Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Όταν βγουν θα έχει πάλι ένα 3ημερο ενστάσεις άρα δν γίνεται την επόμενη μέρα να βγει κάτι άλλο ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ
Ναι ρε παιδιά έτσι είπε ο άνθρωπος τώρα τι να σας πω. Ο καθένας λέει ότι θέλει
Καλημέρα σε ολους
Εγω επικοινώνησα πριν λίγο με το helpdesk του ναυτικού και μου είπαν ότι θα βγουν έως το τέλος της εβδομάδας. Πιθανόν και σήμερα αλλά συγκεκριμένη ενημέρωση δεν έχουν. Ακριβώς αυτα μου είπαν και σας τα μεταφέρω
Καλή επιτυχία σε όλους
Εγω επικοινώνησα πριν λίγο με το helpdesk του ναυτικού και μου είπαν ότι θα βγουν έως το τέλος της εβδομάδας. Πιθανόν και σήμερα αλλά συγκεκριμένη ενημέρωση δεν έχουν. Ακριβώς αυτα μου είπαν και σας τα μεταφέρω
Καλή επιτυχία σε όλους
Συνήθως αυτοί όταν λένε εντός εβδομάδας είναι πάντα τελευταία μέρα της εβδομάδας δυστυχώς
Καλά άσε το τι λένε γιατί έχουν πει 15 άτομα ότι έχουν πάρει τηλ και λένε ολοοι διαφορετικά
μην περνετε τηλεφωνα. Αυτοι ειναι οτι να ναι τους ρωτας κατι και σου απαντανε το ακριβως αντιθετο. Δεν ξερουν τι τους γινετε. Καντε υπομονη, αλλωστε το επομενο σταδιο ειναι το πιο σημαντικο και οχι αυτο των μοριων. Το θεμα ειναι να μας καλεσουν για πκε να τις περασουμε και να βγουμε επιτυχων. Τα μορια μπορειτε και μονοι σας να βρειτε ποσα εχετε δεν χρειαζεται να σας τα βγαλει το συστημα. Επισης η ολη διαδικασια ειναι χρονοβορα και χρειαζεται αρκετη υπομονη κατι το οποιο δεν λετε μερικοι να κατανοησετε ειτε γιατι δεν θελετε ειτε γιατι εχετε αλλες δουλειες που περιμενουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες