Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πότε θα γίνουν τα Πκε παιδιά ; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει στο περίπου; Είδα πριν κάτι μέρες έγιναν της Δικαστικής που είχε κάτι επιλαχόντες 
Makisdimakis

Δημοσίευση από Makisdimakis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:10 pm Πότε θα γίνουν τα Πκε παιδιά ; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει στο περίπου; Είδα πριν κάτι μέρες έγιναν της Δικαστικής που είχε κάτι επιλαχόντες 

Βγήκαν τώρα οι προσωρινοί και τα πκε λογικά θα διεξαχθούν από Σεπτέμβρη.
Δε θα γίνουν τώρα το καλοκαίρι.
Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Πιστεύετε θα παίρνει άτομα όπως έκανε το 24; Ή θα παγώσει τελείως ο πίνακας και όσοι μπήκαν μπήκαν; Συζήτηση να κάνουμε. Δηλαδή αξίζει η αναμονή; 
Επισκέπτης

Σίγουρα θα πάρουν και άλλους μετά από κάποιο καιρό αυτό είναι δεδομένο 
Επισκέπτης

Αρα Αύγουστο τα πκε το θεωρείται απίθανο ; 
Vit13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Vit13 »

Παιδιά άμα γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο όπως και ακούγεται ξεχαστε πκε 

Makisdimakis

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:07 pm Αρα Αύγουστο τα πκε το θεωρείται απίθανο ; 

Φίλε τι να σου πω; Εγώ ενημερώθηκα για Σεπτέμβρη από άτομο που είναι μέσα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι οι προσωρινοί βγήκαν τώρα και οι εξετάσεις από Σεπτέμβριο. Για αρχές Αυγούστου ωστόσο απίθανο πιστεύω. Πιο πιθανό είναι τέλος Αυγούστου εάν όχι Σεπτέμβριο. Όσον αφορά το παλικάρι που είπε για εκλογές, εκλογές θα έχουμε μετά από 6 μήνες. Απο Νοέμβριο και μετά. 

Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 6:10 pm Πότε θα γίνουν τα Πκε παιδιά ; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει στο περίπου; Είδα πριν κάτι μέρες έγιναν της Δικαστικής που είχε κάτι επιλαχόντες 

Η προκήρυξη της Δικαστικής, βγήκε το 2024 νομίζω η αρχική και μετά έκανε συμπληρωματικές. Καμία σχέση με την προκήρυξη ειδικών φρουρών. Αλλη διαδικασία και άλλη προκήρυξη. 

Επισκέπτης

Mariopl έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 7:48 pm

Η προκήρυξη της Δικαστικής, βγήκε το 2024 νομίζω η αρχική και μετά έκανε συμπληρωματικές. Καμία σχέση με την προκήρυξη ειδικών φρουρών. Αλλη διαδικασία και άλλη προκήρυξη. 

Ναι τον Απρίλιο πήρε συμπληρωματικά άτομα αλλα γιαυτο και προχώρησε πιο γρήγορα. Και εγώ για εμας τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη πιστεύω. 
Επισκέπτης

Παιδιά εγω ειμαι λιγο αδύνατος... (φυσιολογικο δμς) θα εχω θεμα;
Makisdimakis

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 9:50 pm Παιδιά εγω ειμαι λιγο αδύνατος... (φυσιολογικο δμς) θα εχω θεμα;

Οχι παιδί μου. 

Επισκέπτης

Παιδιά στο 1000ρι αν το κάνεις 4:25 σε κόβουνε ή είναι λίγο επιεικής γενικά ;;
Επισκέπτης

Και γενικά όποιος είναι ήδη μέσα ή έχει πάει σε επιτροπές και θέλει να βοηθήσει ας μας πει πως είναι τα πράγματα. Βοηθανε έστω και λίγο ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 6:44 pm Παιδιά στο 1000ρι αν το κάνεις 4:25 σε κόβουνε ή είναι λίγο επιεικής γενικά ;;

Μέχρι 4:30 καλά είσαι. Το πιο μετά είναι λίγο αβέβαιο αλλά εξαρτάται και από την επιτροπή 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες