Πόσα μόρια έχεις;
Υλικονόμος - Αποθηκάριος (OYΛΚΑ)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Γνωρισατε κανενα ουλκα στα αθληματα; Εγω δυο με 790,1 με 730 και 1 με 650.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ρεφερι
Μαρίνα πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται; Αν γνώρισες άνθρωπο που όντως ειχε την ειδικότητα (ΟΥΛΚΑ) και είχε 650 μόρια αυτο σημαίνει ότι οι 15 επιτυχών δεν θα ξεπερνάνε τα 900 μόρια.
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Καλησπέρα, παρουσιαζομαι στην Τρίπολη τη Τετάρτη με ειδικότητα ΟΥΛΚΑ.Γενικά εχω ακούσει οτι η ΠΑ είναι πιο εξελιγμένη σε σχέση με το ΣΞ και ΠΝ. Είχα περάσει και στο Κοινό σώμα πληροφορικης με την ειδικότητα του συντηρητή δικτύων, όμως με τράβηξε περισσότερο η αεροπορία, γιατί απο υπολογιστές δεν εχω ιδέα πάρα μόνο να χειρίζομαι το ίντερνετ και το Word. Ύστερα έμαθα ότι υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ και γενικα σε στέλνουν σε μεγάλους σχηματισμούς. Για την ειδικότητα του υλικονομου στην ΠΑ τι γνωρίζετε; Είναι σχετικά καλή; επίσης έμαθα ότι μετα την 3ετια αν βρίσκεσαι σε νησί έχεις τη δυνατότητα μετάθεση σσ μεγάλες πόλεις γιατί δεν εινι οπωε ο στρατός ξηρας..
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Αυτό με τις μεγάλες πόλεις δεν υσχιει σε καμία περίπτωση προσωπική μου άποψη καλύτερα ήτανε το κοινό σώμα όπως και να έχει πήγαινε και καλό κουράγιο στους εφοδιασμούς των μονάδωνEffie έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 1:57 pm Καλησπέρα, παρουσιαζομαι στην Τρίπολη τη Τετάρτη με ειδικότητα ΟΥΛΚΑ.Γενικά εχω ακούσει οτι η ΠΑ είναι πιο εξελιγμένη σε σχέση με το ΣΞ και ΠΝ. Είχα περάσει και στο Κοινό σώμα πληροφορικης με την ειδικότητα του συντηρητή δικτύων, όμως με τράβηξε περισσότερο η αεροπορία, γιατί απο υπολογιστές δεν εχω ιδέα πάρα μόνο να χειρίζομαι το ίντερνετ και το Word. Ύστερα έμαθα ότι υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ και γενικα σε στέλνουν σε μεγάλους σχηματισμούς. Για την ειδικότητα του υλικονομου στην ΠΑ τι γνωρίζετε; Είναι σχετικά καλή; επίσης έμαθα ότι μετα την 3ετια αν βρίσκεσαι σε νησί έχεις τη δυνατότητα μετάθεση σσ μεγάλες πόλεις γιατί δεν εινι οπωε ο στρατός ξηρας..
γιατι ξερεις απο εφοδιασμο? οχι.ολοι απο εκπαιδευση περνανε .κανεις δεν περιμενει να ξερεις κατιEffie έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 1:57 pm Καλησπέρα, παρουσιαζομαι στην Τρίπολη τη Τετάρτη με ειδικότητα ΟΥΛΚΑ.Γενικά εχω ακούσει οτι η ΠΑ είναι πιο εξελιγμένη σε σχέση με το ΣΞ και ΠΝ. Είχα περάσει και στο Κοινό σώμα πληροφορικης με την ειδικότητα του συντηρητή δικτύων, όμως με τράβηξε περισσότερο η αεροπορία, γιατί απο υπολογιστές δεν εχω ιδέα πάρα μόνο να χειρίζομαι το ίντερνετ και το Word. Ύστερα έμαθα ότι υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ και γενικα σε στέλνουν σε μεγάλους σχηματισμούς. Για την ειδικότητα του υλικονομου στην ΠΑ τι γνωρίζετε; Είναι σχετικά καλή; επίσης έμαθα ότι μετα την 3ετια αν βρίσκεσαι σε νησί έχεις τη δυνατότητα μετάθεση σσ μεγάλες πόλεις γιατί δεν εινι οπωε ο στρατός ξηρας..
γενικά είναι από τις ειδικότητες που έχει μεγάλη ευθύνη λόγω των ακριβών υλικώνEffie έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 1:57 pm Καλησπέρα, παρουσιαζομαι στην Τρίπολη τη Τετάρτη με ειδικότητα ΟΥΛΚΑ.Γενικά εχω ακούσει οτι η ΠΑ είναι πιο εξελιγμένη σε σχέση με το ΣΞ και ΠΝ. Είχα περάσει και στο Κοινό σώμα πληροφορικης με την ειδικότητα του συντηρητή δικτύων, όμως με τράβηξε περισσότερο η αεροπορία, γιατί απο υπολογιστές δεν εχω ιδέα πάρα μόνο να χειρίζομαι το ίντερνετ και το Word. Ύστερα έμαθα ότι υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ και γενικα σε στέλνουν σε μεγάλους σχηματισμούς. Για την ειδικότητα του υλικονομου στην ΠΑ τι γνωρίζετε; Είναι σχετικά καλή; επίσης έμαθα ότι μετα την 3ετια αν βρίσκεσαι σε νησί έχεις τη δυνατότητα μετάθεση σσ μεγάλες πόλεις γιατί δεν εινι οπωε ο στρατός ξηρας..
Re: Υλικονόμος - Αποθηκάριος (OYΛΚΑ)
Όχι αλλα εχω πτυχίο λογιστικής που θα μου χρησιμεύσει αν θελω να κανω μεταταξη στη ΣΜΥΑ μετα τα 12 χρόνια.. βέβαια αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το ξανασκεφτομουν για το κοινό σώμα. Λόγω άγνοιας το αγνόησα απλά όταν έκανα τις αιτήσεις φρόντισα να δηλώσω μια ειδικότητα για κάθε σωμα ξεχωριστά δηλαδή έκανα 4 στο σύνολο. Και τοτε δήλωσα συντηρητής δικτύων ετσι κι αλλιώς νομίζω μόνο δυο ειδικότητες σε αφηνε χωρις πτυχίο... Είχα την εντύπωση οτι ανήκει στο στρατό ξηράς και θα εχω μεταθέσεις όπως στις υπόλοιπες ειδικότητες κι ετσι διαλεξα την αεροπορία, πο ηταν και η πρωτη μυ επιλογή απο τις 4 συνολικά αιτήσειςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 5:26 pmγιατι ξερεις απο εφοδιασμο? οχι.ολοι απο εκπαιδευση περνανε .κανεις δεν περιμενει να ξερεις κατιEffie έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 1:57 pm Καλησπέρα, παρουσιαζομαι στην Τρίπολη τη Τετάρτη με ειδικότητα ΟΥΛΚΑ.Γενικά εχω ακούσει οτι η ΠΑ είναι πιο εξελιγμένη σε σχέση με το ΣΞ και ΠΝ. Είχα περάσει και στο Κοινό σώμα πληροφορικης με την ειδικότητα του συντηρητή δικτύων, όμως με τράβηξε περισσότερο η αεροπορία, γιατί απο υπολογιστές δεν εχω ιδέα πάρα μόνο να χειρίζομαι το ίντερνετ και το Word. Ύστερα έμαθα ότι υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ και γενικα σε στέλνουν σε μεγάλους σχηματισμούς. Για την ειδικότητα του υλικονομου στην ΠΑ τι γνωρίζετε; Είναι σχετικά καλή; επίσης έμαθα ότι μετα την 3ετια αν βρίσκεσαι σε νησί έχεις τη δυνατότητα μετάθεση σσ μεγάλες πόλεις γιατί δεν εινι οπωε ο στρατός ξηρας..
Re: Υλικονόμος - Αποθηκάριος (OYΛΚΑ)
αεροπορια εχει παντως λιγοτερες μεταθεσεις.αυτο ειναι το καλοΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 6:17 pmΌχι αλλα εχω πτυχίο λογιστικής που θα μου χρησιμεύσει αν θελω να κανω μεταταξη στη ΣΜΥΑ μετα τα 12 χρόνια.. βέβαια αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το ξανασκεφτομουν για το κοινό σώμα. Λόγω άγνοιας το αγνόησα απλά όταν έκανα τις αιτήσεις φρόντισα να δηλώσω μια ειδικότητα για κάθε σωμα ξεχωριστά δηλαδή έκανα 4 στο σύνολο. Και τοτε δήλωσα συντηρητής δικτύων ετσι κι αλλιώς νομίζω μόνο δυο ειδικότητες σε αφηνε χωρις πτυχίο... Είχα την εντύπωση οτι ανήκει στο στρατό ξηράς και θα εχω μεταθέσεις όπως στις υπόλοιπες ειδικότητες κι ετσι διαλεξα την αεροπορία, πο ηταν και η πρωτη μυ επιλογή απο τις 4 συνολικά αιτήσειςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 5:26 pmγιατι ξερεις απο εφοδιασμο? οχι.ολοι απο εκπαιδευση περνανε .κανεις δεν περιμενει να ξερεις κατιEffie έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 1:57 pm Καλησπέρα, παρουσιαζομαι στην Τρίπολη τη Τετάρτη με ειδικότητα ΟΥΛΚΑ.Γενικά εχω ακούσει οτι η ΠΑ είναι πιο εξελιγμένη σε σχέση με το ΣΞ και ΠΝ. Είχα περάσει και στο Κοινό σώμα πληροφορικης με την ειδικότητα του συντηρητή δικτύων, όμως με τράβηξε περισσότερο η αεροπορία, γιατί απο υπολογιστές δεν εχω ιδέα πάρα μόνο να χειρίζομαι το ίντερνετ και το Word. Ύστερα έμαθα ότι υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ και γενικα σε στέλνουν σε μεγάλους σχηματισμούς. Για την ειδικότητα του υλικονομου στην ΠΑ τι γνωρίζετε; Είναι σχετικά καλή; επίσης έμαθα ότι μετα την 3ετια αν βρίσκεσαι σε νησί έχεις τη δυνατότητα μετάθεση σσ μεγάλες πόλεις γιατί δεν εινι οπωε ο στρατός ξηρας..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης