Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά τι έγινε, ακόμα δεν βγήκαν;
Επισκέπτης

Ισότητα υπάρχει όταν συγκρίνουμε όμοιες καταστάσεις και πράγματα . Ο λόγος που έκρινε το στε το όριο ύψους αντισυνταγματικο πχ ήταν γιατί άνδρες και γυναίκες δεν έχουν το ίδιο ύψος . Δεν γίνεται στα τεφαα να μου έχουν αλλά όρια οι γυναίκες κι άλλα οι άνδρες και στα σώματα ασφαλείας όχι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 5:46 pm Ρε παιδιά τι έγινε, ακόμα δεν βγήκαν;

Ίσως τα έστειλαν στο αρχηγείο και συνήθως το αρχηγείο τα δημοσιεύει την επόμενη. Έτσι και αλλιώς θα μας πάρουν τηλέφωνο για να πάρουμε τις καρτέλες δεν καταλαβαίνω γιατί είστε τόσο ανυπόμονοι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 5:53 pm Ισότητα υπάρχει όταν συγκρίνουμε όμοιες καταστάσεις και πράγματα . Ο λόγος που έκρινε το στε το όριο ύψους αντισυνταγματικο πχ ήταν γιατί άνδρες και γυναίκες δεν έχουν το ίδιο ύψος . Δεν γίνεται στα τεφαα να μου έχουν αλλά όρια οι γυναίκες κι άλλα οι άνδρες και στα σώματα ασφαλείας όχι 

Εδώ μπερδεύεσαι αλλά ζητάει η αστυνομία από ένα υπάλληλο της άλλα το τεφα από έναν φοιτητή της . Δεν μπορείς να γίνεις γυμναστής χωρίς ποτέ σαν παιδί να έχεις ασχοληθεί με το αθλητισμό ενώ αστυνομικός είναι απλά ένα κριτήριο ώστε με κάποιο τρόπο να διαχωρίσει τον κόσμο για τις ανάγκες που έχει το σώμα (λέμε τώρα ). Ενας  φοιτητής κάποια στιγμή θα επιλέξει ειδικότητα άθλημα κλπ κλπ δεν μπορεί να είναι εντελώς άσχετος με τον αθλητισμό. Επίσης ωφελείστε στο ότι σχεδόν όλες μπαίνουν σε γραφείο. Πάρε παράδειγμα από Δίας πόσες γυναίκες θα επιλέξουν να είναι πάνω σε μια μηχανή ; Ελάχιστες . Οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα και επίσης να ζητάς ελαστικότητα όταν ήδη την έχεις . Απλά σήκωσε τον κωλο σου από τον καναπέ και αθλήσου . Άμα πας σε ένα γήπεδο για προπόνηση θα καταλάβεις ότι πολλές γυναίκες αθλούνται και είναι πολύ καλύτερες από τους άντρες και εννοείται μπράβο τους. Απλά οι περισσότερες δεν θέλετε να κουραστείτε αυτό είναι το θέμα σας . Είναι αδύνατον με 2-3 προπονήσεις να απαιτείς να περνάς τα όρια όταν ποτέ σου δεν έχεις πάει να τρέξεις . Θέμα πειθαρχίας είναι όλα .
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 7:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 5:46 pm Ρε παιδιά τι έγινε, ακόμα δεν βγήκαν;

Ίσως τα έστειλαν στο αρχηγείο και συνήθως το αρχηγείο τα δημοσιεύει την επόμενη. Έτσι και αλλιώς θα μας πάρουν τηλέφωνο για να πάρουμε τις καρτέλες δεν καταλαβαίνω γιατί είστε τόσο ανυπόμονοι 

Εάν δεν κάνω λάθος φίλε νομίζω μέσα στο ΦΕΚ γράφει ότι με δική μας ευθύνη ενημερωνόμαστε και ότι δεν ενημερώνουν από το τμήμα . Τώρα ίσως άμα έχει λίγους υποψήφιους ένα τμήμα ίσως ενημερώσει με πρωτοβουλία κάποιου αστυνομικού . Για σιγουριά ρίξε μια ματιά στο ΦΕΚ γιατί εγώ αυτήν την εντύπωση έχω 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 7:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 7:14 pm

Εάν δεν κάνω λάθος φίλε νομίζω μέσα στο ΦΕΚ γράφει ότι με δική μας ευθύνη ενημερωνόμαστε και ότι δεν ενημερώνουν από το τμήμα . Τώρα ίσως άμα έχει λίγους υποψήφιους ένα τμήμα ίσως ενημερώσει με πρωτοβουλία κάποιου αστυνομικού . Για σιγουριά ρίξε μια ματιά στο ΦΕΚ γιατί εγώ αυτήν την εντύπωση έχω 

Καλά τα λες απλά πρέπει να σου δώσει την υγειονομική καρτέλα το τμήμα για να περάσεις γιατρούς. Έπειτα το να πας για εξετάσεις εννοώ συνέντευξη και αθλήματα είναι με δική σου ευθύνη και δεν έχει καμία ευθύνη να σε ενημερώσει το τμήμα για αυτό 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 12:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 11:07 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 3:05 am
Δεν εμφανίζεται καθόλου 

Γράψε στον τοίχο της ομαδικής του φβ ότι θέλω να με βάλετε στην συνομιλία και θα σού στείλω πρόσκληση εγώ. Πάντως αν είσαι μέλος κανονικά αν πας στις κοινότητες θα έπρεπε να σου εμφανίζει την ομαδική στο μεσεντζερ.

Παντως ούτε εμένα μου εμφανίζει συνομιλία στο μεσς ενώ είμαι κανονικά στην ομάδα στο φβ 

Σε αυτήν την κοπέλα πού έχει κάνει το ποστ στον τοίχο και στην άλλη στα σχόλια έχω στείλει σε προσωπικό μήνυμα την ομαδική στο μεσεντζερ. Μπείτε και βάλτε και τους υπόλοιπους.

Επισκέπτης

Καλημέρα σας με πήρανε τηλέφωνο για την καρτέλα σήμερα να περάσω να την πάρω. Λογικά και τους υπόλοιπους θα σας καλέσουν σήμερα ή αύριο 
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισκέπτης

Αρα για τους γιατρούς πόσο χρόνο έχουμε ; 
Επισκέπτης

Και τα ΠΚΕ πότε θα ξεκινήσουν; Θα ξεκινήσουν τώρα ή προς μέσα Σεπτέμβρη ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 27, 2026 11:57 am Αρα για τους γιατρούς πόσο χρόνο έχουμε ; 

10 με 14 εργάσιμες 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 27, 2026 12:10 pm Και τα ΠΚΕ πότε θα ξεκινήσουν; Θα ξεκινήσουν τώρα ή προς μέσα Σεπτέμβρη ; 

15 με 20 Σεπτέμβρη 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 27, 2026 12:33 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 27, 2026 12:10 pm Και τα ΠΚΕ πότε θα ξεκινήσουν; Θα ξεκινήσουν τώρα ή προς μέσα Σεπτέμβρη ; 

15 με 20 Σεπτέμβρη 

Σίγουρα ; Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν τώρα ταυτόχρονα με τους γιατρούς ; 

Επισκέπτης

Πώς θα περάσετε ΠΚΕ χωρίς να έχετε περάσει γιατρούς πρώτα ; Ότι να ναι 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης