Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από Άννα » Παρ Ιουν 09, 2023 6:28 pm

Έλα ντε. Μόνο σε ρομπότ θα βρουν όσα ζητάνε Εικόνα Κανένας εν τω μεταξύ δε φαίνεται να βάζει σαν κριτήριο την γνησιότητα.

Δηλαδή αν μια γυναίκα ερωτευτεί έναν άντρα ο οποίος όμως έχει όλες αυτές τις απαιτήσεις που αναφέρουν, όχι μόνο θα συνεχίσει να λέει ψέμματα αλλά θα αναγκαστεί να τα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ κιόλας για να φτάσει το μέτρο των απαιτήσεων του.

Ειδικά αν αυτή η γυναικά έχει αυτοπεποίθηση αλλά όχι και αυτο-σεβασμό, δύο πράγματα που συχνά ο κόσμος τα μπερδεύει και νομίζει ότι είναι το ίδιο αλλά είναι πολύ διαφορετικά. Ένα χαζοκόριτσο μπορεί να έχει αυτοπεποίθηση επειδή μπορεί να ξέρει πόσο όμορφη και ελκυστική είναι, αλλά μπορεί να μην έχει καθόλου αυτοσεβασμό και να καταλήγει με ωραίους και πλούσιους κάφρους που τη κακομεταχειρίζονται.

Εγώ νομίζω ότι το ''ιδανικό'' (αν μπορείς να το πεις έτσι), ζευγάρι έχει 5 πράγματα κυρίως.

1. Βασική/στοιχειώδη έλξη αρχικά λόγω εξωτερικής εμφάνισης (καθαρά υποκειμενικό θέμα).

2. Σεβασμός και αποδοχή του ατόμου όπως ακριβώς είναι με όλα τα ελαττώματα και τις αδυναμίες μαζί (όσο κι αν ο άλλος μπορεί να διαφωνεί με αυτά), και αλληλοβελτίωση μέσα από τη σχέση.(Δηλαδή ο/η σύντροφος να σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος/η και να σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου).

3. Πραγματική επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων, άσχετα με το αν συμφωνούν ή όχι σε διάφορα θέματα (για να επικοινωνείς δεν χρειάζεται να συμφωνείς).

4. Κατανόηση για τον άλλον και αποφυγή καταπίεσης.

5. Αίσθημα ασφάλειας μέσα απ' το οποίο να μπορούν και οι δύο να είναι όσο γίνεται πιο πολύ. Αληθινοί. Κι όχι να φοβούνται ότι αν κάνουν ''αυτό'' ή ''εκείνο'', θα γίνουν ''ρεζίλι'' στα μάτια του ανθρώπου τους και να καταφεύγουν σε ψέμματα και υποκρισίες για να μην τον/την χάσουν.

Αν μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Εικόνα

Αν μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από Αννα » Τρί Ιαν 24, 2017 2:51 pm

Δηλαδή αν γνωρίσεις μια γυναίκα που θα τη βλέπεις σοβαρά και κάποιος από τους φίλους σου σε προδώσει και πάει να της τη πέσει, ξέροντας πόσο τη θες εσύ, θα αφήσεις τη κοπέλα σου για να συνεχίσεις να κάνεις παρέα με τον ''φίλο'' σου; Εικόνα

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από Αννα » Τρί Ιαν 24, 2017 2:47 pm

Να μην λένε ψέμματα... Εικόνα Καλή τύχη ς'αυτό. Για γυναίκα ψάχνεις ή για Αγία;

1. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι τουλάχιστον σε κάποιες φάσεις της ζωής τους θα πουν ψέμματα (άντρες και γυναίκες), άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο. Ειδικά οι γυναίκες, οπότε πάρτε το απόφαση από τώρα ότι οι γυναίκες λέμε ψέμματα. Τώρα αν μπορείς να βρεις κάποια που θα λέει όσο γίνεται λιγότερα. Καλύτερα. 2. Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς μυστικά. Αυτό κι αν δεν είναι ρεαλιστικό. Υπάρχουν και ταξίδια πλέον για το φεγγάρι όμως και τον πλανήτη Άρη Εικόνα

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από Αννα » Τρί Ιαν 24, 2017 12:20 pm

Και μετά λέτε για τις γυναίκες ότι ψάχνουν τον ''τέλειο'' άντρα κι ότι ζητούν πολλά... Εσείς τα θέλετε όλα Εικόνα Και κούκλα να' ναι και μορφωμένη και λίγο χαζή (να μην είναι πάντα ξύπνια, δεν σας συμφέρει αυτό), και σε καλή οικονομική κατάσταση και να δουλεύει για να μη σας πρήζει με τις κάρτες ΚΑΙ να αφιερώνεται 24 ώρες το 24ωρο στο σπίτι ως νοικοκυρά και να είναι σεμνή ΚΑΙ... 'σουλάκι' στο κρεβάτι. Εντάξει παιδιά, δίκιο έχουν όσοι λένε ότι και τα δύο φύλα δε ξέρουν τι θέλουν. Ή μάλλον ότι τα θέλουν όλα.

Καλή χρονιά να'χουμε όλοι κι εύχομαι σε όλους μας να έχουμε πάντα τόσο ζωηρή φαντασία ΕικόναΕικόνα

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από blood » Κυρ Φεβ 21, 2016 11:41 pm

Ντιβες και στο κραβατι να τις ταπεινωνω

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από thanos123 » Σάβ Νοέμ 24, 2012 5:25 pm

Signaller έγραψε:
thanos123 έγραψε:Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχοινές, αδύνατες, χοντρές όλες καλές...
Θεωρίες...

Ας είχα και εγώ τη Σαμπρίνα, όπως ο Χαριτοδιπλωμένος, και θα έβγαζα και εγώ θεωρίες... Εικόνα



εσύ θα ήθελες να ήσουν ο χαριτοδιπλωμένος; Εγώ πάντως με τίποτα.

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από Signaller » Σάβ Νοέμ 24, 2012 10:37 am

thanos123 έγραψε:Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχοινές, αδύνατες, χοντρές όλες καλές...
Θεωρίες...

Ας είχα και εγώ τη Σαμπρίνα, όπως ο Χαριτοδιπλωμένος, και θα έβγαζα και εγώ θεωρίες... Εικόνα

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από KYNIGOSDK » Σάβ Νοέμ 24, 2012 12:15 am

Signaller έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:Ολες εκτος απο την καννεληΕικόναΕικόνα
και την Πετραλιά δηλαδή ;Εικόνα

Που την θυμηθηκες αυτηΕικόναΕιπαμε οχι και να γινουμε ζιγκολοΕικόνα

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από thanos123 » Σάβ Νοέμ 24, 2012 12:08 am

Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχοινές, αδύνατες, χοντρές όλες καλές...

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από Signaller » Παρ Νοέμ 23, 2012 2:35 pm

KYNIGOSDK έγραψε:Ολες εκτος απο την καννεληΕικόναΕικόνα
και την Πετραλιά δηλαδή ;Εικόνα

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από KYNIGOSDK » Πέμ Νοέμ 22, 2012 8:55 pm

Ολες εκτος απο την καννεληΕικόναΕικόνα

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από Akis_7 » Σάβ Οκτ 06, 2012 11:30 pm

Συμφωνώ D.Y.K. Πολύ ωραία κοπέλα. Εμένα μ' αρέσουν μελαχρινές-καστανές για ξανθιές δεν πολυκαίγομαι.

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από D.Y.K » Δευ Αύγ 20, 2012 4:16 pm

Πολύ όμορφη επίσης θεωρώ και η Γερονικολού. Εικόνα

Εικόνα

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από Sonar » Σάβ Αύγ 18, 2012 2:11 am

HELLENIC POWER έγραψε:Για μένα τέλειες γυναίκες, είναι γυναίκες που να είναι μελαχρινές, μορφωμένες, όχι πολύ ψηλές αλλά ούτε και κοντές, να έχουν πιασίματα, Να μην είναι και πολύ έξυπνες αλλά ούτε και χαζές, να έχουν πράσινα ή καφέ ή γαλανά μάτια... Εικόνα


ααα. Δεν ζητας και πολλα ! Εικόνα

αυτα να τα εχει μια γυναικα ή πολλές μαζί ; Εικόνα

Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;

από Sonar » Σάβ Αύγ 18, 2012 2:06 am

Nassos έγραψε:
yersinia pestis έγραψε:εχετε ξεφυγει πλεον. Τωρα οι γυναικες κυνηγανε περισσοτερο απο τους αντρεςειδικα αμα σε δουν με σχεση η παντρεμενο τοτε κολανε περισσοτερο.

Νομιω παντως οτι τους μπακουρους τους αποφευγουν


Γυναικείες ορμόνες:

Χοντοσεντερόνη: Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην Οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια Στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα Τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών Μιλίων.

Φερτηκαρταρεκαργιόλη: Ορμόνη που εκκρίνεται Ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί και διεγείρει την γυναίκα κάτα τρόπο ώστε Να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα - η δική της έχει Καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη.

Ευρωχλωρίνη: Με Την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφεται Στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν. Αν Συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ας'τα να πάνε.

Τηλεφωνίνη: Ορμόνη που δίνει στην γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο Τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται Μονίμως, σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και Ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.

Νυφουλίνη: i> Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα Χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να Ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό Παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά Επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον Αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.

Πονοκεφαλίνη: Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε Ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη Δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στα @@ των Ανδρών. Εξαιτίας της η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να Αποφύγει άλλες δραστηριότητες. Οι λόγοι για τους οποίους παράγεται αυτή Η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρως κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την Φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται Με την μουρμουρόνη.(βλ. Παρακάτω)

Μουρμουρόνη: Βασική γυναικεία ορμόνη, εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες Τις ηλικίες. Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει Γενικώς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα). Σε Συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή Και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος Περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί Άμεσα κατά 15-20 χρόνια.

Εικόνα



χαχαχχααααΕικόνα


Κορυφή