Η καταγωγή των Τούρκων

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Η καταγωγή των Τούρκων

Η καταγωγή των Τούρκων

από Θοδωρής » Δευ Ιουν 09, 2014 8:36 pm

Συμφωνώ μαζί σου. Έτσι είναι και οι Τούρκοι στη Γερμανία. Τος είδα από κοντά. Μια παραφωνία είναι οι Τούρκοι στην Ευρώπη.

Η καταγωγή των Τούρκων

από Signaller » Κυρ Μάιος 18, 2014 5:17 pm

DENMARK έγραψε: Δεν διαθετουν εφυια, αλλα πολλη πονηρια. Δεν εχουν τροπους,
Εγώ βλέπω όλο και περισσότερες ομοιότητες, μετά από αυτά... Εικόνα

Η καταγωγή των Τούρκων

από DENMARK » Παρ Μάιος 02, 2014 4:45 pm

Ζω σε γκετο της Κοπενχαγης, με ενα 80% να ειναι τουρκοι και αραβες.

Υπαρχουν τουρκοι με μογγολικα χαρακτηριστικα, καποιος το αμφισβητησε πριν. Απλα δεν εχει δει ακομη, γι αυτο το λεει.

Οι τουρκοι οπως τους βλεπω καθε μερα, ειναι στην μεγαλη πλειοψηφια σκουροχρωμοι, μερικοι εχουν κατι λιγο ελληνικο αλλα τα χαρακτηριστικα του προσωπου τους εν γενει, ειναι ασχημα και παρα πολυ διαφορετικα απο τα ελληνικα.
Δεν διαθετουν εφυια, αλλα πολλη πονηρια. Δεν εχουν τροπους, και αυτο εδω στη Δανια κανει μπαμ γιατι ολοι γυρω τους ειναι πολυ τυπικοι.
Εδω περα ολες τις πιτσαριες και τα μαγαζια φαστ φουντ τα εχουν οι τουρκοι, δεν εχουν δυνατοτητες για να προχωρησουν σε πιο εξυπνες δουλειες. Και πολυ τεμπεληδες ειναι επισης.
Λεβεντια και ανδρεια ειναι αγνωστες λεξεις γι αυτους, γιατι μπορει να χεστουν απο το φοβο τους για το πιο απλο πραγμα. Οι εφηβοι εχουν μια μαγκια που ειναι πολυ φλωρικη.

Οι Τουρκαλες εχουν ανυπαρκτη θυληκοτητα, μερικες φορες ριχνουν σφαλιαρες και φαπες στο κουτελο. Και δεν εχουν και ωραια σωματα οι περισσοτερες. Χαλια, απο τις χειροτερες γυναικες, απο ολες τις πλευρες. Και δεν καθονται κιολας. Αλλα τι γινεται, εμεις οι ελληνες οταν σκεφτομαστε ανατολιτισες, λεπτες ομορφες, χανουμακια στα χαρεμια, νομιζουμε οτι ειναι οι τουρκαλες, ενω στην πραγματικοτητα ειναι οι αραβικες χωρες, πχ. Ιραν, λιβανος, συρια που εχει πολυ ωραιες γυναικες

Η καταγωγή των Τούρκων

από Σωκράτης » Τετ Ιουν 15, 2011 3:19 pm

> Εαν δειτε ομως στα παραλια της Μ Ασιας και γενικα προς τα δω μερια οι συντριπτικη πλειοψηφια των τουρκων μοιαζουν Ευρωπαιοι... br/>
Αυτό είναι φυσικό. Αν πας, όμως, "παραμέσα, τότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Εν πάση περιπτώσει, εξαιρέσει κάποιων ομάδων, οι Τούρκοι δεν μοιάζουν καθόλου με Μογγόλους. Πολλές "πατριωτικές" ιστοσελίδες τους αποκαλούν έτσι για να τους μειώσουν τάχα, αφού δεν μπορούν να τους μειώσουν διαφορετικά, αλλά αμφιβάλλω αν όλοι αυτοί έχουν δει έστω κι έναν Μογγόλο.

Η καταγωγή των Τούρκων

από Γιάννης » Παρ Δεκ 17, 2010 12:46 am

Οι Τούρκοι όχι μόνο στην μεγάλη πλειοψηφία τους έχουν ευρωπαικά χαρακτηριστικά αλλά και αρκετοί από αυτούς γνωρίζουν ελληνικά ή ελληνογενείς γλώσσες όπως συμβαίνει άλλωστε στον μικρασιατικό Πόντο! Έιχα δεί από κοντά Τούρκους τουρίστες στο νησί της μητέρας μου, φτυστοί Έλληνες ήταν, που αν τους έβλεπα στην Αθήνα θα νόμιζα πως είναι συμπατριώτες μου! Όμως είναι πλέον Τούρκοι και ακόμη και αν γνωρίζουνε τη γλώσσα μας, Σε περίπτωση πολέμου τη χώρα τους θα υποστηρίξουν και όχι εμάς! Βέβαια τον πολεμο δεν τον θέλει κανένας και ούτε μας συμφέρει!

Η καταγωγή των Τούρκων

από kampf » Παρ Αύγ 28, 2009 4:24 am

Οι Τουρκοι Ως νομαδικος λαος Ειναι ενα μειγμα απο Αρμενιους, Ελληνες, Κουρδους, Ταταρους, Μογγολους και αλλα ασιατικα φυλα

Οι Τουρκοι κανονικα ως Ασιατικο φυλο θα επρεπε να εχουν καποια χαρακτηριστικα οπως σχιστα ματια κτλ. Εαν δειτε ομως στα παραλια της Μ Ασιας και γενικα προς τα δω μερια οι συντριπτικη πλειοψηφια των τουρκων μοιαζουν Ευρωπαιοι... Επισης μην ξεχνατε το παιδομαζωμα και τους γενιτσαρους που απαιτουσε Ο σουλτανος απτις κατακτημενες χωρες καθε χρονο.:)

Η καταγωγή των Τούρκων

από Dargal » Σάβ Αύγ 22, 2009 9:34 pm

... Αυτα λιγο πολυ μου θυμιζουν, αυτα που λενε οι Σκοπιανοι, οτι καταγομαστε απο τη Βορεια Αφρικη και ειμαστε Sub-Saharan.
Ως ενα σημειο ισχυουν αυτα, αλλα οπως ειπε και ο Νασος, το πολυ 5εκατ. Να ειναι στην ουσια Μογγολικης καταγωγης. Η Τουρκια εχει ακομα και αυστριακης προελευσης ατομα.

Η καταγωγή των Τούρκων

από TOPOL-M » Παρ Αύγ 21, 2009 1:43 pm

Εξ ου και το τούρκοι-μογγόλοι-δολοφόνοι

αν και κατά πολλούς το πατρώον γένος των τούρκων είναι οι Ουιγούροι της δυτικής Κίνας

Η καταγωγή των Τούρκων

από Velerefontis » Παρ Αύγ 21, 2009 5:28 am

Το 1402 οι Μογγολοι με ηγετη τον Τιμουρ-Λαν (Ταμερλανος) φτανουν στη Μικρα Ασια. Οι Οθωμανοι με σουλτανο τον Βαγιαζητ Ά στρατοπεδευουν εξω απο την Αγκυρα. Οι Μογγολοι θα τους συντριψουν, θα αιχμαλωτισουν το Σουλτανο και ο Ταμερλανος σε ενδειξη υποταγης θα τον πατησει στο λαιμο. Στη συνεχεια θα τον κλεισει σε ενα ξυλινο κλουβι οπου θα υποστει ολους τους εξευτελισμους και τη διαπομπευση. Τελικα θα πεθανει μετα απο τρια χρονια. Θα τον διαδεχθει ο Μουρατ, αυτον ο Βαγιαζητ ΄Β ο επονομαζομενος Γιλντιριμ (Κεραυνος) και αυτον ο Μωαμεθ ο Πορθητης (Μεχμετ Φατιχ στα τουρκικα)

Η καταγωγή των Τούρκων

από Nassos » Παρ Αύγ 21, 2009 4:52 am

Μια διόρθωση: Ορθότερος όρος είναι η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ή Ρωμανία. Επίσης, η αρχή της πτώσεως της Αυτοκρατορίας ξεκίνησε από τη ήττα στη Μάχη του Μάντζικερτ το 1071 μΧ.

Ως προς το σκέλος του σημερινού Τουρκικού πληθυσμού, βάση στοιχείων από το CIA Factbook οι αυθεντικοί Τούρκοι, που έχουν είναι μογγόλοι, είναι περίπου 5,000,000. Όλοι οι υπόλοποι είναι Ελληνικής καταγωγής, Κούρδοι, Ασσύριοι, Άραβες, Αρμένιοι.

Ακόμη και η καταγωγή του Ερντογάν είναι από τη Τραπεζούντα.

Η γλώσσα τους έχει στενές σχέσεις με την Περσική (Φαρσί), την Αραβική και επηρεάστηκε σαφώς από την Ελληνική, την Αλβανική και, κυρίως μετά το 1923 και την υϊοθέτηση του Λατινικού αλφαβήτου, από τη Γαλλική. Φυσικά υπάρχουν και αυθεντικές Τουρκικές λέξεις.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις λέξεις που εμείς χρησιμοποιούμε στη καθημερινή γλώσσα ( κάποιες ήταν αρχαιο-ελληνικές και εκτουρκίστηκαν)

Η καταγωγή των Τούρκων

από aias » Παρ Αύγ 21, 2009 4:22 am

Μετα το σουτι που εφαγαν απο τους κινεζους (που εδωσαν πολλα Π. Χ. Ουννους) στην στεπα την γλυτωσαν Παντα με την μυθολογια τους γιατι ακολουθησαν εναν γκριζο λυκο και ετσι εχουμε το συμβολο των εθνικιστων "γκρζων λυκων"... Οι ιρανοι τους βλεπουν ακομα με μισο ματι... Γραψε για τον ταμερλανο που θα πρεπει να του κανουμε αγαλμα.

Η καταγωγή των Τούρκων

από Velerefontis » Παρ Αύγ 21, 2009 4:03 am

Ανοιγω ενα νεο θεμα για να μαθουμε λιγα πραγμα τα για τους ασπονδους γειτονες μας.

Αληθεια, ξερετε την ιστορια των τουρκων; Οι Τουρκοι εκτοπιστηκαν απο τους Κινεζους, στην κεντρικη ασια περιπου το 700 μετα Χριστον. Πιεζομενοι συνεχως απο τους Κινεζους σταματησαν στα συνορα της Περσιας, οπου ηρθαν σε επαφη με τους μωαμεθανους Αραβες. Καθως ηταν αγραμματοι νομαδες και πιστευαν σε ασθενικη θεοτητα, ευκολα αλλαξοπιστησαν και εγιναν μουσουλμανοι. Με τα ματια τους στραμμενα στο Βυζαντιο προχωρησαν υπο την ηγεσια του Σελτζουκ προς τη Μικρα Ασια. Το Βυζαντιο εξαιτιας των σταυροφοριων ειχε στρεψει αναγκαστικα την προσοχη του προς τη δυση και παραμελησε λανθασμενα την ανατολη. Οι Τουρκοι λαος αγριος και σκληροι πολεμιστες, υπο την ηγεσια του σουλτανου Ερτογρουλ εφτασαν στν Προποντιδα. Εκει αυτοι οι ημιαγριοι πολεμιστες της ερημου, δυναμωσαν απο τους ελληνικους πληθυσμους. Ολος Ο πλουτος και η ζωτικοτητα της Μικρας Ασιας περασε στα χερια τους. Η Μικρα Ασια η καρδια του Βυζαντιου ειχε χαθει. Οι Περσες ονομαζαν χαρακτηριστικα τους Τουρκους << μαυρο θανατο>> για την καταστροφικη τους μανια

Επίσημη Ιστορία του Τουρκικού Έθνους

από πειραιωτης » Παρ Οκτ 24, 2008 7:20 pm

Νεος το θεωρω χρεος μας να υποστηριζουμε(ή ακομα Και να διεκδικουμε)την ιστορια μας!

Επίσημη Ιστορία του Τουρκικού Έθνους

από ΝΕΟΣ » Παρ Οκτ 24, 2008 12:53 pm

Πειραιωτη πολυ καλο αυτο που εκανες! Μπραβο σου. Πολλοι στη θεση σου θα ελεγαν < < Ασε μωρε τωρα για διακοπες ηρθα εδω για να χαλαρωσω και να ξεφυγω λιγο απο τη καθημερινοτητα με τα εθνικα θεματα θα ασχολουμε; > > Αν ολοι ενεργουσαν ετσι τοτε θα ηταν καλυτερα τα πραγματαΕικόνα

Επίσημη Ιστορία του Τουρκικού Έθνους

από πειραιωτης » Παρ Οκτ 24, 2008 1:43 am

Και κατι ακομα(ελπιζω να μη κουρασα),legion ελπιζω να σε καλυψα σε καποιο ποσοστο και να μην αναρωτιεσαι ακομα Αν ειναι προπαγανδα!

Κορυφή