Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 10, 2025 11:35 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 10, 2025 10:16 am

αν δεν την παλευεις δεν την παλευεις τελειωσε.το κοινο σωμα πληροφορικης για παραδειγμα ειναι ο,τι χειροτερο

Αν δεν επιχειρηματολογήσεις είσαι απλά άλλο ένα καθυστερημένο τρολ που δεν του δίνει κανείς σημασία. 

προσπαθω να προστατευσω αλλους .γιατι εγω την πατησα

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 10, 2025 12:20 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 10, 2025 11:35 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 10, 2025 10:16 am
αν δεν την παλευεις δεν την παλευεις τελειωσε.το κοινο σωμα πληροφορικης για παραδειγμα ειναι ο,τι χειροτερο

Αν δεν επιχειρηματολογήσεις είσαι απλά άλλο ένα καθυστερημένο τρολ που δεν του δίνει κανείς σημασία. 

προσπαθω να προστατευσω αλλους .γιατι εγω την πατησα

Ρε φίλε είσαι από επαρχία και δεν μπορείς να την βγάλεις οικονομικά ρουφ?

Επισκέπτης

Επιτέλους ένας άνθρωπος έκατσε και έγραψε ήρεμα τα θετικά και τα αρνητικά του ΕΠΟΠ χωρίς υπερβολές και ψέματα. Φίλε και εγώ το σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου στην επόμενη προκήρυξη εσύ έχεις μπει ΕΠΟΠ??
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 10, 2025 4:57 pm Επιτέλους ένας άνθρωπος έκατσε και έγραψε ήρεμα τα θετικά και τα αρνητικά του ΕΠΟΠ χωρίς υπερβολές και ψέματα. Φίλε και εγώ το σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου στην επόμενη προκήρυξη εσύ έχεις μπει ΕΠΟΠ??

Εγω ήμουν εποπ σε αυτήν την προκήρυξη ειδικές δυνάμεις εύκολα είναι αλλά με βαση το οικονομικό κτλ δεν αξίζει γενικα
Stekrilfu

Δημοσίευση από Stekrilfu »

Καλησπέρα …εαν ανοίξεις φέτος συνήθως ποιους μήνες είναι;
Επισκέπτης

Μάρτιο-Απριλιο ανοίγει συνήθως 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 10, 2025 4:57 pm Επιτέλους ένας άνθρωπος έκατσε και έγραψε ήρεμα τα θετικά και τα αρνητικά του ΕΠΟΠ χωρίς υπερβολές και ψέματα. Φίλε και εγώ το σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου στην επόμενη προκήρυξη εσύ έχεις μπει ΕΠΟΠ??

προσεξε τι θα δηλωσεις.μακρια απο κοινο σωμα πληροφορικης 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 10:43 am

Γιατί μακριά από το κοινό σώμα νομικής.?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 11:11 am

ειπα κοινο σωμα πληροφορικης. οχι κοινο νομικο σωμα.ξυπνα

Fepfep
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Fepfep »

Θα βγάλει Φέτος όμως τι πιστεύετε ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 10, 2025 7:02 am Μετά τις αυξήσεις που ανακοίνωσαν ο πρώτος μισθός του ΕΠΟΠ θα αγγίξει καθαρά τα 1000€ . Για να δούμε λοιπόν κάποια (+) 
1) μισθός που ξεκινάει από 1000 και φτάνει τα 1600 στο τέλος. Για άτομο χωρίς σοβαρές σπουδές μια χαρά είναι στον ιδιωτικό τομέα για να τα βρεις αυτά τα λεφτά πρέπει να δουλεύεις 15 ώρες τη μέρα 
2) με το παρόν σύστημα αν μπεις μέχρι τα 25 σου μέσα στα 60 Μαξ έχεις βγει στη σύνταξη 
3) εφάπαξ στο τέλος που ουσιαστικά είναι σαν να παίρνεις όλα τα δώρα του ιδιωτικού τομέα μαζεμένα 
4) καλύτερη υγειονομική κάλυψη για εσένα και την οικογένειά σου λόγω στρατιωτικών νοσοκομείων 
5) 40 μέρες άδειας το χρόνο χωρίς να υπολογίζονται οι έξτρα από αγήματα αιμοδοσίες κτλ 
6) παροχή οικήματος (όχι πάντα και όχι παντού) για την οικογένεια σου κάτι πολύ σημαντικό αν υπηρετείς σε νησί με τουρισμό)
7) σίγουρη δουλειά χωρίς το άγχος της απόλυσης από τον εργοδότη ή του κλεισίματος της εταιρείας .

Δεν λέω ότι είναι ονειρική δουλειά αλλά σίγουρα είναι πάνω από το μέσο όρο αυτή τη στιγμή των εργασιών στον ιδιωτικό τομέα 

λοιπον.να τα λετε οπως ειναι.μονιμος θεωρεισαι μετα την 7ετια. πιο πριν μια χαρα μπορει να φυγεις δε θεωρεισαι μονιμος. το λεω για αυτους που νομιζουν οτι εδεσαν το γαϊδαρο τους
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 11:22 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 10, 2025 7:02 am Μετά τις αυξήσεις που ανακοίνωσαν ο πρώτος μισθός του ΕΠΟΠ θα αγγίξει καθαρά τα 1000€ . Για να δούμε λοιπόν κάποια (+) 
1) μισθός που ξεκινάει από 1000 και φτάνει τα 1600 στο τέλος. Για άτομο χωρίς σοβαρές σπουδές μια χαρά είναι στον ιδιωτικό τομέα για να τα βρεις αυτά τα λεφτά πρέπει να δουλεύεις 15 ώρες τη μέρα 
2) με το παρόν σύστημα αν μπεις μέχρι τα 25 σου μέσα στα 60 Μαξ έχεις βγει στη σύνταξη 
3) εφάπαξ στο τέλος που ουσιαστικά είναι σαν να παίρνεις όλα τα δώρα του ιδιωτικού τομέα μαζεμένα 
4) καλύτερη υγειονομική κάλυψη για εσένα και την οικογένειά σου λόγω στρατιωτικών νοσοκομείων 
5) 40 μέρες άδειας το χρόνο χωρίς να υπολογίζονται οι έξτρα από αγήματα αιμοδοσίες κτλ 
6) παροχή οικήματος (όχι πάντα και όχι παντού) για την οικογένεια σου κάτι πολύ σημαντικό αν υπηρετείς σε νησί με τουρισμό)
7) σίγουρη δουλειά χωρίς το άγχος της απόλυσης από τον εργοδότη ή του κλεισίματος της εταιρείας .

Δεν λέω ότι είναι ονειρική δουλειά αλλά σίγουρα είναι πάνω από το μέσο όρο αυτή τη στιγμή των εργασιών στον ιδιωτικό τομέα 

λοιπον.να τα λετε οπως ειναι.μονιμος θεωρεισαι μετα την 7ετια. πιο πριν μια χαρα μπορει να φυγεις δε θεωρεισαι μονιμος. το λεω για αυτους που νομιζουν οτι εδεσαν το γαϊδαρο τους

και αφου περασεις απο εξετασεις
Επισκέπτης

Σαφώς και έχεις δίκιο απλά χωρις να θέλω να μειώσω συναδέλφους κτλ οι πρώτες σειρές που είχαν μπει με άλλα κριτήρια κατά μέσο όρο είχαν χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο από τα παιδιά που μπαίνουν τώρα (μη ξεχνάμε ότι κριτήριο σε αρκετές ειδικότητες ήταν απολυτήριο γυμνασίου ή α λυκείου) και δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα οι περισσότεροι ΕΠΟΠ πέρασαν εξετάσεις και μονιμοποιήθηκαν (δεν συγκρίνω πτυχία πολλοί παλιοί είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες) εκτός αν δήλωσαν οι ίδιοι ότι θέλουν να φύγουν. Στις τελευταίες σειρές όλοι είναι απόφοιτοι λυκείου και πάνω με αρκετά παιδιά να είναι απόφοιτοι ΤΕΙ και πανεπιστημίων δηλαδή άτομα με γνώσεις που μπορούν να διαβάσουν (εννοείται υπάρχουν και εξαιρέσεις) για αυτό και θεωρώ λίγο παράδοξο το να μη πετύχουν στις εξετάσεις. Πιο ανησυχητικό είναι ότι φεύγουν από μόνοι τους όχι ότι τους διώχνουν. Σε στρατό και αστυνομία για διάφορους λόγους δεν πρόκειται να σε διώξει (μη συγκρίνουμε με τις απολύσεις οβα είναι άλλος θεσμός). 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 11:13 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 11:11 am

ειπα κοινο σωμα πληροφορικης. οχι κοινο νομικο σωμα.ξυπνα

Ναι οκ εξυπνάδες. Πες μου τον λόγο που λες ότι δεν αξίζει όμως γιατί το έχεις πει 50 φορές ξύπνιε. Έχω φίλους στο Ρουφ πού λένε ότι είναι παρεδιδος. Γενικώς στρατολογία, υλικού πολέμου και αεροπορία το ματώνουν από το ξύσιμο. Να έλεγες για τις ειδικές δυνάμεις που έχουν ασκήσεις έχουν κόψει τα διπλά εξάμηνα των αλεξιπτωτων και γκριζαρεις πριν την ώρα σου να έλεγα πάει στο διάολο. Εσύ μου λες δεν αξίζει να κάθεσαι στο γραφείο στο ερκοντισιον και να πίνεις καφέ.

Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Eleonora »

Special2 έγραψε: Κυρ Σεπ 07, 2025 9:40 pm Μακριά απο στρατό ξηράς 

Δεν ισχύει αυτό. Από το 2026 που η στρατιωτική θητεία καταργείται στην ΠΑ και Ναυτικό, οι ΕΠΟΠ θα επιβαρυνθούν πολύ σε υπηρεσίες, γιατί απλά θα εκλείψουν οι φαντάροι. Ενώ στον ΣΞ που θα πηγαίνουν πλέον όλοι, πολλές αγγαρείες, σκοπιές και χωσίματα, θα καλύπτονται από τους οπλίτες θητείας. 
Styga
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης