Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 27, 2026 4:52 pm Κάλεσαν μέχρι 1250 άτομα από α κατηγορία και δε μπορώ να καταλάβω πως έφτασε τόσο κάτω 

Καλησπέρα σε όλους καλή επιτυχία εγώ είμαι από Χανιά Κρήτης και είμαι κοντά στα 1250 και δεν μας έχουν καλέσει οπότε δεν νομίζω να ισχύει αυτό να έχουν φτάσει τόσο κάτω ας ελπίσουμε ότι θα φτάσουν καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα 

Επισκέπτης

Σε αυτούς που περάσαμε δεν μας έδωσαν κάποιο χαρτί ικανότητας, άρα μας έχουν καταγεγραμμένους ότι περάσαμε μέσα από το τσιπάκι με το νούμερο μας ; 
dimitrisk2002
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δημοσίευση από dimitrisk2002 »

Παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση, γιατί ο αστυνομικός που μου έδωσε την καρτέλα δεν μου το διευκρίνησε όταν τον ρώτησα. Επειδή δεν βρίσκω όλες τις κλινικές σε ένα νοσοκομείο (στο ΚΑΤ στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει ψυχιατρικό τμήμα), μπορώ να κάνω εξετάσεις και σε νοσοκομείο, αλλά και σε ιδιωτικό διαγνωστικό ή γιατρό; Χαζή ερώτηση, το ξέρω, αλλά θα πάω αύριο για ακτινογραφία θώρακος στο ΚΑΤ. 
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Vit13 »

Να βγάλει άλλη προκήρυξη δύσκολο... Να καλέσει από αυτήν ίσως ...
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

dimitrisk2002 έγραψε: Δευ Σεπ 28, 2026 7:50 pm Παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση, γιατί ο αστυνομικός που μου έδωσε την καρτέλα δεν μου το διευκρίνησε όταν τον ρώτησα. Επειδή δεν βρίσκω όλες τις κλινικές σε ένα νοσοκομείο (στο ΚΑΤ στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει ψυχιατρικό τμήμα), μπορώ να κάνω εξετάσεις και σε νοσοκομείο, αλλά και σε ιδιωτικό διαγνωστικό ή γιατρό; Χαζή ερώτηση, το ξέρω, αλλά θα πάω αύριο για ακτινογραφία θώρακος στο ΚΑΤ. 

Ναι κανονικότατα. Απλά στις ειδικότητες που θα πας στο δημόσιο πέρα από την υπογραφή, να σου προσθέσουν και άλλη μια εκεί που λέει ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ. Που ζητάει το γνήσιο υπογραφών συν τη στρογγυλή σφραγίδα το νοσοκομείου. Στα υπόλοιπα που θα πας σε ιδιώτη απλά υπογραφή στο αντίστοιχο πεδίο. Για εμένα, κάνε μέσα σε μια μέρα τις εξετάσεις που είναι για δημόσιο να πάρεις τις υπογραφές και πήγαινε ότι σ έχει μείνει μετά σε ιδιώτη για την απλή υπογραφή. 

Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Vit13 έγραψε: Δευ Σεπ 28, 2026 8:32 pm Να βγάλει άλλη προκήρυξη δύσκολο... Να καλέσει από αυτήν ίσως ...

Ακόμα δε σε κάλεσαν εσένα; 
Εαν εξαντληθεί ο πίνακας και δεν έχουν άτομα τι θα κάνουν; Θα καλούν τους ίδιους; 
ή θα σε ξανακαλέσουν εσένα σε περίπτωση που κοπείς; 
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. 
Επισκέπτης

ΑΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 28, 2026 6:28 pm Σε αυτούς που περάσαμε δεν μας έδωσαν κάποιο χαρτί ικανότητας, άρα μας έχουν καταγεγραμμένους ότι περάσαμε μέσα από το τσιπάκι με το νούμερο μας ; 

Αυτό δεν το γνωρίζω δυστυχώς , αν το ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει 
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Vit13 »

Παράκληση να μας πει κάποιος που ακριβώς βλέπει τις ανακοινώσεις της ελας για τα πκε ; Που αναρτώνται;
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 9:20 am Παράκληση να μας πει κάποιος που ακριβώς βλέπει τις ανακοινώσεις της ελας για τα πκε ; Που αναρτώνται;

Στο σάιτ της αστυνομίας , μπαίνεις στην προκήρυξη μέσα και σου λέει «πρόγραμμα ΠΚΕ «

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Vit13 έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 9:20 am Παράκληση να μας πει κάποιος που ακριβώς βλέπει τις ανακοινώσεις της ελας για τα πκε ; Που αναρτώνται;

Θα ελέγχεις τακτικά ΕΔΩ 
Rapths

Δημοσίευση από Rapths »

Στην Πυροσβεστική σήμερα δεν είχε τσιπακι πάντως 
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Vit13 »

Παιδιά για τατουάζ κόβουν καθόλου ;

Επισκέπτης

Rapths έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 12:31 pm Στην Πυροσβεστική σήμερα δεν είχε τσιπακι πάντως 

στην Πυροσβεστική δεν έχει τσιπακι διότι τους κόβανε πάντα όσους ήταν πάνω από το όριο όχι σαν την αστυνομία που δεν κόβανε κανένα 
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα!
Καλή αρχή στους επιτυχόντες, καλή επιτυχία στην 2η σειρά των υποψηφίων ΠΚΕ και καλή δύναμη στους υπόλοιπους. Δοθέντος ότι έχω να παρακολουθήσω καιρό το φόρουμ θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση για λογαριασμό ενός φίλου σε όσους γνωρίζουν -μετά βεβαιότητος-.
Υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει κανείς καρτέλα Υγειονομικών από την σειρά 1208 για Α' και 250 κ έπειτα για Β' Κατηγορία;;
Πρώτα σε καλούν από το οικείο ΑΤ για παραλαβή της καρτέλας και μετά ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ το νέο (3ο) πρόγραμμα ΠΚΕ; 
Σας ευχαριστώ πολύ! 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 2:22 pm Παιδιά καλησπέρα!
Καλή αρχή στους επιτυχόντες, καλή επιτυχία στην 2η σειρά των υποψηφίων ΠΚΕ και καλή δύναμη στους υπόλοιπους. Δοθέντος ότι έχω να παρακολουθήσω καιρό το φόρουμ θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση για λογαριασμό ενός φίλου σε όσους γνωρίζουν -μετά βεβαιότητος-.
Υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει κανείς καρτέλα Υγειονομικών από την σειρά 1208 για Α' και 250 κ έπειτα για Β' Κατηγορία;;
Πρώτα σε καλούν από το οικείο ΑΤ για παραλαβή της καρτέλας και μετά ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ το νέο (3ο) πρόγραμμα ΠΚΕ; 
Σας ευχαριστώ πολύ! 

Διόρθωση: *1250+ για Α και 250+ για Β'
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 13 επισκέπτες