Σίγουρα πάει για νέα? Γιατί μου φαίνονται λίγα τα άτομα για να βγάλει νέα προκήρυξη. Ίσως πάρει από επιλαχόντες από τις προηγούμενες προκηρύξεις, γι'αυτό και ανέβαλαν τις δοκιμασίες από τις γυναίκες.
Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Επισκέπτης
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Επισκέπτης
400 και κατι ανέφερε στην ομιλία του εξ αυτών είπε 113 εξωτερικοι φρουροι.
Αν είπε ψεμματα ψεμματα σου λεω.
Αν είπε ψεμματα ψεμματα σου λεω.
-
Επισκέπτης
28 όριο ηλικίας θα βρούνε πολύ κόσμο για αυτό επιτέλους θα ξεκουμπιστουν να καθαρίσει η χώρα
-
Επισκέπτης
Σε όλα τα σωματα αυτο ειναι το όριο ηλικίας. Όσο και να μας χαλάει.
-
Επισκέπτης
-
Mannn
Παιδιά καλησπέρα έχει κάποιος εικόνα αν υπάρχει περίπτωση να καλέσουν από 9κ και άλλους?( Όχι για αθλήματα) (Για σχολείο....ΕΞ.ΦΡ )Κάπου διαβάζουμε ότι έκλεισε κάπου ότι θα φωνάξουν μερικούς ακόμα.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι παρόλο που έκλεισε πέρυσι με την πρόσκληση όλων των επιλαχόντων, έχουν μείνει αρκετοί επιτυχόντες που δεν τους πήραν και στο επόμενο διάστημα θα κάνουν αναπληρώσεις και κάλυψη νέων θέσεων από αυτούς. ΥΓ. Αν κάποιος δεν είναι σίγουρος μην απαντάει ότι θέλει.
-
Επισκέπτης
Έκλεισε αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα παίρνουν επιλαχόντες αν χρειαστεί. Στην εκπαίδευση που κάνουν τώρα υπάρχουν άτομα από την 6Κ18. Και νέα προκήρυξη να βγει δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να πάρουν άτομα από προηγούμενες προκηρύξεις. Επίσης επειδή πέρυσι τέτοιο καιρό πέρασα τα αθλήματα, στην συνέντευξη μας είπαν ότι θα προσληφθούν όλοι όσοι περάσουν με σειρά προτεραιότητας.
-
Επισκέπτης
Δηλαδή και νέα προκήρυξη να βγεί μέσο όπως λένε ειδικών φρουρών θα έχουμε πιθανότητες και πάλι από 9κ να μας καλέσουν??
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Παιδιά από την 9Κ τους έχουν καλέσει όλους. Απλά δεν έκαναν όλοι αποδοχή θέσης. Δε νομίζω ότι έμεινε άτομο το οποίο δε το έχουν καλέσει... Απλά το θέμα είναι ότι αποδέχτηκαν λίγοι. Είτε αυτοί είναι εσωτερικοί είτε εξωτερικοί. Μακάρι να πέφτω έξω και να βολευτειτε όλοι σας παιδιά
-
Επισκέπτης
Δεν είναι έτσι μάλλον πού τα λες φίλε μου. Εμένα δεν μου ήρθε κανένα email για να κάνω αποδοχή κάπου. όπως και σε άλλο άτομο που γνωρίζω το ίδιο λέει δεν τού έχει έρθει κάτι. Μόνο στα αθλήματα πού περάσαμε όσοι περάσαμε μας είπαν ότι λογικά θα πάρουν πολλούς από επιλαχών. Άλλη ενημέρωση δεν έχουμε λάβει για το μετά.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 04, 2026 6:49 pm Παιδιά από την 9Κ τους έχουν καλέσει όλους. Απλά δεν έκαναν όλοι αποδοχή θέσης. Δε νομίζω ότι έμεινε άτομο το οποίο δε το έχουν καλέσει... Απλά το θέμα είναι ότι αποδέχτηκαν λίγοι. Είτε αυτοί είναι εσωτερικοί είτε εξωτερικοί. Μακάρι να πέφτω έξω και να βολευτειτε όλοι σας παιδιά
-
Επισκέπτης
Τότε φίλε μου εύχομαι να σας πάρουν και σε εσάς να τελειώνετε!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 05, 2026 1:15 amΔεν είναι έτσι μάλλον πού τα λες φίλε μου. Εμένα δεν μου ήρθε κανένα email για να κάνω αποδοχή κάπου. όπως και σε άλλο άτομο που γνωρίζω το ίδιο λέει δεν τού έχει έρθει κάτι. Μόνο στα αθλήματα πού περάσαμε όσοι περάσαμε μας είπαν ότι λογικά θα πάρουν πολλούς από επιλαχών. Άλλη ενημέρωση δεν έχουμε λάβει για το μετά.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 04, 2026 6:49 pm Παιδιά από την 9Κ τους έχουν καλέσει όλους. Απλά δεν έκαναν όλοι αποδοχή θέσης. Δε νομίζω ότι έμεινε άτομο το οποίο δε το έχουν καλέσει... Απλά το θέμα είναι ότι αποδέχτηκαν λίγοι. Είτε αυτοί είναι εσωτερικοί είτε εξωτερικοί. Μακάρι να πέφτω έξω και να βολευτειτε όλοι σας παιδιά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες