Φίλε πάντως πιο πολύ για 27 28 29 ακούγεται μέσα
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Lagos
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
29 θα πάμε τα φύλλα πορείας θα μας διωξουν και θα ξαναπάμε κατά τις 2/6
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
55555555
Πρώτα να βγουν οι πίνακες και μετά ας φύγουμε και καλοκαιρι
-
Επισκέπτης
Δεν ξέρω γιατί σας φαίνεται απίθανο. Δικός μου γνωστός ειδικός φρουρός σε προηγούμενη προκήρυξη , τον κάλεσαν για υπογραφή στο τμήμα και του έδωσαν φύλλο πορείας και την επόμενη μέρα έπρεπε να φύγει για Κομοτηνή.
Ο μόνος λόγος που μας δίνεται λίγος χρόνος είναι για να φτιαχτεί ο πίνακας. Αν βγει μέχρι την παρασκευή, δεν είναι καθόλου απίθανο αρχή της εβδομάδας να είμαστε πάνω.
Ο μόνος λόγος που μας δίνεται λίγος χρόνος είναι για να φτιαχτεί ο πίνακας. Αν βγει μέχρι την παρασκευή, δεν είναι καθόλου απίθανο αρχή της εβδομάδας να είμαστε πάνω.
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα , και δικος μου φιλος απο περυσι στην προκηρυξη των ΕΦ τον καλεσαν μολις βγηκαν οι πινακες και σε δυο μερες εφυγε για εκπαίδευση. Οπότε λογικά στα κοντά .Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 3:45 pm Δεν ξέρω γιατί σας φαίνεται απίθανο. Δικός μου γνωστός ειδικός φρουρός σε προηγούμενη προκήρυξη , τον κάλεσαν για υπογραφή στο τμήμα και του έδωσαν φύλλο πορείας και την επόμενη μέρα έπρεπε να φύγει για Κομοτηνή.
-
Takegawa56x58
Κάτσε δλδ 29 είμαστε πάνω πχ. Και επειδή πέφτουν αργίες μας λένε πατε οπου θέλετε 2του μήνα πάλι εδώ ραντεβού; Και που υποτίθεται ότι πρέπει να περάσουμε αυτές τις 3 4 μέρες; Ξενοδοχείο πάλι φίλους κλπ;
-
Lagos
Έχει ακουστεί αυτό μπορεί να είναι λάθος...αλλά όχι ότι δεν μπορεί για αυτός θα μετράει το 29 δύο μήνες πάει 29 Ιουλίου λίγο από δω λίγο από κει λιγότερες μέρες λιγότερα έξοδα φαγητά κλπ για το κονδύλιο.
-
Lagos
Σε βγάζει μετά 24ιουλιου 38 μέρες μέσα για φαγητά κλπ..
-
Επισκέπτης
Κάτσε ρε μάστορα μην τρομοκρατείς τον κόσμο. Και εμείς που μπήκαμε πριν λίγους μήνες ως ειδικοί φρουροί μας δώσανε 10 μέρες αφότου πήραμε το φύλο πορείας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες