Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loski

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Loski »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 19, 2026 6:42 pm Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μπουμε 2 Ιουνη μετα του αγιου πνευματος απο πληροφοριες που εχω κατα 90%  :ugeek:

Φίλε πάντως πιο πολύ για 27 28 29 ακούγεται μέσα 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για αυτον τον μήνα ή τον άλλο
dac

Δημοσίευση από dac »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 9:57 am Για αυτον τον μήνα ή τον άλλο

για αυτον τον μηνα ρ
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

29 θα πάμε τα φύλλα πορείας θα μας διωξουν και θα ξαναπάμε κατά τις 2/6
Επισκέπτης

Lagos έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 1:22 pm 29 θα πάμε τα φύλλα πορείας θα μας διωξουν και θα ξαναπάμε κατά τις 2/6

Ποσο σιγουρο το εχεις ?
Γενικα εισαι εμπιστος λαγος αλλα ειναι σιγουρο?
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Προς το παρόν δεν διασταυρώνεται 
Επισκέπτης

Στην Κομοτηνή ακούγεται για πιο μπροστά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 3:15 pm Στην Κομοτηνή ακούγεται για πιο μπροστά 

Ναι λογικα αυριο φυγαμε κιολας ουτε βρακι δεν θα προλαβουμε να βαλουμε στο σακο :lol:
  :lol:

55555555

Δημοσίευση από 55555555 »

Πρώτα να βγουν οι πίνακες και μετά ας φύγουμε και καλοκαιρι
Επισκέπτης

Δεν ξέρω γιατί σας φαίνεται απίθανο. Δικός μου γνωστός ειδικός φρουρός σε προηγούμενη προκήρυξη , τον κάλεσαν για υπογραφή στο τμήμα και του έδωσαν φύλλο πορείας και την επόμενη μέρα έπρεπε να φύγει για Κομοτηνή. 
Ο μόνος λόγος που μας δίνεται λίγος χρόνος είναι για να φτιαχτεί ο πίνακας. Αν βγει μέχρι την παρασκευή, δεν είναι καθόλου απίθανο αρχή της εβδομάδας να είμαστε πάνω.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 3:45 pm Δεν ξέρω γιατί σας φαίνεται απίθανο. Δικός μου γνωστός ειδικός φρουρός σε προηγούμενη προκήρυξη , τον κάλεσαν για υπογραφή στο τμήμα και του έδωσαν φύλλο πορείας και την επόμενη μέρα έπρεπε να φύγει για Κομοτηνή. 
Ο μόνος λόγος που μας δίνεται λίγος χρόνος είναι για να φτιαχτεί ο πίνακας. Αν βγει μέχρι την παρασκευή, δεν είναι καθόλου απίθανο αρχή της εβδομάδας να είμαστε πάνω.

Καλησπέρα , και δικος μου φιλος απο περυσι στην προκηρυξη των ΕΦ τον καλεσαν μολις βγηκαν οι πινακες και σε δυο μερες εφυγε για εκπαίδευση. Οπότε λογικά στα κοντά . 
Takegawa56x58

Δημοσίευση από Takegawa56x58 »

Lagos έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 1:22 pm 29 θα πάμε τα φύλλα πορείας θα μας διωξουν και θα ξαναπάμε κατά τις 2/6

Κάτσε δλδ 29 είμαστε πάνω πχ. Και επειδή πέφτουν αργίες μας λένε πατε οπου θέλετε 2του μήνα πάλι εδώ ραντεβού; Και που υποτίθεται ότι πρέπει να περάσουμε αυτές τις 3 4 μέρες; Ξενοδοχείο πάλι φίλους κλπ;

Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Έχει ακουστεί αυτό μπορεί να είναι λάθος...αλλά όχι ότι δεν μπορεί για αυτός θα μετράει το 29 δύο μήνες πάει 29 Ιουλίου λίγο από δω λίγο από κει λιγότερες μέρες λιγότερα έξοδα φαγητά κλπ για το κονδύλιο.
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Σε βγάζει μετά 24ιουλιου  38 μέρες μέσα για φαγητά κλπ..
Επισκέπτης

Κάτσε ρε μάστορα μην τρομοκρατείς τον κόσμο. Και εμείς που μπήκαμε πριν λίγους μήνες ως ειδικοί φρουροί μας δώσανε 10 μέρες αφότου πήραμε το φύλο πορείας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες