Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Πότε λέτε να αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες για να ξεκινήσουμε την διαδικασία με την καρτέλα για τους γιατρούς?
-
Επισκέπτης
Εάν θέλουν οι ΠΚΕ να γίνουν πριν το Πάσχα, η λογική λέει ότι το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ανακοίνωση. Ώστε αρχές Απρίλη να ολοκληρωθούν οι ΠΚΕ και μετά το Πάσχα να μπούμε στην σχολή. Η δική μου λογική αυτό λέει, τώρα αυτοί μπορεί να έχουν άλλο προγραμματισμό.
-
Ni0Los
Παιδια έχει περασει αρκετος καιρος.. εγω λεω να αρχίσουμε να βαραμε τηλ και στην αστυνομία μπας κ πουν τιποτα και στο τηλ του ασεπΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 4:13 pm Εάν θέλουν οι ΠΚΕ να γίνουν πριν το Πάσχα, η λογική λέει ότι το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ανακοίνωση. Ώστε αρχές Απρίλη να ολοκληρωθούν οι ΠΚΕ και μετά το Πάσχα να μπούμε στην σχολή. Η δική μου λογική αυτό λέει, τώρα αυτοί μπορεί να έχουν άλλο προγραμματισμό.
-
Επισκέπτης
Ωραιος ..κανε την αρχη! και ενημερωσε μας νιλεNi0Los έγραψε: Πέμ Μαρ 05, 2026 10:20 amΠαιδια έχει περασει αρκετος καιρος.. εγω λεω να αρχίσουμε να βαραμε τηλ και στην αστυνομία μπας κ πουν τιποτα και στο τηλ του ασεπΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 4:13 pm Εάν θέλουν οι ΠΚΕ να γίνουν πριν το Πάσχα, η λογική λέει ότι το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ανακοίνωση. Ώστε αρχές Απρίλη να ολοκληρωθούν οι ΠΚΕ και μετά το Πάσχα να μπούμε στην σχολή. Η δική μου λογική αυτό λέει, τώρα αυτοί μπορεί να έχουν άλλο προγραμματισμό.
-
Επισκέπτης
Πού ακριβώς θα μπεις σχολή από τη στιγμή που η Τρίπολη είναι κατειλημμένη με ειδικούς φρουρούς?Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 4:13 pm Εάν θέλουν οι ΠΚΕ να γίνουν πριν το Πάσχα, η λογική λέει ότι το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ανακοίνωση. Ώστε αρχές Απρίλη να ολοκληρωθούν οι ΠΚΕ και μετά το Πάσχα να μπούμε στην σχολή. Η δική μου λογική αυτό λέει, τώρα αυτοί μπορεί να έχουν άλλο προγραμματισμό.
-
Επισκέπτης
Αν έχει κάποιος ενημέρωση ας στείλει ένα μήνυμα να μας ενημερώσει.
-
Επισκέπτης
ξερουμε παιδια τι ειδος ψυχοτεχνικα θα περασουμε στα ΠΚΕ επειδη διαβασα θα ειναι 2 ημερες
-
Επισκέπτης
Αρα εχεις τόσο σίγουρη πληροφορία ότι θα μας πάνε στην Τρίπολη;
Επίσης δεν σημαίνει πως την ημέρα που τελειώνουν τα αθλήματα μπαίνεις στην σχολή. Αρχικά οι ΠΚΕ κρατάνε περίπου 3 εβδομάδες και έπειτα Υπάρχει μια διαδικασία. Αν μεσολαβεί και το Πάσχα ολη η διαδικασία θα πάρει λίγες παραπάνω μέρες.
Μπορει να έχεις δίκιο και οι ΠΚΕ να γίνουν μετά το Πάσχα. Αυτό όμως σημαίνει πως το καλοκαίρι αντί να ενισχύουμε τα αεροδρόμια, θα είμαστε στη σχολή.
Επίσης δεν σημαίνει πως την ημέρα που τελειώνουν τα αθλήματα μπαίνεις στην σχολή. Αρχικά οι ΠΚΕ κρατάνε περίπου 3 εβδομάδες και έπειτα Υπάρχει μια διαδικασία. Αν μεσολαβεί και το Πάσχα ολη η διαδικασία θα πάρει λίγες παραπάνω μέρες.
Μπορει να έχεις δίκιο και οι ΠΚΕ να γίνουν μετά το Πάσχα. Αυτό όμως σημαίνει πως το καλοκαίρι αντί να ενισχύουμε τα αεροδρόμια, θα είμαστε στη σχολή.
-
Johndoe
Παιδια… μάλλον θα φάμε μεγαλη αναμονή… αμα δεν βγήκανε ακομα οι τελικοι στους οποίους οι προθεσμία ενστάσεων εληξε 14 φεβρουαριου μεχρι σημερα απο τον ασεπ έπρεπε να ειχε βγει αποτέλεσμα… καλη υπομονή παιδια
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους. Τι εννοείς φίλε μου μεγάλη αναμονή? Έχεις κάποια πληροφορία ή έτσι το συμπεραίνεις?
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Έχουμε κάποιο νεότερο?
-
Επισκέπτης
Καλη εβδομάδα. Δυστυχώς όχι, αν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση και αυτή την εβδομάδα τότε δύσκολα οι ΠΚΕ να ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα.
-
Επισκέπτης
θεωρω ειναι λιγο επιτηδες...Δεν γινεται τοσο πολυ 1 μηνα τωρα να βγουν τα οριστικα.Να ξερετε σιγουρα εχουν πει στον ασεπ να το καθυστερηση λιγο το θεμα πιθανων επειδη εχουν φορτο στο υπουργειο και μολις τα βγαλουν θα μας καλεσουν απ ευθειας για καρτελες γιατρων και ολα θα γινουν πολυ γρηγορα. Απλα ο ασεπ δεν τα δημοσιευει επιτηδες δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση
-
Επισκέπτης
Μα αυτό λέμε. Υπάρχει σίγουρα κάποιο πλάνο που μάλλον διαφέρει από αυτο που νομίζουμε εμείς.
ετσι και αλλιώς για τις ΠΚΕ 10 ημέρες πριν σε ενημερώνουν. Αυτό σημαίνει πως αν γνωρίζουν ότι θα ξεκινήσουν πχ στις 25/03, θα βγει ανακοίνωση στις 15/03.
ετσι και αλλιώς για τις ΠΚΕ 10 ημέρες πριν σε ενημερώνουν. Αυτό σημαίνει πως αν γνωρίζουν ότι θα ξεκινήσουν πχ στις 25/03, θα βγει ανακοίνωση στις 15/03.
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους. Με το που βγουν τα οριστικά αποτελέσματα πόσο χρόνος λέτε να δοθεί για να περάσουμε γιατρούς? Και μετά από πόσο καιρό θα ξεκινήσουν οι ΠΚΕ? Από ξέρω η σχολή στην Τρίπολη φιλοξενεί τους Ε.Φ. μέχρι τον Μάιο οπότε λογικά για Κομοτηνή το βλέπω ή αλλιώς για Τρίπολη πρέπει να τελειώσουν οι Ε.Φ και μετά να καλέσουν εμάς που πάει να πει θα περάσει αρκετός καιρός.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες