Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:17 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 2:21 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:37 pm

Δυστυχώς όχι αγόρι μου. Με τα δεδομένα που σου αναφέρω δεν υπάρχει ελπίδα και ειδικά στη θέση που είσαι εσύ. Και ειδικά για εργάτης ούτε λόγος. Σχετικά με το μόνιμο και την ΕΜΟΔΕ που λες δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Ο καθένας ζυγίζει και αποφασίζει για τους δικούς του λόγους. 

Προφανώς εποχικος οποίος μπαίνει θέλει να γίνει μόνιμος είναι ανόητο να θέλεις εποχικος.  Δηλαδή θες να βγάζεις 9 χιλιάδες ευρώ σαν εποχικος το χρόνο(πριν έβγαζες 7 όταν ηταν 6 μηνο) κ όχι 15 ,16 εμοδε κ κάθε χρόνο γιατρούς και κάθε πέντε χρόνια προκήρυξη για εποχικους (αυτό αφού έγινε τωρα δε αλλάζει) είσαι παλαβός.  Α! Εποχικος είσαι μόνο περίπλοκο στο ήλιο επίσης και ένα ρεπό το μήνα.  Οποίος του αρέσει αύτο και δεν θέλει εμοδε τι να πω είναι άξιος της μοίρας του. Εμοδε που είμαι στο λέω χύμα κοροϊδεύουμε τόν κόσμο.  Εποχικους τους κοροϊδεύει το σώμα και αυτοί κάθονται δυστυχώς.  Μπείτε Εμοδε άν μπορείτε και αφήστε τα εποχιλικια γιατί άλλοι που είναι άνω τόν 35 και θά κάτσουν για πάντα εποχικοί και στά 5 χρόνια θά τους διώχνουν θά σάς βρίζουν και θά έχουν και δίκιο.  Ήμουν τυχερός και μπήκα εμοδε! εποχικος δεν γυρνούσα ούτε με όπλο στο κεφάλι. Λυπάμαι τους συναδέλφους που θά μείνουν εποχικοί η απόλυτη εκμετάλλευση εμοδε είσαι άρχοντας με Α κεφάλαιο. 

Πολύ σωστά τα λες. Μόνο που δεν κατάλαβες ή προσπέρασες την ουσία αυτών που γράφω. Και ΞΑΝΑΛΕΩ. Αυτοί που δεν θέλουν ή το σκέφτονται αν θα πάνε ΕΜΟΔΕ, έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις ή πολύ απλά θέλουν να παραμείνουν στον τόπο τους, μέχρι εξαντλήσεως του ηλικιακού των εποχικών, διότι το μέλλον κανείς δε μπορεί να το προβλέψει με τους εποχικούς. Δε γουστάρει ο άλλος που υπηρετεί στην Αιτωλοακαρνανία ξαφνικά να βρεθεί στην Καβάλα. Δικαίωμα του καθενός είναι να τα βάλει κάτω και να αποφασίσει - ορίσει ο ίδιος το μέλλον του. 

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες, Εάν έχεις οικογένεια και είσαι από την κεντρική Ελλάδα είναι μεγάλη απόφαση να πας στις νέες εμοδε που είναι στα Χανιά και στην καβάλα …Εδώ εγώ που είμαι επιτυχόντας χωρίς οικογένεια και υποχρεώσεις το σκέφτομαι ακόμα… 

Piros1

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Piros1 »

Λόγω οικογένειας και υποχρεώσεων κλπ είναι δύσκολο να μετακινηθεί κάποιος αλλά τα αγαθά κοποις κτώνται.Οταν κάποιος εχει θέληση όλα τα κανονίζει.Δε βλέπετε και τους αναπληρωτες εκπαιδευτικούς που τρέχουν από εδώ και από εκεί οι περισσότεροι; Οπότε γιατι να μην τρέξει κάποιος αντίστοιχα για ΕΜΟΔΕ; 
Αρα οπως το σκέφτεται ο καθένας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 9 επισκέπτες