Άσε τι κάνω εγώ και που δουλεύω.Sicario έγραψε: Τετ Απρ 26, 2023 4:49 pm Λες γεμισαμε γιωταδες με ειδικες δυναμεις και φορτηγατζηδες. Οι μαχιμοι ποοιοι ειναι δηλαδη; Εσυ τι προσοντα εχεις και τι κριτηρια προτεινεις; Δε θες ουτε ειδικες δυναμεις, ουτε πτυχια! Να βαλει γραπτα και προφορικα; Εκει ειναι που θα μπουν βυσματα!
Κραζεις αλλα δε βλεπω να εχεις μπει σε καποια προκηρυξη αρα δεν εχεις κανενα προσον, ουτε φορτηγα αλλα ουτε και πτυχια αει-τει, ειδαλλως θα ειχες μπει οππι αν ειχες πτυχιο!
Θέλει lifting η προκήρυξη, να δίνει μόρια σε επίλεκτα σώματα αλλά σαφέστατα λιγότερα.
Δεν χρειάζεται να μοριοδοτείται το φορτηγό, το 95% δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε πρόκειται.
Πήγαιναν όλοι Ειδικές Δυνάμεις έδιναν λεφτά για διπλώματα οδήγησης και έμπαιναν μέσα, εσύ θεωρείς ότι αυτή είναι η συνταγή για να πετύχει ένας θεσμός;
Μη βλέπουμε τα πράγματα όπως μας βολεύει ο πισινό μας.
Ούτε να δίνει 10 μόρια σε πτυχία ΑΕΙ/ΤΕΙ, το παν είναι να βρεθεί μια ισορροπία.
Μίλησε μου τώρα για μάχιμους και για τα δικά μου προσόντα... Γιατί είσαι εκτός σώματος και δεν μπορείς να συγκρίνεις ούτε την απόδοση κάποιων ούτε να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά.
Όποιος θέλει το καλό της αστυνομίας θα πρέπει να κάνει φορματ στον θεσμό και να θέσει νέα κριτήρια πρόσληψης, μεταθέσεων, τοποθετήσεων κτλπ.
Και δεν έγραψα πουθενά για γραπτά, αν δεν μπορείς να συζητήσεις και είσαι κολλημένος στην δικιά σου λογική μην απαντάς καθόλου.