Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

επειδή έχω μπερδευτεί με τόσα που γράφονται τελικά η πεθ θα είναι για οδηγοί ή γενικών καθηκόντων όπως οι μόνιμοι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 7:47 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 7:39 pm Στα ψυχομετρικα σήμερα έλεγαν ότι όλοι οδηγοί θα είναι. Αυτά τα κενά έχουν 

Δεν υπάρχει ειδικότητα οδηγός στο ΠΣ. Απλά όλοι  πρέπει να έχουν δίπλωμα πλέον. Όπως στο ΕΚΑΒ  όλοι οι διασώστες πρέπει να  οδηγούν. Θα είναι η ΠΓΚ το λέει ξεκάθαρα η προκήρυξη. 

στο ΕΚΑΒ όμως περνει 2 κατηγορίες  ,διασώστες απο ΙΕΚ και οδηγούς Γ κατηγορία 

Επισκέπτης

Γιατι μπερδεύεστε μόνο στην ΕΜΟΔΕ μπαίνεις και χωρίς επαγγελματικό δίπλωμα. Όλοι οι άλλοι είτε από σχολές είτε από ΠΕΘ υποχρεωτικά είναι και οδηγοί. Αυτά ισχύουν τώρα για ΓΚ. Η πόρτα των ΠΠΥ έκλεισε! Στο τέλος της επταετίας εάν ζητάνε δηλώνετε και για ειδικών καθηκόντων.
Επισκέπτης

Τόσο καιρό γράφετε έχω τόσα μόρια θα περάσω; Πέρασα έχω αυτή την σειρά ! Είμαι σε αυτή την σειρά επιλαχόν κλπ.Πάρτε χαμπάρι η σειρά δεν παίζει ρόλο το εάν εχεις κάνει άριστη προετοιμασία μετράει δηλαδή παράδειγμα να κάνεις τουλάχιστο 7 έως 8 έλξεις αυστηρές για παν ενδεχόμενο χόρια τα άλλα αθλήματα και δεύτερον να ξέρεις και να οδηγάς. Ήδη κοντεύει στον 300 υποψήφιο. Ο καθένας παίρνει και ένα τηλέφωνο στον (γνωστό) του και του λέει εντάξει θα το κανονίσω και πάει κάτω για τουρισμό! Αυτοί που θα μπουν από το παράθυρο ούτε είδηση δεν θα τους πάρετε! Ούτε καν θα τους δείτε παρά μόνο στην σχολή μέσα! Αν είναι μέσα στους πρώτους στα μόρια είναι καλά για τους υπόλοιπους εάν όμως είναι πολύ πίσω τότε θα κόβουν (αυστηρά) στα αθλήματα .....  μεχρι να τους φτάσουν. Η λύση είναι σκληρή προετοιμασία ένα τρίμηνο τουλάχιστον πριν! 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 13, 2025 7:35 pm Τόσο καιρό γράφετε έχω τόσα μόρια θα περάσω; Πέρασα έχω αυτή την σειρά ! Είμαι σε αυτή την σειρά επιλαχόν κλπ.Πάρτε χαμπάρι η σειρά δεν παίζει ρόλο το εάν εχεις κάνει άριστη προετοιμασία μετράει δηλαδή παράδειγμα να κάνεις τουλάχιστο 7 έως 8 έλξεις αυστηρές για παν ενδεχόμενο χόρια τα άλλα αθλήματα και δεύτερον να ξέρεις και να οδηγάς. Ήδη κοντεύει στον 300 υποψήφιο. Ο καθένας παίρνει και ένα τηλέφωνο στον (γνωστό) του και του λέει εντάξει θα το κανονίσω και πάει κάτω για τουρισμό! Αυτοί που θα μπουν από το παράθυρο ούτε είδηση δεν θα τους πάρετε! Ούτε καν θα τους δείτε παρά μόνο στην σχολή μέσα! Αν είναι μέσα στους πρώτους στα μόρια είναι καλά για τους υπόλοιπους εάν όμως είναι πολύ πίσω τότε θα κόβουν (αυστηρά) στα αθλήματα .....  μεχρι να τους φτάσουν. Η λύση είναι σκληρή προετοιμασία ένα τρίμηνο τουλάχιστον πριν! 

όλοι μπορούνε να βάζουνε βύσμα το θέμα είναι τι άκρες έχει και αν θέλει να βοηθήσει 
Επισκέπτης

ρε παιδιά αρχικά και να έχει κάποιος βύσμα ώστε να τον βοηθήσουν να φτάσει η σειρά του θα πρέπει να έχει κάποιο οικογενειακό υπόβαθρο στο σώμα η να έχει κάποιο πολύ κοντινό του πολιτικό αν και αυτό δεν είναι πολύ σίγουρο πλέον η διαδικασία είναι ποίο αξιοκρατική από ότι παλαιότερα αμα έχει κάποιος τα μόρια και μπορεί να περάσει τα αθλήματα δεν έχει να φοβάται τίποτα κανένας δεν μπορεί να του κλέψει την θέση τώρα για τον αν είναι σωστό αυτό που γίνεται με τα αθλήματα και ιδικά με της έλξης εγώ θεωρώ πως σωστά έπραξε η επιτροπή διότι μην ξεχνάμε ότι η Πυροσβεστική είναι σώμα ασφαλείας δεν μπορεί να υπηρετεί ο οποιοσδήποτε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 13, 2025 9:11 pm ρε παιδιά αρχικά και να έχει κάποιος βύσμα ώστε να τον βοηθήσουν να φτάσει η σειρά του θα πρέπει να έχει κάποιο οικογενειακό υπόβαθρο στο σώμα η να έχει κάποιο πολύ κοντινό του πολιτικό αν και αυτό δεν είναι πολύ σίγουρο πλέον η διαδικασία είναι ποίο αξιοκρατική από ότι παλαιότερα αμα έχει κάποιος τα μόρια και μπορεί να περάσει τα αθλήματα δεν έχει να φοβάται τίποτα κανένας δεν μπορεί να του κλέψει την θέση τώρα για τον αν είναι σωστό αυτό που γίνεται με τα αθλήματα και ιδικά με της έλξης εγώ θεωρώ πως σωστά έπραξε η επιτροπή διότι μην ξεχνάμε ότι η Πυροσβεστική είναι σώμα ασφαλείας δεν μπορεί να υπηρετεί ο οποιοσδήποτε 

δεν θεωρώ οτι μία επιπλέον έλξη σε κάνει αξιόλογο στέλεχος 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες