Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Πολύ αισιόδοξο αυτό που λέσ Αλλά Εγώ από γνωστούς μου ειδικούς φρουρούς γνωσριζω πως είναι 380€ το μήνα στην σχολή και μετά είναι 380€ συν τα πενθήμερα και νυχτερινά για ακόμα δύο μήνες. Οταν σταματήσει η πρακτική πάλι υπάρχουν πάρα πολλές κρατήσεις οπότε και τότε ο μισθός θα είναι τσεκουρωμένος. Σύνολο μετά από 6 μήνες αφού μπούμε στην σχολή θα λάβουμε κανονικό μισθό και θα καταλάβουμε περίπου που θα ανέρχεται κάθε μήνα.
-
ieroloxitis11
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κατάταξης/έναρξης εκπαίδευσης για τους 500 Συνοριακούς Φύλακες των αερολιμένων.Όμως, από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται ότι η διαδικασία εκπαίδευσης οργανώνεται ήδη στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, όπου θα λειτουργήσει το Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων. Επίσης:

- τον Απρίλιο 2026 βγήκαν οι προκηρύξεις για το διδακτικό προσωπικό της εκπαίδευσης,
- και τον Μάιο 2026 έγιναν προσλήψεις βοηθητικού προσωπικού για τις ανάγκες της εκπαίδευσης στην Κομοτηνή.
-
Lagos
Δύο μήνες σχολή και δύο μήνες πρακτική στις υπηρεσίες......αυτό βγήκε οι πρόσληψη εκπαιδευτών κ βοηθητικού προσωπικού είναι για δύο μήνες οπότε εννοείται ότι σχολή δύο μηνες
-
Επισκέπτης
Είναι για έως και δύο μήνες! Υπάρχει περίπτωση να είναι κάνα σαρανταήμερο όπως έχει γίνει και με παλιότερες σειρές συνοριοφυλάκων. Επισης δε θέλω να σας αγχώσω αλλά η εκπαίδευση δε θα ξεκινήσει απλά τους επόμενους μήνες αλλά τις επόμενες μέρες.
μόλις βγει ο πίνακας η φάση θα είναι όπου φύγει φύγει.
μπορει 22 να πάρεις φύλλο πορείας και να σου λέει πως παρουσιάζεσαι δυο μέρες μετά.
μπορει 22 να πάρεις φύλλο πορείας και να σου λέει πως παρουσιάζεσαι δυο μέρες μετά.
-
nikow
μακαρι να γινει οσο πιο συντομα γινεται αν και στο τμημα της καθε περιοχης δεν εχουν ιδεα
-
Epis
Καλησπέρα! Είχε συμμετοχή σήμερα στα επαναληπτικά? Και αν ξέρει κάποιος κάτι για πίνακες ας απαντήσει ευχαριστώ
-
Επισκέπτης
Σημερα νομιζω τελειωσανε ολοι στα ΠΚΕ ετσι?
Αν ισχυει τοτε σε 5-7 μερες θα βγουν τελικοι πινακες και μετα αναμενουμε τηλεφωνα για ορκωμοσιες φυλλα πορειας κλπ....μακαρι να ειναι γρηγορη η διαδικασια
Αν ισχυει τοτε σε 5-7 μερες θα βγουν τελικοι πινακες και μετα αναμενουμε τηλεφωνα για ορκωμοσιες φυλλα πορειας κλπ....μακαρι να ειναι γρηγορη η διαδικασια
-
Billysio
Αλάνια δεν τελείωσαν σήμερα τα πκε αν δείτε μέσα το ΦΕΚ λεει!18/19 και αύριο δίνουν αθλητικά !
-
555555555
Αύριο τελειώνουνε μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε τηλ λογικά
-
Επισκέπτης
Ξέρει κανείς πόσο θα είναι η πρακτική μετά? Το γράφει πουθενά?Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 8:33 pm Είναι για έως και δύο μήνες! Υπάρχει περίπτωση να είναι κάνα σαρανταήμερο όπως έχει γίνει και με παλιότερες σειρές συνοριοφυλάκων. Επισης δε θέλω να σας αγχώσω αλλά η εκπαίδευση δε θα ξεκινήσει απλά τους επόμενους μήνες αλλά τις επόμενες μέρες.
-
Ekedroforos4Stadio
Παιδιά όλα καλά θα πάνε σύντομα θα βγουν μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε σίγουρα κάποιο νέο! Μη πω και φύλο πορείας! Λίγο υπομονή ακόμα ξέρω πολύ καλά πόσο ανυπομονησία έχουμε όλοι! Κάθε μέρα στα φόρουμ και στα sites
-
Επισκέπτης
Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μπουμε 2 Ιουνη μετα του αγιου πνευματος απο πληροφοριες που εχω κατα 90% :ugeek:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες