσο δεν το σκέφτομαι. Στην εταιρεία που είμαι τώρα από το 24 παίρνω 1217 ευρώ καθαρά +135 ευρώ καρτα σουπερμάρκετ 5ημερο 8ωρο και ξεκίνησα με 1060, μιλάμε για ανειδίκευτος. Και να με διώξουν αύριο μεθαύριο έχω χτίσει προϋπηρεσία το οποίο το καλό είναι εδώ στην Αθήνα ότι φεύγω και δουλεύω ακριβώς απέναντι σε άλλη εταιρεία. Υπάρχει προοπτική εννοείται και θα ανέβουν κι άλλο τα χρήματα. Ταυτόχρονα θα βγάλω και μερικές πιστοποιησεις για ενίσχυση του βιογραφικού. Σκεφτείτε το καλά όσοι είναι να μπείτε γιατί ο αδερφός μου (που έχει και ΑΕΙ πτυχίο και έχει μπει) όταν έρχονται Χριστούγεννα Πάσχα καλοκαίρι και παίρνω τα δώρα τραβάει τα μαλλιά του και δεν είναι ότι δεν δουλεύει αλλά κρίμα να τα έχουν κομμένα ακόμα. 
Καλή επιτυχία και σκεφτείτε το. Αυτές οι δουλειές ΕΠΟΠ φρουροί Πυροσβεστική κτλ ήταν καλές μόνο σε περίοδο κρίσης που αρκετός κόσμος είχε χάσει την δουλειά του και ήταν οι μόνοι που δεν την έχασαν. Πιο πριν από τότε και πιο μετά ήταν χειρότερα από έξω. 

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

User5000 έγραψε: Πέμ Ιαν 15, 2026 1:18 pm Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ όλους όσους μου απάντησαν και με βοήθησαν σε αυτό το φόρουμ έχω να πω πως ήθελα πολύ να μπω στο σώμα αλλά θα κοπώ στα υγειονομικά λόγο τατουάζ οπότε σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία και να κάνετε αυτό που αγαπάτε καλή συνέχεια αλάνια μου και καλές υπηρεσίες με προσοχή 🙏

Όταν λες ΘΑ τι εννοείς; Ξέρεις να διαβάζεις το μέλλον; 

Θα πας κανονικά στην επιτροπή και αν σε κόψει, τότε να έρθεις να μας γράψεις νέο σεντόνι. Στην παρούσα φάση αυτό που κάνεις λέγεται ήττα από τα αποδυτήρια. Με φιλική διάθεση πάντα. 
Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 15, 2026 11:45 am Στα αθλήματα δεν χαρίζονται καθόλου αν έστω και δεν περάσεις ένα πάει κόπηκες προσπάθησε περισσότερο και θα το καταφέρεις θα δεις καλό θα είναι να πας για πκε γιατί εγώ πιστεύω προσωπικά όλους όσους περάσουν πκε με επιτυχία θα τους πάρουν 

Έγινε φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 
Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 15, 2026 11:48 am
Diogenis123 έγραψε: Πέμ Ιαν 15, 2026 10:42 am Καλημέρα παιδιά εγώ είχα κάνει τα χαρτιά μου για την προκήρυξη των ειδικών φρουρών το 24 κ την περασμένη εβδομάδα με καλέσανε από το αστυνομικό τμήμα της Έδεσσας να πάω να πάρω χαρτιά κ ένα έντυπο για ιατρικές εξετάσεις κλπ. Εγώ είμαι στο νούμερο 3003 από τις 3250 αιτήσεις που γίνανε στην τότε προκήρυξη κ επίσης με είπαν να περάσω από γιατρούς να με εξετάσουν, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής

Αδερφέ θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου…
1)γενικά αξίζει να παίρνεις ότι ευκαιρία σου δίνετε , όσο για το εάν έχει πιθανότητες πιστεύω θα εξαντλήσουν όλο τον πίνακα οπότε θεωρητικά ναι 

2) εάν είσαι διατεθειμένος για τον μισθό που θα παίρνεις να έρθεις Αθήνα (γιατί κατά 90% οι θέσεις θα καλυφθούν σε αττική ) ίσως και το 100% θα καλυφθούν αττική λόγο ανάγκης στελέχωσης 

3) εμψυχώνουν αρκετά τους υποψηφίους , αλλά όσο αφορά χρόνους , δεν χαρίζουν σε κανέναν 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση τέλος πάντων ακόμα κ να περάσω τα αθλήματα το θέμα είναι πως θα ζήσω μετά Αθήνα με 900-1000 ευρώ τον μήνα δεν ξέρω αν είναι εφικτό να ζήσεις εκεί με τόσα λίγα χρήματα 
Amfivios2000

Δημοσίευση από Amfivios2000 »

Καλησπέρα , καλή επιτυχία σε όλους. Δυστυχώς εγώ δεν κατάφερα να κάνω χαρτιά γτ τον Αύγουστο του 24 ήμουν στρατό, όπως κ πολλά άλλα παιδιά που θέλουμε να μπούμε στην αστυνομία και δεν μας έχει δωθεί μέχρι στιγμής η ευκαιρία. Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω, αν κάποιος έχει εικόνα αν ανταποκρίθηκε κόσμος τώρα που τους κάλεσαν από τα τμηματα . Επίσης αν κάποιο παιδί τώρα που θα περάσει αθλήματα , έχει την ευγενή καλοσύνη να μας δώσει μια εικόνα αν θα παρουσιαστεί κόσμος κλπ, να δούμε και εμείς αν έχουμε ελπίδα για φέτος .  Να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία. 
Ευχαριστώ.
Leros

Δημοσίευση από Leros »

Αυτό ακριβώς παιδιά, αν μπορείτε πείτε μας σας παρακαλώ 

Επισκέπτης

Παιδιά όποιος μπει να το γουστάρει για να μπει μην κοιτάει απλά την επαγγελματική αποκατάσταση και τα χρήματα γιατί θα φύγει όποιος το κάνει αυτό ναι τα λεφτά είναι δύσκολα δουλεύεις αργίες πασαχα πρωτοχρονιά σαββατοκύριακο αλλά είστε γνώστες πριν μπείτε τι θα ακολουθήσει μετά αντικειμενικά τα λεφτά ναι είναι λίγα οκ αλλά εμένα αυτό δεν με ενοχλεί γιατί το γουστάρω αυτό που πάω να κάνω.
Όλες η δουλειές έχουν τα πάνω και τα κάτω τους σκεφτείτε αν θα αντέξετε στις συνθήκες τις δουλείας τις κάθε δουλείας που θα πας πριν δουλέψεις.
Επισκέπτης

Amfivios2000 έγραψε: Πέμ Ιαν 15, 2026 3:13 pm Καλησπέρα , καλή επιτυχία σε όλους. Δυστυχώς εγώ δεν κατάφερα να κάνω χαρτιά γτ τον Αύγουστο του 24 ήμουν στρατό, όπως κ πολλά άλλα παιδιά που θέλουμε να μπούμε στην αστυνομία και δεν μας έχει δωθεί μέχρι στιγμής η ευκαιρία. Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω, αν κάποιος έχει εικόνα αν ανταποκρίθηκε κόσμος τώρα που τους κάλεσαν από τα τμηματα . Επίσης αν κάποιο παιδί τώρα που θα περάσει αθλήματα , έχει την ευγενή καλοσύνη να μας δώσει μια εικόνα αν θα παρουσιαστεί κόσμος κλπ, να δούμε και εμείς αν έχουμε ελπίδα για φέτος .  Να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία. 
Ευχαριστώ.

το γνωρίζεις οτι πριν 1 μηνα έγινε προκήρυξη για αστυνομικους στα αεροδρόμια;

Amfivios2000

Δημοσίευση από Amfivios2000 »

Καλησπέρα. Θεωρώ πως το πιο πάνω ερώτημα είναι ξεκάθαρο και αναφέρεται συγκεκριμένα στην προκυρηξη των ΕΦ της αστυνομίας και όχι για τους συνοριοφυλακες. Αν γνωρίζει παρακαλώ κάποιος κατι σχετικά .
Ευχαριστώ 
Mitsoss

Δημοσίευση από Mitsoss »

Καλησπέρα σας επειδή έχω ένα άγχος σχετικά με το ζάχαρο μου, είναι λόγος αποκλεισμού από τα υγειονομικά; Έχω λίγο ψηλότερες τιμες από το κανονικό. Θα εκτιμούσα μια απάντηση 
ευχαριστώ 
Επισκέπτης

Mitsoss έγραψε: Πέμ Ιαν 15, 2026 8:56 pm Καλησπέρα σας επειδή έχω ένα άγχος σχετικά με το ζάχαρο μου, είναι λόγος αποκλεισμού από τα υγειονομικά; Έχω λίγο ψηλότερες τιμες από το κανονικό. Θα εκτιμούσα μια απάντηση 
ευχαριστώ 

Κάνε εσύ κανονικά τις διαδικασίες που σου ζήτησαν και πρέπει και ελα κανονικά στις πκε τις ημερομηνίες που σου έδωσαν
μην το αφήσεις!!!
Καλή επιτυχία 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες